384

Анонимен

преди 2 години

Форума пак е пълен с изверги и *** дето не виждат по далеко от носа си но за сметка на това са лъжци и мошеници ако ме разбирате какво искам да кажа. Живота е в движение и не може да се гради веднъж завинаги.

383

Анонимен

преди 2 години

Някой си Иванов повярвал че България е Колективния Запад. Оставям на страна въпроса че самата дума колективен е социалисти ческа и е странно да се слага към Запада.

382

Какво следва

преди 2 години

ЕС иска да мине без руски газ и нефт. Може, но да видим колко ще ни струва това. Да не забравяме, че отговорът на Русия се нарича "Импортозамещение". Русия пренастройва икономиката си за да не зависи от внос на техника и резервни части от Запада. Да видим кой ще спечели в това състезание. Аз все пак си мисля, че ще бъде Русия, защото Русия ще може да си произведе това, което и липсва, но западната икономика без суровини не може да работи.

381

Време за промяна

преди 2 години

Благодарение на Русия и Китай светът вече не е еднополюсен и това е добре за държави като нашата. Ако ги нямаше тях, САЩ щяха да имат тотален контрол навсякъде и можем само да гадаем как щяха да злоупотребяват с това.

380

Ото

преди 2 години

Западът вече е абсолютно сигурен.

379

Анонимен

преди 2 години

393 Всички ще умрем.

378

Анонимен

преди 2 години

До долния Крим е руски какъв да е. Хората го казаха на референдум. И Великобритания излезе от кофти ЕС с референдум.

377

Анонимен

преди 2 години

До msm. Написаното от теб се отнася за теб самия в пълна сила. Едно към едно си се описало. Злоба.

376

Анонимен

преди 2 години

До в крайна сметка, това което пропагандираш е чиста проба сепаратизъм разделение омраза и не е съвсем сигурно дали е законна тази пропаганда.

375

msm

преди 2 години

Лъжец и нацист! Отваряя си устата и от нея само отровни змии излизат. Отврат!

374

Анонимен

преди 2 години

Байдън скоро ще умре, за съжаление...

373

Анонимен

преди 2 години

Досвидания Жоси.

372

Анонимен

преди 2 години

И чичо Пройчо от хоремага в Провадия не е сигурен, че иска да се среща с Анджелина Джоли. Мдаа.

371

До ОНЗИ

преди 2 години

Тебе те знам кой си. Пишеш във форума на Сандъците. Можеш да си завреш псевдопостиженията на България там къде слънце не огрява. Разбра ли другарю

370

Китайска губерния

преди 2 години

Далеч от Европа. Долу Б К П вън Русия от Европа

369

До ОНЗИ

преди 2 години

В София окосиха тези дни, така че продължаваме с американците. А руския завод още стърчи да София. Става само за пейнтбол

368

ОНЗИ

преди 2 години

Абе ОНЕЗИ бяхме с РУСИЯ и имахме заводи университети космонавти и т.н.. От 30 години сме с американците - във момента тревата по улбиците на курортен град Варна е по-зисока от хората. Вземете си всичките приказики за вашата американска демокрация и вървете по дяволите и вземете и ОНЗИ с името кирил домусчиев който съсипа БЪЛГАРСКОТО КОРАБОСТРОЕНЕ и напълни Варна с нови кофи за *** !?!?!?

367

Анонимен

преди 2 години

в крайна сметка в доктрината на Китай, Русия е враг! А философията им е търпение и само търпание! 100,200 години за тях са миг във времето. Такава е философията им. От векове Китай има за цел да завладее източните земи на онова, което днес се нарича Расийска Федерация! Е, изглежда, че това време идва! След ерата Путин, РФ ще се разцепи на няколко етнически държави! Путин няма да е Петър Велики, а гробокопачът на онова, което някога е било Руска империя!

366

Крим не е руски

преди 2 години

Точно така.. Ама трябва за се изгони дъщерята на Лавров и дъщерите на Путин от лошия Запад..

365

Краси

преди 2 години

До БПФКато гледам по телевизията-в Русия само лади и москвичи карат!