63

Анонимен

преди 2 години

Да, другарю от руската Дума, така си е. Лошото е, че Европа наистина ще спре да купува. Единственият ход на Русия, който ще остане възможен е да предизвика световна война и да опита да завземе територии и положение. Хора, световната война е неизбежна. Русия няма да може да продава успешно газа си никъде другаде извън Европа. Щото в Азия и Близкия изток си имат предостатъчно. Русия има само един единствен шанс, за да оцелее и това е да отключи световна война и да ни нападне . И тя ще го направи,

62

Анонимен

преди 2 години

Или с рубли и супата както каза Любо!

61

Ганди

преди 2 години

Половината руски народ, тоест тези които не живеят в големите градове,още си ходят с *** от втората световна война и взривяват влакове в тайгата , защото не знаят че тя е свършила и я карат само на картофи и водка, той за това Путин се ежи на запада,че можели да изкарат и две години без долари и евра

60

Анонимен

преди 2 години

И тоя ще го "самоубият", скоро.

59

Да бе

преди 2 години

До Анонимен63Как можеш да промиеш нещо което го няма.Скоро в Сибир канибализма ще се появи отново.

58

до Володин

преди 2 години

а, спри го де? Ама денги за барут после от къде?! Ти ще си продадеш ли дачата в Коми за целта, а?

57

Анонимен

преди 2 години

И какво е това рубли?

56

Анонимен

преди 2 години

До тея, дето се чудят как руснаците изобщо олерират това - пропаганда е отговора. С пропаганда всичко се постига, още Гьобелс го е разбрал и приложил. В момента руснаците, "нормалните" хора са съгласни дори да почнат да пускат АБ!! Само и само да се ненацифицира света. Погледайте малко телевизиата им или се разровете в ютуб да видите за какво денонощно промиване на мозъци става дума.

55

Драги ми Смехурко

преди 2 години

Като се откажат Европейските държави от руския газ поне за година,с какво ще плащат заплатата на Другаря Володин?Откъде денги?Това,че притежаваш ресурси е само едната страна на монетата.Трябва и да можеш да ги търгуваш!

54

Анонимен

преди 2 години

И това ще се случи. Ще спре. Тогава от бензиностанцията ще останат само ракети. Съветски. Стари.

53

с.т.

преди 2 години

Като си толкова близък с "Володя", що търсиш майка си в България? Бегом при "Володя" - та! Там може и да те мобилизират за участие в "специализираната акция" и тогава ще видиш и "Володя" и майка си!

52

нещастници

преди 2 години

руската кохорта-смешници! Смешно, ако не беше жалко, е да тгвърдиш, че тези страни, които осъждат варварското ти нашествие в друга държава, убивайки беззащитни хора, в т.ч. деца, са ти неприятели и ги наричаш "неприятелски държави". Да добавя, че ние сме врагове, защото говорим за война, а не за някаква специализирана акция. Ако това, което се случва в Украйна е акция, то тогава не знам как би изглеждала войната! руснаци, гледам ви физиономиите и се чудя, вие хора ли сте, или зверове?

51

ГОЧО

преди 2 години

Сакън бре Володя, ша фалират!! Недей така братушка давайте им го тоя газ на немците, италианците и французите демократично, за без пари, щото те са бедни, завалиите! Нас БГто и полляците не ни мислете, ние сме богати и ще си купим пет пъти по-скъп газ от новите световни господари! Алъш вериш да става, няма да се караме!

50

селянин

преди 2 години

защо ЕС си мисли че може да определя правилата цената и начина по който ще му доставя ресурсите Русия като на практика всичко зависи от самата Русия и тука викат да спрат веднага кранчето руснаците ами стойте и гледайте кат изтекат последните договори на европейците ще стане немедленно

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 "Слушах наскоро един плиткоумник ,че сега имаме шоколадови яйца ,кока кола и банани ! След малко започна да реве как не му стигали парите !" Рева за това как не им стигали парите са от тея, които не искат Кока Кола, а искат Путин Кола.

48

Анонимен

преди 2 години

Не всеки го може като Орбан. За това трябва да имаш топки...а не навеждане само на задна скорост...

47

Анонимен

преди 2 години

Друго си е, на студ но с банан и кока кола. Да се смееш ли, да плачеш ли.

46

Тенгри Кан

преди 2 години

Безспорно е, че за западното благоденствие и съответно високият личен и семеен стандарт трябват евтини ресурси. Със скъпи ресурси, няма как всички да имат висок стандарт на живот. Но, високият стандарт на живот за всички е възможно връхната утопия на материализма. Никога не се постига;))) Живота на повечето минава с бляна за скорошното и идване, точно, както очакването на Второто Пришествие или идването на Месията при евреите;)))

45

Анонимен

преди 2 години

Слушах наскоро един плиткоумник ,че сега имаме шоколадови яйца ,кока кола и банани ! След малко започна да реве как не му стигали парите !

44

БZП

преди 2 години

Поредния Мужик който бърза да се сложи на Сударя Путин! За да запази тлъстите хапки които получава от него.