175

Анонимен

преди 2 години

Ще има много русофиилистиични писъциии и това е чудесно :)))

174

От Вселената

преди 2 години

........ В съвремието.... думите Банкстер и Гангстер са подобни....

173

От Вселената

преди 2 години

До 218 Банков Служител ... та това което казваш направо бие налъмите в банята, като гол банков служител..... Ти Банков Бандит.... не си ли разбрал, че Българският Лев.... е един от символите на България!

172

Анонимен

преди 2 години

Приемем ли еврото и край с евро фондовете и всичките му там помощи и честито на печелившите.

171

От Вселената

преди 2 години

Символите на Българите са няколко: Българският Герб, Българското Знаме, Българският Химн, Българският Лев, който се печата в България, Българските Народни Песни, Българските Хора и Ръченици....... Тези съвременни ЧалгаКюбеци, ЧалгаКючеци, също са Български, но те са писани от СК"О"***"НИ РЕ"ЗА"ЦИ... Ние Истинските Българите сме ХОРА - ХОРиСТИяни(ХОРА НА ИСТИНАТА) - играеме ХОРО и пееме заедно в ХОР.... и сме Чо-Енергия, Век-вечна ЧО+ВЕЦИ... Ние не сме ЛЮДЕ - ЛЮДОЕДИ....

170

Банков служител

преди 2 години

На управляващите не може да се вярва. Утре може да кажат друго и да отложат влизането на еврото. Сега е момента да го приемем, защото Еврозоната е слаба поради санкциите и реалният курс на еврото е около 1.30лв, а не 1.95 както е офоциалния с борда. Тоест сега лева е подценен, а е скъп, понеже се контролира. Еврото ще изкара на светло сивия сектор и корупцията. Ако отлагаме, може да стане 1 ? за 3.50-4.00 лв. и тогава обедняването на българите ще бъде чудовищно. Надявам се да разбирате.

169

От Вселената

преди 2 години

Помните ли стария виц за това, как царят на животните разделил поданиците си на умни и красиви? Всички послушно се разделили на две групички, и само май"мун"ата останала да стои сама по средата. Лъвът я попитал: "Май"мун"о, какво чакаш?", а тя отговорила: "Аз какво да се разкъсам ли?!"

168

NightWatch

преди 2 години

Хора, разберете, ние и сега сме вързани за еврото! Нищо няма да се промени!

167

От Вселената

преди 2 години

Няма Ден, Зима, Пролет, Лято, Есен без тази Кана с Вино и Лимонада да не Пее Песен и прославя тоз Велик Народ... И така до Ден днешен са Вечни моите Деди в моята Душа с Песен за Слава и Преслава на Вселената Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна сътворение на Абсолюта - чрез законите на Ентропията....

166

От Вселената

преди 2 години

>>> Всяка година в Мазата долу на студено под Къщата на Земята елексирът на Живота - Вино се зареждаше в Бъчва и чакаше Баба сутрин Рано, Ранила и Подранила да напълни една кана с Вино и допълни догоре с Истинска Лимонада от Лимон. От сутринта си спомням моите Дядо и Баба родени от Славен Род, който принадлежи към Вечен и Велик, Божествен Български Народ си прохлаждаха Душата за Слава на Съдбата. >>>

165

От Вселената

преди 2 години

>>>> по нашите обширни Планини, Долини, Реки, Езера, Блата, Морета са отглеждали Вино за Ускоряване на Светлината(Истината) чрез Потока в Планината, за да не го Укротява лесно Коритото долу на Реката и Хвърляне на Истината накрая в Блато за Слава и Преслава на Вселената Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна. Нашите Дядовци отглеждаха Лозя с Маврут. Всяка година на Трифонов ден нашите Дядовци Боготворяха нашата Татковина с Благодат за да Ражда и Твори, за Слава на Славни Родители. >>>

164

От Вселената

преди 2 години

През Социализма... Един, Ром у село, открадна, закла, опече на шиш и изяде един катър, закопа кокалите с всички магарешки почести и ги затрупа с камъни. Ромчето забогатя от кражни на катъри. Но времето лети..Не прощава.. Минали години.. рома умрял и го затрупали с камъни до катъра. След 100г.учени при исторически разкопки откриват човешки скелет прегърнал скелета на катър и една червена петолъчка. Находката я кръщават Катър Комунист от епохата на разврата след епохата на клатикуреца- Чалгата!

163

Алооо

преди 2 години

Айде честита ни мизерия, ако сега не е тежко положението след 1 януари 2024г. ще го усетим с пълна сила. Кога ще разбере българския народ, че богатия никога няма да яде с бедния на една маса. Нали си представяте все едно английската кралица да седне с някой беден човек от народа, просто няма как да стане. Ние ще сме същите само дето ще сме още по зависими и бедни, а т.паците си мислят че ще станем богати, хаха , да ама не.

162

Анонимен

преди 2 години

Приемането на еврото ще е последния пирон в ковчега на България. Стига, разбира се, да доживеем 01.01.2024 г., че то дотогава май литър бензин ще струва един бъбрек и едно око.

161

!

преди 2 години

Скъпи сънародници, виждате какво се случва пред очите ни, Киро продава България на САЩ. Точно в този момент се подписват едни документи, които пряко застрашават националната сигурност. Призовавам всички българи да преминат от режим гражданско неподчинение ! Нека им покажем, че заедно можем

160

Додо

преди 2 години

Само референдум! Ало, другари лъжедемократи-евроатлантици, преструващи се с цел лична изгода, че вярвате, че мъжкият р3ктум е детероден орган, нали ви уж била мила демокрацията?! Ми че нека да гласуваме на референдум ЗА или ПРОТИВ Еврозоната сме! Нали, уж, така изисквала банкерската демокрация? Защото 75% от Българите имат достатъчно мозък да осъзнаят, че дори да има излизане от ЕС, от Еврозоната такова няма! Еврозоната е равносилно на загуба на идентитет! НЕ НА ЕВРОЗОНАТА!

159

sis

преди 2 години

Тия и те слагат каруцата пред коня. Не е проблема в еврото. Проблема е, че нямаме икономика. С лев или евро, все сме си сиромаси. Чехия, която е много по-развита държава от нас, защо все още си държи кроната? Според мен, защото я управляват умни хора.

158

Гроби Таласъмо

преди 2 години

България е и без това е предадена, завладяна и потънала,така че със или без еврото....все тая.

157

Много яко!

преди 2 години

Искам да видя пенсионерите как ще оцелят с пенсия от 150 евро :) Преди три дни се върнах от Франция и само за инфо:седмичното пазаруване за двама възрастни и едно дете ми беше 270 евро :) И да, храните там са по-евтини от тук :) Опция две: правителството планира до тази дата да няма пенсионери :) Тук вариантите са също два: изтребват ги чрез глад, болести и студ; или премахват пенсионата система и всеки си се справя както може :) Опциите са много. Явно ще помислят коя им пасва най-добре на плана

156

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо ни е евро, щом левът и така си е вързан към еврото? Ще сменяме картинки? И в някой джоб ще отидат едни евра?