137

Клипа 1:29:30

преди 2 години

https://youtu.be/dbA5WL0IjEc . Ето клипа качен преди 3 години. Превъртете го на 1:29:30

136

Хахаха

преди 2 години

До АнонименТова изобщо не е вярно .И тия клипове са абсолютен руски феик.

135

Кеф

преди 2 години

Браво на поляците

134

Ясно

преди 2 години

Радев е победен от Кирил и Асен

133

Нео

преди 2 години

Слушах думите на недоразумението, което все повече си противоречи в приказсите. За сетен път призовава за общи решения и действия на ЕС, а в същото време прави жалка критика, че някои много слушат Брюксел. Организация, като ЕС неминуемо изисква някои компромиси, но не непременно сваляне на гащите и навеждане. Когато си напълно прав и не можеш да защитиш позицшята си е меко казано пълна некадърност и национално предателство. Прага е поредната неясна екскурзия на недоразуменшето.

132

Анонимен

преди 2 години

Ако Копейкин каже същото, Путин ще се афтанизира

131

Анонимен

преди 2 години

Който се е заигал с Америка го чака само разруха. Примери десетки по света. Зеле ия каза че .е прави Украйна на ядрена сиюа с ядрени оръжия и чашата преля. Гледах клип в YouTube качен преди 3 години как говорят за нацистките отряди в Украйна и за масовия гроб в Донбас на младежи застреляни русначета с вързани ръце. И това преди 3 години. За това искам Русия да смаже режима на наркомана !

130

Спиридон

преди 2 години

Жалко за Путин, беше добър президент, когато САЩ и Европа му помагаха

129

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен --- ПП "Възраждане" не може да спечели. Много са им слаби кравите, а и избирателите знаят, че въпросната политическа формация е преекспонирана форма на БСП, или - БСП-2. Тази партия е протестантска партия по подобие на протестантската църква, отцепила се от Официалната такава. Внимавайте МНОГО с "Възраждане", за да не ви доведат до прераждане!!!

128

Анонимен

преди 2 години

Всички обръщат резбата

127

Айде бе спирай се

преди 2 години

Осъждаме категорично руската агресия в Украйна, заяви президентът Румен Радев. Китай каза - преговори! Финландия и Швеция влизат в НАТО, Сърбия пое западен курс. Путин какво се ослушва?

126

Анонимен

преди 2 години

Ако Радев отиде на Луната ще изкърти всички камъни, за да търси нещо,което да го задържи на власт...Това му е целта на този давещ се политик.

125

Я, па Я

преди 2 години

До Каква Агресия бе; Няма страна която да напада собствената си територия. Украйна има международно призната територия която е призната в ООН и е подписана и от Русия включително. В замяна Украйна се отказва от ядреното си оръжие и от 3та ядрена сила става не ядрена сила. Това говори колко е реално някой да се надява на изпълнение на договор от Русия. Изпълняват се думите на Кайзера "Договор с Русия не струва и цената на хартията на която е написан. Бил е прав, за съжаление...

124

ЗА ИСТОРИЯТА...

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ ПРЕДИЗВИКА ЧЕТВЪРТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА НА БЪЛГАРИЯ...

123

Анонимен

преди 2 години

Фигурант 5 години нищо не е направил, взима си заплатката , осигури си доживотна президентска пенсия плюс военната пенсия, докара ни кирчо и кокорчо и ни вкара в списъка на неприятелите на Русия. Вдигна юмручето миналата година и ни докара по-големи измамници и лъжци от тиквата. Възраждане ще спечели !

122

Я, па Я

преди 2 години

Радев е всичко друго но не и натовски офицер. Той е протеже на Решетников. В българия за вътрешна употреба е против подпомагане на Украйна и не дава дума да се каже за каквато и да е смислена помощ за тази нещастна страна. Даже призовава индиректно Украйна да се предаде. Когато излезе зад граница се бие в гърдите и осъжда инвазията на Русия. Пълен двуличник и предател на собствената си страна, както и на съюзниците ни.

121

Господ Бог

преди 2 години

Запомнете това : Румбев е про Американец Натовски генерал учил и вербуван в Щатите. Прави се на русофил но си е киюла на конци от Козяк 16. Двуличник вчера казва че Правителствотонищо не прави и не отговаря на очакванията ня хората й задълбочава кризата но България нямала нужда от нови избори. Интересчия и интригант с 2 лица. Американски боклу.

120

Бонго Бонго

преди 2 години

Чета и немога да повярвам... Радев, ако продължаваш така, ще преосмисля недоверието си към теб.....браво!

119

продажна балалайка

преди 2 години

Радеф, Крим на кой е?

118

Анонимен

преди 2 години

Това е чиста политическа шизофрения.Тяка беше и Бойко.Отиде в Европа и САЩ едно,в Русия и Турция друго ,у нас трето.Какво си мислят ,че няма медии и никой не ги слуша?