221

Ник

преди 2 години

Не знам кой свързва киро със Сащ....киро си е червен...по произход по убеждения и действия.А Борисов планираше но рядко играеше недостойно.

220

Първо си отговори

преди 2 години

на въпроса защо ви плюят.Подсказвам-защото всичките ви действия са нелепи, некадърни,нанасят повече вреда,вместо да допринасят полза.Омазани сте в шуробаджанащина,викате че борите корупцията,сменяте системата,но както се вижда борите само бюджета със заплатите си.Не ставате за нищо,подавайте си оставката докато все още ви търпим.

219

анонимен

преди 2 години

До чекмеджето- 202 -- Борисов го оставете. сега сме пак комунистически режим, с опит за тоталитарен - Рундьочервен кърнела-червена, Про100 киро-червен (баща ченге), ристю -дай българия- червен (родители върли сталинисти) - я да не се лажем. Ще изядем каквото има, заеми докато ни дават. А ние тъпия народ - да го духаме. Този филм сме го гледали много пъти.

218

анонимен

преди 2 години

До Анонимен--до 233 - Разбира се, че помним всичко! И сега гледаме и запомняме как се граби, народът стои на опашки пред банкоматите, да си тегли каквото има. 45% са изтеглените спестявания. Но така е с всички червени правителства, каквото е и в момента. Изяждаме, раздаваме (си) всичко, заеми до дупка - и всичко във WC. Нищо не се произвежда, нито строи, нито се мисли за работа. Нищо общо няма герб, тези грабят милиарди и загробват децата ни. Не им пука за нас.

217

Анонимен

преди 2 години

А така то не е като ти да плюеш , ама когато помията е върху теб не е приятно нали , драги ми поплювко.

216

Анонимен

преди 2 години

Че вие сте си за плюене, като само лъжите.

215

anonim

преди 2 години

До АнонименО, пак Б.Борисов теглел?! Ти добре ли си? Има официални данни, това не може да го скрият. Не е теглил повече от никоя държава в ЕС, нито от САЩ - и то на глава от населението. Сега се теглят 5-6 пъти повече милиардчета, голяма част от тях заминава директно към вагоните-чекмеджета на хУрвардските грабители, а това, което се раздава - се изяжда на момента от двойно по-високата от ЕС инфлация у нас. И отива - в тоалетните. Скоро лихвите ще станат 1/4 от БНП. Играем на хазарт.

214

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен-199 да прав си,колко милиардеца заем тегли твоя бойко,че чет нямат,

213

Анонимен

преди 2 години

Народа помни, при Бойко си живееше безметежно, стана му широко около врата и се заоглежда да го смени, и какво стана сега тарикати?

212

Анонимен

преди 2 години

Киро ви го вкара четвъртит, ама нали си го избрахте, срам ви е да си го признаете.

211

от село

преди 2 години

До ? - Възможно е и да е така както казваш за едрите риби ,но ,ако знаеш колко дребни селски пападурки т.е дребни тарикати ядът и не дебелеят .защо не дадат справка колко са застраховали нивите си ,колко се само осигуряват и каква печалба декларират . Аз ще протестирам ,че ми гръмна бойлера и искам помощ от държавата.

210

Анонимен

преди 2 години

ПП = Пълен Провал и ПП = Продължаваме Пеша мнооого ми харесаха. Браво ! Българинът е много остроумен и точен.

209

Анонимен

преди 2 години

Така е - като не убиеш змията докрай , тя се обръща и те хапе ... Като не вкарахте бокича у панделата ,сега всичкото гербераст е на амбразурата да плюят против правителството с една единствена цел - да отклонят вниманието на народонаселението от грандиозните кражби и поразии на ГЕрП , разчитайки на късата му памет ! Гьобелсовата пропаганда тече в пълна сила,особено от "неподкупните" медии ! Само че всуе се хАбите - ние помним всичко ...

208

?

преди 2 години

А възможно ли е, все пак да е така? Защото парите незаслужено са в едрите риби, а дребният земеделец бъхти за стотинки.

207

Анонимен

преди 2 години

До 103Анонимен. . . . . Не харесвам сегашните, ама се надявам предишните да не се върнат.. . . . . . . . . Точно така и при мен със скромната надежда за Възраждане!

206

Недоразбрал

преди 2 години

Ако имахте сирене,щяхте да направите попара,ама нямате хляб?!Така ли виждаш нещата Кире?И кой,Бойко ли ви лиши от сиренцето или крадливият мишок Кокорчо го скъта по уфшорните шкафчета,та да имате за дича,жени,внуци и правнуци?Хайде поръчай билетя за Канада с нискотарифните,докато бензинът не е стигнал 10 лв,литъра,че какъвто си ми бедничък,ще трябва Линда да се скъса да прави торти,че да си платите билетите,а и на Лена,ако все пак канадката е склонила на тройка!!Умитайте се целокупно ко,мундели!

205

хахо

преди 2 години

тоя кога щеразбере 4е наи големият проблем на бг е самият тои . колкото до борисов какво щял даправи на негово място незнам , знам само 4е нямаше да ни върне в пещерите както го направи ти . ати си едно огромно природно недоразумение . ис4езваи в канада веднага . некадърник

204

Анонимен

преди 2 години

Народа правеше протести при много по добри начини на живот и по малки домакински сметки. Сега когато всечко е тотал няма един човек да протестира ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

203

1

преди 2 години

До Продължаваме пеша,какви 10 милиарда,те гонят тебе,бойко бил оставил,остави празна хазна,и 23 милиарда заем,сега кире да се чуди как да ги връща.

202

Анонимен

преди 2 години

213 продължаваме пеша - какъв е този фентъзи разказ който си написал? това тази нощ ли го сънува?