99

Ердал

преди 2 години

ЕС отпусна пари за украйнските бежанци в България тъй като вече парите са на привършване нашата страна настоява за още пари.В момента и България заделя пари за бежанците тъй като свършиха евросубсидиите,тарикатите прибраха парите от тихия сезон и сега се насочват за летния сезон.За летния сезон имат други субсидии от децата където е текло пак ще тече.Обикновения българин не е доволен но питайте богатите тарикати ще минат със усмивка.

98

Анонимен

преди 2 години

Госпожата Калина с къдравата коса, с поглед на строга учителка заяви, че правителството прекратява програмата за разселване на бежанците във вътрешността на страната. Ще ги настаняват в Елхово и Сарафово доколкото чух в някакви бази. Не успях всичко да чуя, но май и на тях им е писнало от капризите на бежанците. Ако отначало бяха предложили бежанските лагери, всичко щеше да е ясно и нямаше да има искам/не искам. А то хотели, пък едните по-лукс, местене от хотел на хотел, после нежелание да напус

97

Петко

преди 2 години

Било и пушено в стаята,преставете си зверска наглост умножена по 1000. Всички мараш в Украйна и където си щат,ние Бъларите сме добри хора обаче имаме силно чувство за спарведливост!

96

Анонимен

преди 2 години

ПРОЧУТОТО БЪЛГАРСКО ГОСТОПРИЕМСТВО И ТРУДОЛЮБИЕ СЕ ИЗПАРИ...АФГАНИСТАНЦИ НЕ ИСКАТ,СИРИЙЦИ НЕ ИСКАТ,НИГЕРИЙЦИ НЕ ИСКАТ,СУДАНЦИ НЕ ЖЕЛАЯТ СЕГА И УКРАИНЦИТЕ НАМРАЗИХА,МАКЕДОНЦИТЕ ИМ ПРЕЧАТ...ФАШИСТКО-ЖИВКОВИСТКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СИ ДЖОПА В БЛАТОТО НА СОБСТВЕНАТА ОМРАЗА И ЗЛОБА

95

Анонимен

преди 2 години

Съчувствах им, но вече не ги гледам с добри очи. Днес репортаж от Паничище, ами те там не искат, щели се връщат на морето. Тук били в гора, нямало магазини, аптеки, пък те не можели да пътуват до други места, чак се запитах а от Украйна до нас как го изпътувахте без мрънкане, не е близо. Давали им сандвичи за закуска, искали нещо друго, не било поддържано в стаите, изобщо каприз до каприза. И от война бягали! Все едно са хора, платили си за море, пък ние неблагодарниците, сме ги изпратили в гора

94

Анонимен

преди 2 години

Както каза г-жа Тошева, сега се вижда кои украйнци са имали нужда от покрив и закрила и кои са дошли с други идеи за пребиваване в България.

93

Антон

преди 2 години

Хотелиерите са хищници навсякъде по света, за трите летни туристически месеци, когато вземат по 1000 евро на седмица, в европейските курорти направо ти казват, елате през септември. Така че това си е практика, жестоко е, но ако не са тези три летни месеци, те няма да изкарат нищо от хотелите си. Всеки си гледа сметката, а за бежанци от други страни е длъжно да се погрижи правителството на власт.

92

Корави, брей!

преди 2 години

Корави сърца имат тези хора. Колко техни сънародници загинаха и продължават да гинат. Колко градове и села са в руини! Колко майки вият за убитите си синове, а тия вият за по-скъп хотел! Българската телевизия доста ни спестява, но те не може да не са наясно с трагедията на съотечествениците си. Как пък на един не му трепна сърцето, да се позасрами, че се е разживял покрай войната и страданието.

91

Анонимен

преди 2 години

А ВИЕ ТЕЗИ СТУДЕНТСКИ ОБЩЕЖИТИЯ ДЕТО СА НАСТАНЕНИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ХОТЕЛИ ЛИ ГИ НАРИЧАТЕ?НЕ ЗНАМ ЗАЩО ГИ ГОНЯТ ОТ ТЯХ КАТО СЕ ЗНАЕ,ЧЕ ДО 1 ЮЛИ ЩЕ ОСТАНАТ ПРАЗНИ...А ОТ 1 ЮЛИ СЕ ПЪЛНЯТ С РОМСКИ ТУРИСТИ ОТ СТОЛИПИНОВО И ФАКУЛТЕТО...

90

Анонимен

преди 2 години

До Снимката... мъка, мъкааааа

89

Снимката

преди 2 години

Гледам снимката и ме избива на смях! Вижте им лицата нещастни! Обидени!! Няма да има летен морски курорт в безплатен хотел ол инклузив! Ще трябва да отидат на друго безплатно живеене, ама по-скромно. Ах, беда, бедааа!

88

Анонимен

преди 2 години

Грабвайте си чемоданите и прав ви път, неблагодарници нагли!

87

Анонимен

преди 2 години

Малко ли ни използват сиг,анорите , а сега и тия?

86

Тъй значи

преди 2 години

Отварям някакъв сайт за онлайн пазаруване и моментално изскача призив да даря пари за украинските бежанци. Явно смятат, че щом имам пари да си купя нещо, трябва да подпомагам и "бежанците". А те самите си кътат парите и чакат да ги храним и отглеждаме, при това с претенции къде да бъдат настанявани. Не "в гората", там нямало аптеки. Щото българите, видиш ли, живеем в гората и не знаем що е цивилизация. Само в морските курорти я има и само за чужденците. Нагли като ромите са тези бежанци!

85

Анонимен

преди 2 години

С години ли очаквахте да живеете безплатно в луксозни хотели на брега на морето??? И да ви обслужват камериерки?

84

Милите те

преди 2 години

Нямат насищане. Да са живи и здрави. Хубаво е, че една немалка част се отказва от държавната издръжка.

83

Анонимен

преди 2 години

Абе наглеци, българските деца и старци да не би да живеят в 5 звездни хотели на морето?! В българските села да не би да не живеят хора? И те имат нужда от лекари и магазини, не само вие. И българите си плащат за всичко. А на наглеците всичко се дава безплатно и пак са недоволни.

82

Възмутен

преди 2 години

До Анонимен Вашите баби не са ли ваш проблем.Или само така ги наричате а са изоставени от вас.

81

Булгар

преди 2 години

Хаоса не е само там. Навсякъде в България е хаос.

80

Ердал

преди 2 години

Защо се оплаквате от украйнските бежанци те насила да са искали да ходят край морето на хотелите?Който ги е закарал край морето на хотелите си е получил комисионните или ги вкараха в собствените хотели за да вземат евросубсидии.Да ви питам украйнски бежанци има ли в тия хотели,който не си платил комисионната на васалите си?Щяхте да си чупите краката да ги взимате от границата за субсидии и сега мрънкате типично Бай ганьова работа