56

Анонимен

преди 2 години

Новият президент на Обединени Арабски Емирства нарече Русия свой втори дом

55

Анонимен

преди 2 години

Индия спря износа на пшеница. Индия е един от най-големите износители на пшеница.

54

до 67

преди 2 години

Мхм :) и като се събуди? Целия в пот и с отвити крака?

53

Анонимен

преди 2 години

Иде глад.

52

Анонимен

преди 2 години

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява и да затъва в тежки социални, икономически и политически кризи.

51

до 65

преди 2 години

Нямам идея от къде я вадиш тази статистика... сещам се от къде ама ще ме баннат...

50

Анонимен

преди 2 години

Днес икономиките на ЕС и САЩ са по-слаби по-отношение на това което стана руската икономика.

49

До Реалността

преди 2 години

На запад ще се влошава, а на изток са си свикнали :)

48

до 59

преди 2 години

Не знам защо забравяте, че всички държави в ЕС изпълняват същите заповеди... ама отивате да бачкате, живеете и учите там нали. Що така?

47

Анонимен

преди 2 години

Вътрешния министър на Германия препоръча на хората да се запасят с храна и вода за три месеца. Не знам защо това не влезе в новините...

46

Анонимен

преди 2 години

Аналена Бербок - Заради действията на Русия се прекратяват доставките и силно растат цените. Не само у нас, но и по целия свят, и заплашвата с жесток глад.

45

До 56

преди 2 години

Икономическите проблеми започнаха още края на 2021-а заради ковид локдауните, затворните фабрики и транспортен проблем. Войната в Украйна направи всичко още по-лошо. И няма да става по-добре това е сигурно. Нямам идея тая какви глупости говори, но преподлагам е за да не изпадат хората в паника и паническо пазаруване.

44

Анонимен

преди 2 години

Дефицитът пълзи по веригите. Преди се оправдаваха с ковид, сега няма ковид. Вече нова кола не може да се купи, чака се с години.

43

Джими

преди 2 години

Koмундопитецитe наскачаха... всичко, което не е на вашето ви бърка дълбоко... нещастни хора без вяра и родина.

42

Анонимен

преди 2 години

Добър опит ама не минава. До края на годината нещата ще се влошат още много. В момента с кризата при горивата, енергията, пшеницата и други култури (особено след като Индия забрани износа) много държави ще карат на запаси. Тези запаси не са повече от 3 до 6 месеца. След това нещата ще станат наистина "интересни" Започнете да се запасявате малко по малко с сухи, зърнести и консервирани храни. Ако имате две три празни туби може да напълните гориво да имате за сериозни случаи.

41

Анонимен

преди 2 години

Ако е толко добре валутен борд лев с евро за какво остава само евро. Еврозоната може също да направи валутен борд а те искат да се махне лева и само евро. Значи целта е да се ликвидира лева а не че валутния борд. е добър. Но като махнеш лева България ще зависи колко пари ще има от другите страни а не от българия. ЕС например може да каже че България е македонска държава и няма да получи пари ако не признае македонския народ.

40

Анонимен

преди 2 години

Още ли не сме влезли в еврозоната, дърта...ъх? Къде се намираме, казваш?

39

Анонимен

преди 2 години

Пред многонационална държава като Русия, обединяваща поне 100 националности има 2 алтернативи-или такъв като Горбачов и Елцин, които да я разпарчетосат или силен лидер, който малко или много да е диктатор. Мисля, че ще се случи второто. Ама тоя път Сталин ще е като бял гълъб, а Путин-ангелче.

38

И как ще стане?

преди 2 години

И как ще стане догодина? За да има растеж на икономиката трябват газ, нефт и ядрена енергетика. А ЕС няма нито едно от тях. С вятърни мелници и соларни панели - cмях?

37

Анонимен

преди 2 години

В ЕС пазарната икономика приключва, идва началото на разпределителната икономика. Пазарна икономика ще има в страни като Русия, Китай, Индия,