236

СССР

преди 2 години

Добър вечер на всички. Много моля напишете е гугал следният текст : МНЕНИЕТО НА ЕДНА УКРАИНКА ЗА БЪЛГАРИЯ. Изглеждаше видеото. После ги защитавате тези нацисти.

235

Анонимен

преди 2 години

Нямам думи - отврат!

234

Аз

преди 2 години

Идете на Слънчака да ги видите как пазаруват в магазините. Сьомгата и сиренето от 52 лв свършват ден след зареждането. На тях ли да дарявам? Цяла година събирам за 5 дена на бунгало на северното черноморие. А, казах ли ви, че карам кола на 26 години?

233

Анонимен

преди 2 години

ДА .

232

Анонимен

преди 2 години

От два месеца паса киселок, защото дарявам всички мои доходи на украинските ни братя и сестри.

231

Анонимен

преди 2 години

Ами като им видиш джиповете на горките бежанци , Някои даже изнасят милион евра и ги ловят на румънската граница. как да не им дариш даже две заплати. Да не ми реват ами да си продават колите и да плащат масрафа.

230

Спец

преди 2 години

Какви заплати, какви 5 лева? на нас кой ще ни дари по една заплата, защото имаме по голяма нужда от украинцие!

229

Анонимен

преди 2 години

гледах украинките с децата си-свежи,румени,хубави,с хубави нови дрехи и маратонки,после погледнах българите по улицата-неподстригани,повяхнали,с дрехи втора употреба като ошмулени ...чак ме е жал.хората бягащи от войната в пъти по-добре изглеждащи от нас.

228

Аре бе

преди 2 години

Дали ще се намери поне един ***,който ще си дари заплатата? Бас ловя,че дори простия Кирчо и Кокорчо също няма да си дарят заплатата! А ако все пак има някой много солидарен са Украйна и си дари заплатата, нека да го снимат и да го показват като "*** на България"!

227

Анонимен

преди 2 години

Заглавието звучи така все едно българите са длъжни да си даряват заплатите на урките. Нищо не им дължим и между другото урските нацисти нямат нищо общо с онези немските.

226

fact

преди 2 години

кое?мръсните врастници третарат собствените си хара по-долу от ***. карат ги да работата за коричка хлеб, сега да го дариме?ВОЙНА!?

225

Анонимен

преди 2 години

Трябва да даряваме заплатите . И да си свирукаме одата на радостта даже . Дайте да дадете, тъй да се каже.

224

Мунчо

преди 2 години

Не е вярно........Българинът иска да дари не една, ами по три заплати ........ама няма пари.....

223

БЪЛГАРИНА Е БЕДЕН

преди 2 години

БЪЛГАРИНА Е БЕДЕН, НО ИМА СЪРЦЕ ЗА СТРАДАЩИТЕ. ПОМАГАМЕ С КАКВОТО МОЖЕМ. ЗАПЛАТА ДА ДАДЕШ ОБАЧЕ ЗА 1 СЕМЕЙСТВО Е ДОСТА ТЕЖКО.

222

Ми то ние и без това

преди 2 години

даваме чрез държавния бюджет за помощи, пи това без да ни питат. А тези пари идват от данъците ни. Колко още ще ни рекетирате?

221

Анонимен

преди 2 години

След една седмица прекарана в Перник, украинските бежанци, помолиха за хуманитарен коридор до Мариупол.

220

Не желая, но

преди 2 години

с удоволствие ще отделям 10% от заплатата си всеки месец, за да подпомогна бежанците да се върнат оттам, откъдето са дошли. Не само украинците, а ВСИЧКИ. Не искам България да се превръща в бежански лагер и да изхранваме нашественици, а в същото време част от българите да живеят като улични кучета и да умират в мизерия.

219

Гиб Мелсън

преди 2 години

Това събиране на заплати за държава, която не е нито в Нато нито в ЕС и воюва срещу най-братската ни държава Русия много прилича на мятането на хилядарки от балконите което практикуват нашите по-възрастни сънароднички. По десет бона, по пет бона, мятат на непознати под терасата.

218

Анонимен

преди 2 години

И 1 ст. не бих дал за тази измислена държава и укронац.изма. САЩ и Великобритания създават проблемите, а после нагло искат ние да плащаме сметката за нацисткия им експеримент в братоубийствената война на православни и славяни. Няма украински, покрайнински, пограничен или всякакъв подобен етнос или народ, само защото е останал извън границите на Русия в исторически план. Това са полски измислици, впоследствие подети от Хабсбургската империя.

217

от село

преди 2 години

Нито стотинка ,днес бях в супермаркет и ми се прииска да съм бежанец украйнец,Киро ако иска и жена си да прати на Зеленски ,но от народа вече нито лев.