108

Гледай си руснаците!

преди 1 година

Ако живееха добре, нямаше да товарят танковете с крадени хладилници, печки, телевизори и дуги!

107

До ЬЬЬ

преди 1 година

Точно така. В една война има само губещи. Да Европа губи. Но Европа може да си позволи да загуби малко пари. А в Русия ще е мега мизерия. Те са си свикнали, но пак ще си е мега мизерия. Жалко за обикновените руснаци. Теглят късата клечка да се родят там.

106

пабеды

преди 1 година

Руснаците стават милионери и заминават на почивка в Украйна в Одеса за вечни времена.

105

ЬЬЬ

преди 1 година

Определено и Европа губи от наложените санкции на русия,но путин,лавров и компания водят водят тази голяма държава към дъното на своето съществуване. В крайна сметка руснаците ще стигнат там за където са тръгнали и ще получат това, което са си заслужили.Фашизираната диктатура на путин няма място в съвременния свят.

104

Гост

преди 1 година

Основни принципи на икономиката. Хубаво е да имаш много потенциални клиенти, а ти да си им единствен доставчик. Хубаво е да имаш много потенциални доставчици. За Русия Китай става единствен клиент и единствен доставчик. Лавров може да плямпа колкото иска, ама няма Свят в който това да е добре за руската икономика. Китай ако каже "искаме нефт със 70% отстъпка", Русия какво ще прави? Китай ако каже "един китайски автомобил струва 100.000 долара", Русия какво ще прави? Русия васал на Китай.

103

Гост

преди 1 година

Факт: Русия похарчи милиарди за тази война. Факт 2: С тези пари Русия можеше да осигури жилище и трудоустройство за всеки желаещ от Донбас да се премести в Русия. Обаче Русия избра да почне война в която независимо от това кой е стрелял, хората останаха обективно без жилища и без работа. А десетки хиляди няма да се върнат или ще са инвалиди бреме за цялото общество. Това са фактите. Каквото и да говорят руските ***.

102

Анонимен

преди 1 година

Лавров е прав. Трябволо е да добови, че европеидите сте и про'сти. Факти.

101

анонимен

преди 1 година

Защо не гледате как живее вашето население. С парите,които трошите за войната в Украйна,бихте могли да подобрите поне малко скотските условия,в които живее немалка част от собствения ви народ. Кога ще изчезне това понятие "аварийни жилища"? И там не живеят някакви маргинали или алкаши,а съвсем нормални хора. Вие сте се загрижили за обедняването на Запада. Защо се излагате така?

100

Виктория Капитонова

преди 1 година

От години за много голям успех се счита когато рускиня успее да прилъже някой българин,ожени се за него и избяга от великата матушка за да дойде в България.:)

99

Анонимен

преди 1 година

Щом Лавров се загрижил, значи санкциите са ударили яко по Русия.

98

Кики

преди 1 година

Една четвърт от населението на матушка, са на външна тоалетна.Този екземпляр се загрижил за благосъстоянието на европейците.Армията му граби перални и съдомиялни и дори тоалетни чиний а този комедиант изнася проповеди.Смях и резил Лавров пълно падение.

97

Газпром

преди 1 година

Така е , но не могат хората нищо да променят, каквото е така ще е !, като вземе кредит или лизинг и наема върви .... викат... га яде кюфтета ни рива ,ся ривете

96

Анонимен

преди 1 година

Това е толкова вярно колкото и че Русия не е нападала Украйна.

95

Анонимен

преди 1 година

Лавров да си гледа Русия, защото тя забогатява непрекъснато. Да не се занимава с обедняващите европейци. Като гледам колко са богати буряти, башкирци,удмурци, тувийци и други народи от периферията на Московията разбирам защо военната служба единствения път за младите им мъже да се оттърват от "руското богатство".

94

Да

преди 1 година

Долен лъжец е катъра Лавров!

93

Ха-ха-ха

преди 1 година

Руският Рибентроп много се загрижил за благосъстоянието на европейците! Да се радва, че международния трибунал за военни престъпления пред който ще застане не налага смъртно наказание.

92

Момчев

преди 1 година

Абе г,син Лавров не бери грижа за нас,европейците,че сме обеднявали -гледай ваште си поданици да оправите да живеят добре ! Нека ние сами се погрижим за себе си - виждаме ги вашите " грижи " на дело какви са - язък,че до преди няколко месеца сме ви вярвали и сме ви следвали - вече си показахте вълчия нрав и азиатска жестокост !Повярвай - колко то по-далече сме от вас-толкова по-добре за нас !!!

91

Наблюдател

преди 1 година

Русия ще плаща с години за тази глупост

90

Лош

преди 1 година

А руснаците забогатяват ли?! Русия е виновна на 100% за този хаос! Ковид почти беше приключил и Светът се връщале в нормален ритъм и стабилност. Тогава наZZи Русия реши да нападне една суверенна държава в Европа и разби световната икономика !

89

Тук бедни няма

преди 1 година

В България всичко е ок и бедни няма, защото живеят по 4-5 човека в една панелка. Токът на месец им е 30 лева на калпак. Долу пред панелката има по 3 коли на апартамент - предимно bmw, vw и mercedes. Ако останат пари, въртим по кафенцата по бул Витоша. На това му се казва конформизъм. Българинът никога няма да осъзнае, че е беден, защото се нагажда добре.