111

Сатир

преди 2 години

Простото кире да не се омотава в просташки обяснения. Няма да даде едно обяснение за какви количества, на какви цени и кой всъщност е собственика. ПРедлагам да бъде напляскан и върнат в Канада на студено и мрачно място.

110

ГОЧО

преди 2 години

Збелязвате ли,че киро и компания нито един път не споменаха за колко ще купуват азеският газ!!?? България никога няма да бъде енергийно независима, защото няма ресурси!!! Русия продава най-евтино и в целият свят и газта и нефта!!! НКиро работи за чужди корпоративни интереси и целта е да премахне руската конкуренция на тези пазари на всяка цена!! А цената е нашата бедност, защото нищо няма да поевтинее!!! Дано да успеят да салят това правителство!

109

Анонимен

преди 2 години

Доживяхме украинци да пребиват българи в центъра на София.

108

Анонимен

преди 2 години

Има ли в тази държава разследващи органи ТЕЗИ ни направиха на нищо Киро Оставка и на цялата Сбирщина

107

Бесило за предателит

преди 2 години

Малко са хората които се съмняват, че Кири работи за посолството на сащ !!!!!

106

Анонимен

преди 2 години

Национален предател и продажник ! Затвор !

105

Анонимен

преди 2 години

Що ве Кирца? Нали ви обещаха на вас с Кокорчо че Уррупссияятааа и бидето ще пръцкат в гърнета и ще ви пращат газ, та така цената ще пада?

104

ПРЕДИ КРАЯ НА ЮНИ?

преди 2 години

Най-добре е още ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА ЮНИ да ви няма. Все още имате шанс да си идете с добро, не че ще ви запомним с добро...

103

-)))

преди 2 години

Абе, толкова ли сте наивни или наистина сте т.пи?! Този "азерски газ" е пак.... руски! Азерите, по тръбата подават определено количество газ към Русия по тръбата от бившото СССР, защото азерите нямат изградена инфраструктура/тръбопровод, която пряко да пресича тежкия планински релеф от Азербейзджан и Турция до Балканите. Много скъпо и трудоемко! А, Русия по нейната инфраструктура подава руски газ на Турция, която го подава под уж азерски?!

102

дедо от село

преди 2 години

А бре киресерсемино? Що ни фърляш шарени пилета и ни заглавичкваш с глупостите си? Я ни кажи на нас простите кой е купил газа и нефтя на азерите за 100 години напред ,та ни мислиш за световните олигофрении?

101

Муахаха

преди 2 години

Като оставим Масонското ръкостискане, Сашо-Кеша има ли Метър и Половина, Премиерът е достатъчно Нисък и Нежен, а Сашо-Кеша 2 главо под Височината и на Киро-Дебило! Такива Истинските Мъже едно време им Шокахме Канчетата още от Училище и си знаеха ясно мястото в Обществото - в Ъгъла!!

100

Анонимен

преди 2 години

UPS, АIRPORT AND CANADA! ПРЕВОД ПО СЪДЪРЖАНИЕ; чемодан, вокзал и Канада; БЪЛГАРСКИ; куфар, терминал 2 и Канада

99

До 99/103

преди 2 години

Що мълчиш като бит дирник бре всезнайко:)))) Вземи отговори?

98

Анонимен

преди 2 години

Даже може да договори закриване на концесията и България ще е свободна, ще си продава собственото злато да си купува газ.

97

Анонимен

преди 2 години

ТУРСКИ ПОТОК НЯМА ДА ИМА.

96

Анонимен

преди 2 години

Сега ако договори с Дънди прешъс по-добра концесия, екстра

95

Извънреден коментар

преди 2 години

Мъж който да дъното си е женско момче, това е нормално да е така, но когато е на върхът си тогава става от него много интересно и готино , но и мъжко момче ! Става въпрос за мен !

94

До107 трооол

преди 2 години

Троолее,намерили въпросните региони в нетЯ,виждат ли ти се да имат нещо общо с Баку?

93

До112

преди 2 години

***,руският петрол който преработва Лукойл Нефтохим тип Urals се добива от Татарстан,Башкортостан,Ханти-мансийска автономна област!Други въпроси имаш ли тролеее?

92

Кире

преди 2 години

Кире, фани земи проведи некой преговор за ефтин бензин от Катар или от СА бе, да го пуснат от юли да точиме и ефтин бензин, а?