139

Анонимен

преди 2 години

Хаха! Нали бяха стигнали границата с Русия? А руснаците си седят в предградията на Харков и не знаят за това. Когато я няма Украйна, тогава всичко ще приключи и американците ще избират между Румъния и България кое да е следващото им бясно куче в района дразнещо Русия. Демокрация? Дръжки! Интереси на икономически кръгове решили да подчинят целия свят.

138

рибока

преди 2 години

Наивни са тези надежди,свързани със смъртта на един човек.И Царе са сваляни от трона накърнят ли интересите на Империята.Бившата бедна немска благоросничка,по-късно станала Екатерина Велика е свалила съпруга си,защото е върнал на Фридрих Велики завоюваните територии в седемгодишната война,била низ от поражения за прославената тогава пруска армия или поне са я качили на трона военните.Войната ще приключи с мир,ако Империята има нужда от него.

137

Анонимен

преди 2 години

На някои толкова им се иска украинския фашизъм да победи, че бързат да погребат Путин и обявят несъществуващата победа на Украйна. Спокойно, бе! Русия ще си прибере своето прочистено он татуирани със свастики бандеровски убийци и престъпници, но тези елементи са в Европа. Те са вече наши и ние ще им сърбаме попарата. Тогава ще разберерете истината по трудния начин. И ще разберете защо Путин воюва в Украйно, но ще е безнадеждно късно. Вече е.

136

Анонимен

преди 2 години

Недейте така ве, Батьо на КОЙ ще подарява кученца тогава??

135

Златка

преди 2 години

Е как така ще умира П.одкин! После кой ще плаша копейките на костя, корнелата и президента м.унч.о ? Тавариш мутрафонска ще прип.ърди москвича и към сибира

134

Анонимен

преди 2 години

За съжаление руските иддиоти не свършват с Путин. Шовинизма е толкова дълбоко вкоренен в руснаците, че ще трябва поколения наред да живеят без да имат възможност да нападат други държави за да станат нормални хора.

133

Не беее

преди 2 години

Това е пропаганда - този нарочно си е съборил къщата , за да го снимат !

132

Е

преди 2 години

Значи малко остава !

131

cekyko

преди 2 години

До Анонимен 147 - Няма кратери от боНби, но има лунни пейзажи. Ти да нямаш остра миопия и астигматизъм, в комбинация с далекогледство, като се кьориш из екрана на съветския си компютър. ;)

130

О

преди 2 години

Фашагите ще свършат както техните кумири..Срам.Да си вярваш в наше време на тотално оглупяване и потребление в някакви виртуални идеи..Ще има студ и глад,Европа ще загине,бунтове на имигрантите-и с право...Промяната ще е тотална и неочаквана.Чао.

129

cekyko

преди 2 години

До Щирлиц - Има логика във вашите мисли. Действително когато всички русофашистки нацисти, които стартираха тази "военна операция" се пренесат в отвъдното, а Русия бъде тотално отрязана от нормалния свят, поради съдържанието на умопомрачени вождове и подкрепители на червената религия, в света ще настъпи мир и пълно спокойствие. Китай не е проблем, а е и наша евтина работилница на ишлеме.

128

Щирлиц

преди 2 години

Всичко ще приключи тогава,когато измислената украинска народност, и украински език бъдат успешно изличени от лицето на земята,заедно със световния нацизъм.Амин.

127

Анонимен

преди 2 години

Никой не харесва джуджа, но това на снимката е смешно, никакви кратери от бомби :))) Треебва да си много необразован с военното дело, че да се вържеш на такива смешки :))

126

Анонимен

преди 2 години

Значи : Путин умира и всичките 6000 ракети отиват при Зеленски , защото той така иска ?! Американците задържат парите му като обезщетение за изхабените нерви и създадените неудобства , и си поделят яхтите на олигарсите и приближените до Кремъл ?! Демокрацията облива щедро и напоително останалия НЕцивилизован свят , всички стават цивилизовани и пак започват война ,защото ще се скарат за това кой е създал демокрацията , чий е лиценза , и кой трябва да плаща ?!

125

Анонимен

преди 2 години

Запада били жендъри, демек Прасии яде бой от жендъри? Хихихи

124

Анонимен

преди 2 години

Няма кратери от бомби, какво ми слагате минуси, равно със сложен чакъл за фаца :)))

123

Анонимен

преди 2 години

Извинявайте украинци, но това на снимката показва, че пътищата са ви непокътнати, просто сте сожили малко чакъл, смешно е това нещо :))

122

profetey

преди 2 години

Путин, та Путин. Ако по някаква причина Путин не може да изпълнява длъжността на президент, то президент сигурно ще стане Мишустин (текущия министър председател) докато се проведат нови избори. И нещата ще си останат същите. Единствения проблем може да е че евентуалния нов президент може да е по-лош от Путин, така че по-хубаво дявола който знаем (поне мое мнение).

121

Анонимен

преди 2 години

Само след теб и поръбения ти език.

120

Анонимен

преди 2 години

Това не са ровове от взривове, явно не сте били в казарма :)) Все едно съм изсипал чакъл на пътя :)))