44

Тук някой

преди 2 години

беше дал линк с мнението на украинка за България, но го изтриха. Обаче като напишете "мнението на украинските мигранти за България", ще видите клипчето и препоръките на въпросната дама към нейните сънародници. Направо потрес!

43

Анонимен

преди 2 години

Проклет да е иZрода, който нападна страната им ги прогони от домовете им само за да запази диктатурата си!

42

Българин

преди 2 години

До Анонимен..... Не поставяйте знак на равенство между РУСОФИЛИТЕ и българите. Ние българите сме тези, които приютихме бягащите от геноцида арменци, ние сме тези, които приехме бягащите от болшевиките руснаци, ние сме тези, които спасиха своите евреи от пещите в концлагерите. Русофилите са тези, които по заповед от Москва взривяваха църкви, хранеха прасетата с българи а сега мразят украинските бежанци!

41

Анонимен

преди 2 години

Не е никаква "руска" пропаганда,а ги видяхмв що за стока са.В Австрия са били на пътя хора както и в България.

40

Анонимен

преди 2 години

Българин,не си никакъв българин.Тези същите ,които сега защитаваш са оставили бесарабски българи 2015-та година да умрат от глад когато украинските войски са ги обградили и стреляли по тях.Тогава защо не са им дали една филийка хляб?Пак сме хора и не ги изгонихме нито ги оставихме гладни както те са направили с българите в Украйна.

39

МЗ ПРЕДУПРЕЖДАВА

преди 2 години

До Анонимен...... Руската пропаганда е вредна за вашето здраве!

38

Анонимен

преди 2 години

До БългаринТи виждал ли си украинец изобщо ? Рашките ако ти се струват нагли, тез ги бият от всякъде по наглост :)))

37

Българин

преди 2 години

Чета изпълнените с животинска омраза към украинците русофилски коментари. Сигурен съм, че всяко едно от тези мразещи същества ще се закълне, че е православен християнин. Но тяхното православие всъщност е ПУТИНОСЛАВИЕ. При него Божиите заповеди "Не кради", "Не лъжи", "Не убивай" не важат! Не важат и правилата за състрадание и помощ към ближния! Има единствено обожествяване на психопата Путин и фашистка Русия!

36

Анонимен

преди 2 години

До ПантелейНа мен не ми изглеждат принудени, даже са нахални :)) Да бегаш от война, значи да немаш кой знае какви претенции, тез обаче ще кажеш са на почивка и то безплатно :)

35

Пантелей

преди 2 години

Сбъдна се мечтата на бг робовладелеца - принудени от съдбата хора да му работят евтино. Да видим какво ще излезе накрая

34

Анонимен

преди 2 години

Да бе, ще бачкат. Та те в Украйната не са бачкали. Ари спрете да ме смешите. Ще потеглят към Полша и Русия, където имат роднини. Ама ако ги приемат, че май няма.

33

Анонимен

преди 2 години

Че кой още се лъже да наема украинци? В района от години са пропищяли от украински работници, защото са неблагодарници и са по-големи Гaнчoвцu от нас.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43Хотелиерите им предложиха условия, дето малко българи са виждали в БГ :))) Нема лошо от гостоприемството, но украинците взеха да стават много претенциозни, направо напаст :))

31

Анонимен

преди 2 години

Давам им 2-3 седмици на тези хотелиери, преди да са пропищели от новите "работници".

30

Анонимен

преди 2 години

До НАПАСТТо и аз ако видя на мекото на леба, също ще се дърпам като опарен :))) Всъщност държавата е виновна, щото ги настани в тузарските хотели, много ясно е, че украинците като видят некакво общежитие ще бегат като от дявол :) Те ако искат да се установят в БГ, требва да свикнат с това, че не всичко е цветя и рози, има си и тъмната страна нашата държава :)))

29

Очаквайте скоро

преди 2 години

Много новини със секс скандали и проституция по черноморието.

28

До 35

преди 2 години

Ако не си разбрал до сега Украинците мразят Руснаците и мразят Българите. Украинците не искат да живеят скромно и бедно както всички останали работещи българи.

27

НАПАСТ

преди 2 години

Пристрастени са вече към лукса и няма откачане от тези Украиноси. Това е началото на основаването на Украинската мафия и проституция по българското черноморие това е исторически момент. Скоро ще имаме мутренски истории.

26

Анонимен

преди 2 години

Ако искат да се остановят за живеене постоянно, требва да научат и български, достатъчно ги издържа държавата :) Хотелиерите им дадоха всичко което имат, не останаха гладни, но требва да видят и другата страна на монетата :))

25

До 21

преди 2 години

Всеки който им е сърбал попарата ги хули! Аз също не съм изключение! Да си заминават. Западните укри са тарикати и много мързеливи.Укрите са неблагодарен народ.