57

Анонимен

преди 2 години

Ор-ките ще честват в Мордор разрухата на Европа а тукашните зомбита страдащи от Стокхолмския синдром с жа-лките душички на мишчици ще им пригласят

56

Анонимен

преди 2 години

Този парад трябва да е последен.Русия загуби очаквано войнатаРусия да се разпадне,а специално на руснаците не трябвада им се позволява завинаги да си измислят войни.

55

Анонимен

преди 2 години

9 май не е празник, щом е работен ден! Ако е празничен ден няма да се работи!

54

Алексей Толстой

преди 2 години

Аз не се гордея, че съм руснак, покорявам се на това положение. Ако преди да се родя, Бог ме беше попитал: Графе, избери си народ, сред който да се родиш, бих му отвърнал: Ваше Величество, където на Вас ви е угодно, само не в Русия! И ми се иска да се хвърля на земята, да се гърча в отчаяние от това, какво сторихме ние с талантите, които Бог ни е завещал и какво зло сме сторили на света.

53

Анонимен

преди 2 години

И тук на сл.бряг ,украинките с изскуствени джуки и вимета че са в емоция ,бедните украински женички

52

от гръцки източници

преди 2 години

Скитите,родоначалници на руснаците,са били известни с канибализма си!

51

Истината

преди 2 години

Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селектирани чудовищни морални ypoди, при които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в ..., в които иска да потопи целия свят.

50

чудна работа

преди 2 години

Влизам във форума и кво виждам!?Едни говорят за "руските фашисти",а други за "украинските фашисти"!А бе ей,вие у ред ли сте,от кога фашистите се бият по между си!?

49

До 59 Анонимен

преди 2 години

Според мен може и да го излъчат. Май в 9 ще почва всеки случай. Виж програмата на БНТ и ще си отговориш сам. Ако ли не, в ютуб вероятно ще се излъчва. 100% ще го намериш де

48

Анонимен

преди 2 години

- Сеня, как е при вас в Одеса?- Как да е, руснаците воюват с НАТО.- Има ли загуби?- Има, руснаците загубиха няколкостотин самолета, няколко хиляди танка и БМП, прилично количество жива сила включително генерали, крайцера Москва...- А, НАТО?- Няма да повярваш, НАТО още не е дошло

47

Анонимен

преди 2 години

Путинская Россия ще престане да съществува като федерация след тази война. Кремълският пcиxoпат води тази държава и бездуховна нация към небитието.

46

Аз

преди 2 години

НЕ подкрепям фашистка Украйна. Благодаря за предложението все пак и довиждане!

45

Само питам

преди 2 години

До Истината..... Ти наясно ли си със законите на физиката? Какво става със скоростта като навлезе в плътните слоеве на атмосферата? Много мултфилми си гледал. Колкото ескадрили със Су-57 имат, толкова и Сармати ще имат!

44

Пушкин

преди 2 години

Пушкин за руския народ :Народ, равнодушен до най-малкото задължение, до най-малката справедливост, до най-малката истина, народ, който не признава човешкото достойнство, който изцяло не признава нито свободния човек, нито свободната мисъл.

43

Истината

преди 2 години

Кинжал лети с от 12000 до 14000 км в час. Сметнете докъде може да стигне това без да го засичат радари. Само една светлина се вижда и гръм от звуковата бариера след някакви секунди. Прави плазма около себе си, заради високата скорост и затова радарите не я хващат. Направена е от цирконий. Лудница

42

ъъъ

преди 2 години

Трагична държава и трагичен народ

41

бе ти какво искаш!?

преди 2 години

До Анонимен 43 От народ,който 500 години е бил роб,и е чакал друг да го освободи!?Хора с увредени гени!?Ситните дребни човечета на Кеворкян,дето в къщи винаги държат по три букета-един за САЩ,един за Русия ако дойде то знае ли човек,и трети за всеки случай!Огледай се и виж,че България е празен звук,такава държава няма!!!

40

Анонимен

преди 2 години

В "тюрмата на народите" каквато беше руската империя а след нея СССР единствено руския надзирател беше добре а другите нации бяха мачкани и потискани. Войната в Украйна съживи рефлекса на надзирателят да репресира другите народи. Затова днес руснаците са като побеснели кучета, защото Путин им даде още една възможност да подчинят е мачкат украинците и да разширят сферите на влияние на Русия. Но със силата на украинците и със западната помощ Русия ще бъде победена!

39

Много им отърва !

преди 2 години

Да се правят на велики и непобедими , народа им е облъчен от отвратителна пропаганда ,при нас пропагандата беш е 45г там е от 1917 та до днес ! За 45г тука по възрастните се мислят за руснаци и че са част от,, непобедимата ,,им армия ! Тези даже предпочитат Путин да ги управлява пред наше правителство ! А путин като е много корназ да нападне страна от нато без да плаши със атом защото на нас въобще не ни дреме ,той и семейството му са милиардери да изстрелва атома и да умира !

38

Истината

преди 2 години

Над 100 години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. В момента този негодник е Путин, руснаците обичат да ги лъже, че са народ с историческа мисия, че са велики и че са обкръжени от врагове, които не искат да им позволят да спасяват света за пореден път.