241

Анонимен

преди 2 години

русофоб = нацист = западен зеленчук

240

Коня

преди 2 години

Той и Адолф така разправяше: Не ни дадоха избор, трябваше да защитим нашите сънародници и да направим превантивен удар! Ама послед се самоуби.

239

Анонимен

преди 2 години

Русия държи с ядрени ракети половин Европа в Калининград, обаче не можело да има НАТО на границите им, а те граничат с точно 4 натовски държави- Литва, Латвия, Естония и САЩ, като първите 3 не са никаква заплаха за Русия.

238

Уууу

преди 2 години

Ууубиййци !!!

237

Бонго Бонго

преди 2 години

До БобиКогато руснака няма враг си създаде такъв. Каза, че са НЕОФАШИСТИ, НАЦИСТИ...НЯКОИ БГ КУТКУДЯКАТ СЛЕД ТЯХ..ОО...ФАШИСТИ , НАЦИСТИ, ТОВА ЗНАЧИ ЛИ, ЧЕ БОТЕВ И ЛЕВСКИ СА ФАШИСТИ???? ЗНАЧИ ЛИ, ЧЕ ОНИЯ БГ ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА БГ ОТ 1912 И 1913 И 1917 И 1944 ТА СА СЪЩО ФАШИСТИ И НАЦИСТИ?? ТОВА Е ЛОГИКАТА НА РУСНАКА. ТАКАВА ЛИ Е И НА БГ? ХАЙДЕ ДРУГИТЕ ДА ОТГОВОРЯТ, ЛЕВСКИ НАЦИСТ ЛИ Е БИЛ?

236

атн

преди 2 години

Путин,трепи нацистите още по-силно!До окончателната ликвидация на този човешка отрова!

235

До Боби

преди 2 години

хапчетата изпи ли?

234

Анонимен

преди 2 години

Всичко ок. Дали са си живота хората, победили са нацистска Германия. Сега обаче какво дирят в Украйна?

233

Анонимен

преди 2 години

Тея в Масква вече се друсат. Все им се привиждат врагове, запада, зелени човечета.. Бе луда работа. Истината е, че Русия е бедна още преди Колумб да открие Америка. А руския народ, ако иска да живее добре, трябва да изхвърли тази комунистическа клика.

232

Водка

преди 2 години

Путин ще отпусне пари като за по една водка на семействата на починалите. не знам какво им захваляте на шиб...ните руснаци, а бягате да живеете на запад. бъдете мъже- изнесете се в Русия.

231

44

преди 2 години

за 18 години в НАТО България не е получила нищо - нито един танк, нито 1 самолет, нито 1 стотинка. За 18 години Българската армия бе принизена, унищожена - днес даже нямаме стар руски самолет, който да охранява въздушното ни пространство. ТОВА Е НАТО! Който не го вижда, значе и сериозно повреден, облъчен, опропаганден или оли...френ!

230

АнтиКомуняга

преди 2 години

След като толкова хора - Толкова много харесват СССР. И в частност - Руската Федерация и Беларус. 1. ЗАЩО бивши Републики от същата тази СССР - Литва и Латвия са толкова яростни противници на Русия ?!?! Нали са били част от "Великата Империя" и са "Живели Щастливо"?!?! Какво имат ПРОТИВ този свой "Щастлив живот"?!?! 2. ЗАЩО в САЩ живеят Милиони Руснаци , а НЕ Е обратното - В Руската Федерация да живеят Милиони Американци и ЗападноЕвропейци?!?! Нали е много ЯКО?!?! 3. ЗАЩО СЕ БЯГА ОТ ТАМ?!?!

229

ето това е сащ!!!

преди 2 години

Малко хронология:на 30.03.2022 руските войски напускат Буча. След 2 дена,на 02.04.2022 г. това го потвърждава кмета на града,видимо щастлив и доволен от този факт. Изведнъж,на 04.04.2022 г. английските и американски медии бълват новината за клане на цивилни и масови гробове...Идва въпросителната....как кмета на града няма никаква инфо за клане на жители на неговият град 4 ДЕНА СЛЕД НАПУСКАНЕТО на руските войници,а англо-американските медии даже имат и видео материал...Стига сте с тези пропаганди

228

Z

преди 2 години

Z!

227

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно, че запада победи Русия и изтока и тогава падна берлинската стена, просто това нещо наречено комунизъм, неговата икономика и ораганизация се сгромолясоха и разпаднаха. При положение, че НАТО е отбранителен съюз единственото от което може да се опасява Путлера е отговор ако той напдне някой, то и нас искаше между другото но като сме в НАТО само изрева да се връщаме към предишното положение което е супер нагло.

226

Анонимен

преди 2 години

До Боби: Аргументацията ти е инфантилна - в едно противопоставяне, което от години тече между Западът и Русия, е просто глупаво да очакваш, която и да е от двете страни да те информира за плановете си при различните сценарии на развитие на дадена ситуация. И САЩ сринаха Ирак след като показаха публично, една колба с уж бииологично оръжие, което се оказа после, че никога не го е имало. Но това не ти пречи да вярваш сляпо на всичко, което НАТО ти каже нали? Аман от промити мозъци.

225

ДДРОнег

преди 2 години

Е, след като путин не искаше НАТО в Украйна, сега ще получи НАТО в Швеция, Финландия и разярена Украйна !!!___"Да би мирно седяло , не би чудо видяло" !!!

224

някой

преди 2 години

Май стана точно обратното, а? Путин не пожела да чуе НАТО, и в резултат постигна обратния ефект - сега се сдоби с двама нови члена на НАТО като съседни на Русия държави - Финландия и Швеция!А какво ще кажете за това:"Наталия и Вероника - майка и дъщеря се сражават за Украйна.Днес двете са на фронта в Украйна. "Никой не очакваше, че ще вляза в армията", разказва Наталия. "Мисля, че вече съм готова да убивам", казва Вероника." Доскоро народът на Украйна имаше приятелски чувства...

223

Анонимен

преди 2 години

Поредния луд диктатор, говорещ глупости. Нато не е нападнал Крим, а Русия го нападна. Никой не заграбва територия на Русия. Това не са нейни територии от поне 35 години.

222

Бонго Бонго

преди 2 години

До НАИТИНА ВЕЛИКПУТИН ХРИСТИЯНИН ЛИ ГО НАРЕЧЕ?? Я КАЖИ КОЙ Е ТОЗИ ХРИСТИЯНИН, КОЙТО КРЪСТИ РАКЕТИТЕ СИ САТАНАТА?????? КОЙТО УБИВА БРАТЯТА СИ???!!!! ТОЗИ ПУТИН ЛИ МИ ХВАЛИШ, УБИЕЦА НА ЖЕНИ И ДЕЦА И СТАРЦИ!!