171

Анонимен

преди 2 години

БСП се чуди как да помага на руската агресия и Путин. Винаги са работили срещу интересите на България.

170

Анонимен

преди 2 години

Направо избори за нов парламент. Не можеме да гледаме никой от тия дето сте там. Никой!

169

БZП

преди 2 години

Ами разбира се! Бузестата леля която с паричките на Путин подържа стандарта на синчето в пустата Америка до последно ще мъти водата! Тея тридесет сребърни(рубли)ка трудно се заработват ако те е еня за добруването на страната. Гуце, няма как да си "място за преговори" когато Сударя Путин те смята за най низш роб! Ти не заслужаваш уважението му, защото се уважава достоен враг! А ти подмазвачо, си слаб съюзник. И така, БСП за пореден път се опитва да предаде България с благовиден предлог!

168

Анонимен

преди 2 години

194 аз съм един от най-големите защитници на ЕС от години. Но в последните 2 месеца всеки ден си задавам въпроса дали не съм грешала през цялото време! През тия 2 ковид години и сега с лудостта и натиска, които ни се оказва около Украйна, ако има референдум за излизане от ЕС и НАТО, по-скоро ще гласувам за излизане. Ако някой ми беше казал преди 3 год че ще напиша това щях да му кажа, че е луд. Но е факт. А аз бях много за ЕС. Щом мен ме обърнаха брюкселските, какво остава за другите?

167

Анонимен

преди 2 години

Тея взимат заплати само да си чешат езиците. Да ви имам и работата философи

166

<><>

преди 2 години

Абре чудех се (нали като по *** човечец) какво ли би станало аку бръкна в г*за на една Мечка ? Казаха ми от запада че имало два варианта ...единия бил че ако мечката си стои значи е слаба , флегматична , остаряла ......другата е че ако ми удари една *** ...то тя е агресор , бясна , лоша и т.н.

165

Анонимен

преди 2 години

Путин провежда военна операция в Украйна. Ердоган провежда военна операция в северен Ирак. Какво му пречи да се прехвърли към България. ТРЯБВА ДА СЕ ВЪОРАЖАВАМЕ, А НЕ ДА СЕ РАЗОРЪЖАВАМЕ!!!

164

ХХХ

преди 2 години

Русофоб му кажи ....нацист не го наричай, същото е !

163

Васко

преди 2 години

БСП никога не е носила отговорност та сега ли! Айде сега да прехвърлим решението на суверена. Ама да сте във власта и да гребете блага сте първи! Като кърлежи сте ,няма отърване от Вас докато не се пръснете от ояждане !

162

До 193 ами

преди 2 години

То Путин и нас ако залопа ....то ще е именно заради русофобите ! НО майка САЩ ще ни защити нали ......

161

Анонимен

преди 2 години

Някой надолу пише че възраждане щели да имат 60% на следващи избори. Те ясно заявиха че искат вън от нато и ес. При положение че според социологическо проучване около 75% са за ес и нато и като прибавим 1.5милиона българи работещи и живеещи в ЕС как да стане? Разбирам да се заблудят баламурници но покрай войната се видя че възраждане са проруска партия на мястото на бялата златка.

160

ами

преди 2 години

А бре русофили Путин ако ни нападне и фърля бомби нема и на вас да ви се размине тогава шъ ви питам

159

Защо сте там

преди 2 години

Оставка. България над всичко и всеки! Точно вие ще решите войната. Некадърни сте да оправите една държава, война щели да решават. Ли. Ли път. Ти. Оставка не _ Ка дър ници.

158

до Вили

преди 2 години

Съмнявам се, че до 20-тина години Бг ще съхрани целоста на територията си, Ще ни оставят не повече 30% от територията ни в Северозападна Бг.

157

мери

преди 2 години

Абе Гуци да дойдат и ти пуснат една ракета в имението ти и ти да седиш в мазата и да се чудиш къде да си скриеш децата ще те питам тогава дали няма да грабнеш калашника и да искаш да се защитаваш Какъв референдум ти е в главата Те искат ремонти не ти искат танкове дето ги няма в бг

156

Вили

преди 2 години

Удри!Дай оръжие,дай войска,дай 1 метакса 5 звезди пък които остане в държавата после ще плаща сметката!

155

...

преди 2 години

Ако БСП подкрепи доставката на оръжие за бандеро-фашистка Окраина, това ще е самоубийство за тези предатели и на следващите избори вместо 9% ще получи едва 5-6%

154

Анонимен

преди 2 години

Който е ял от западните пари,сега да ходи да се бие, и да не дава акъл на обикновените хора, никога не сте ги питали за нищо,та сега ли чак , ЦИРК

153

Некъв кестен

преди 2 години

Гуци да вземе да се скрие, тоя е възможно най-вредният политик в България, бие дори и доказани *** в наглостта си.

152

Анонимен

преди 2 години

БСП се самоуби с подкрепата на този закон... може и да не влязат