22

Анонимен

преди 2 години

Ако беше депутат, щяха да го пратят в София. Но понеже е от малцинството, давай да го мъчим в Самоков.

21

Анонимен

преди 2 години

да се върне смъртното наказание !!!!

20

бай ганю

преди 2 години

Олицетворението на нацията ни се оформия да бъде .тът

19

Анонимен

преди 2 години

Спешна помощ да бъде в полицейските участъци или във военни поделения.И не обвиняватите само ромите, доста инциденти станаха и с българи, а не знам някои да е лежал в затвора.

18

Анонимен

преди 2 години

тия още живеят в 16 век,а искат да ги обслужват като за 21век къде го дават това....

17

Доктор Ху*

преди 2 години

До До Доктор Ху* ... Държавата ти е удържала здравните осигуровки а не болницата ... така че имаш пълното право да осъдиш държавата в Страсбург и да си върнеш не само осигуровките за тези 25г. а и лихвите по тях. Но това става по правен ред а не като биеш лекари. Тогава вече държавата има пълното право да те осъди за насилие срещу длъжностно лице и да те глоби ли вкара в затвора ..... Ти избираш. АКО ИСКАШ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНА СПРЯМО ТЕБ, СПАЗВАЙ ГО И СПРЯМО ДРУГИТЕ .....

16

Друг Помнещ

преди 2 години

Чочоолу.

15

Бай Джон

преди 2 години

До До Бай Джон ... И това го има . Както и тежките наказания за саморазправа и насилие над държавни служители . Както казах. В цивилизованите страни закона се прилага от съда и полицията . В Джунгли като нашата, закон раздават тия с юмруците .... което си е чисто БЕЗЗАКОНИЕ и диващина .

14

До Доктор Ху*

преди 2 години

Върнете ми здравните осигуровки. След като не ходим по доктори, не виждам смисъл да ви осигурявам. Дължите ми здравни осигуровки за 25 години.

13

До Бай Джон

преди 2 години

В цивилизования свят има разследвани и наказани лекари с отнети права. Тук няма такива.

12

Бай Джон

преди 2 години

Във всички циввилизовани страни нападението над лекар или общински служител води автоматично към съдебно дело заведено от болницата или общината и най-тежкото възможно наказание предвидено в наказателния кодекс на страната,но това е само, както казах в цивилизованите страни. Тук на тая Територия в сила е само Закона на Джунглата . Печели тоя с най-голямата уста или с най-тежките юмруци . Тук, доктора е виновен, разбира се, щото е предпочел да се скрие в кабинета вместо да размаха и той юмруците.

11

Бг лекарски закон

преди 2 години

Ако нямаш здравни, нямаш право на живот. Ако имаш здравни, но не си болен, здравните ти вноски са за лекарските заплати. Точка.И нямаш право да нищиш причината за смъртта на баща си - това е лекарска тайна.

10

До Доктор Ху*

преди 2 години

Не ходим по доктори. Затова сме здрави.

9

Анонимен

преди 2 години

Както таа разправя че ще съди, надявам се и държавното обвинение да я съди

8

Анонимен

преди 2 години

Хипократовата клетва включва ли условие, че лечението е само за богатите?

7

Анонимен

преди 2 години

В спешното явно спасяват само леките случаи. Тежките не могат. Това е индикатор за кадърността на медиците ни. Но пък нали им ръкопляскахме и им наринахме маса кинти за първа линия, това е по- важно за егото им.

6

Кико

преди 2 години

Тези*** имат ли застраховки? Плащат ли въобще нещо?

5

22

преди 2 години

А има страни, демократични, от Европейския съюз, където спешната помощ се доплаща от здравно осигурените и ПЛАЩА от неосигурените. Защо не се помисли за промяна и в България в тази насока? Аз съм здравноосигурена и ми се е случвало да чакам с часове в спешна помощ за прием - всичките роми все за СПЕШНА помощ! Да бе! Щото там само могат да се доберат до лекарска помощ и то БЕЗПЛАТНО.

4

Анонимен

преди 2 години

До СЕЛЯНИНДокторите лекуват на проба ,грешка .

3

Анонимен

преди 2 години

Тия нямат и здравна осигуровка,а ги лекуват безплатно!Тогава ние защо плащаме всеки месец данък здраве!А......!?Докога ще мъкнем на гърбовете си!