77

leke boiko

преди 15 години

Ама то се знае за кого трябва да се гласува. Откакто Костов не е на власт и държавата тръгна надолу. И това вече продължава 8 години. Така че гласувайте за Костов и ДСБ. Друго разумно решение няма. Това вече се доказва 8 години.

76

velinov

преди 15 години

Приятел според мен трябва да гласуваш за Костов и ДСБ.

75

преди 15 години

За Бойко, Атака и ИВАН КОСТОВ !!!!!!Силно се надявам да се коалират. Мисля, че само така могат да направят нещо.

74

гришата

преди 15 години

народе аз вече се чудя на кого да вярвам. Като погледна в парламента и не виждам читави хора там. Кажете ми за кого да гласувам.

73

tervel

преди 15 години

да ни управлява пак, и да наказва сурово такива като Бойко, които само приказват напразно и не работят за благото на народа. Като хан Крум беше само Костов. Избебрето го. Аз Тервел си казах думата.

72

крум

преди 15 години

с тоя Борисов. Не искам да се сравнява с мен това ***. Аз съм я завладял София и развил. И му кажете на Бойко да си гледа заменките и столичния съвет, пък после да мисли за власт. Аз навремето на такива хора като него им режех езиците за да не лъжат народа и да не говорят глупости. Той е мръсно ***.

71

преди 15 години

Ти като се връткаш от една пози в друга, верваш ли си поне?

70

преди 15 години

За Костов съм напълно съгласен. Той е доказан политик и български държавник! Другите са добре докарани по телевизията лъжци.

69

преди 15 години

Да Костов ни вкара в ЕС и НАТО без пари,и сега си патим от неговото управление.Няма смисъл да изброявам сещаш се надявам се.

68

преди 15 години

ДПС се развива като партия. Електоратът и нараства, прави набези в ромските групи. Както казва лидерът и: "ДПС разширява своята география". В този момент ние си бъркаме некъде и се чудим коя мутра да си изберем за лидер. Просто мисля, че Боко Тиквата ще е последният български премиер. Нещо като едно време с цар Самуил. Разбира се, че Боко Тиквата ще управлява заедно с БСП и ДПС. Ще направи така, както направи царо. Но Боко Тиквата днес и утре ще e много по-слаб лъжец от царо през 2001! Зад Боко Тиквата сега стои СИК, дори само част от нея. Зад царо през 800 дни стоя цялото ДС воинство.

67

Аз съм фен

преди 15 години

На кой съм аз фен, фен съм на Костов и ДСБ. Няма какво да се лъжем- Бойко само си лае и нищо не прави. Той верно е мутра и половина. Ако беше вярно като хан Крум, сега София щеше да свети. Но за Костов няма тайни в политиката.

66

вергиев

преди 15 години

Ние българите освен да се оплакваме друго не можем. Тая мутра борисов как ще ни оправи бе. Три години вече не може да оправи София. Направи билетчето 1лв., краде се като за световно в столичния съвет. Кога ще ни дойде акъла бе българи. Ще ни дойде само ако върнем на власт мавъра Костов. Без пари на времето Костов ни вкара в ЕС и НАТО.

65

преди 15 години

Как мислиш че може да се получи така че ДПС да бъдела достатъчно силна че сама да управлява.А сега кой управлява някой друг?,мандата е на ДПС.Айде стига джафкане 64 ,ако Бойко ти е последната надежда,горкия ти.....

64

атака

преди 15 години

Алооо анонимния 63. Не обиждай царчето е измамник. За кой да гласуваме а. Бойко е последната надежда. абе *** с мухльото си ти.Даже не тиква акратууууна.***

63

преди 15 години

Просто ДПС ще стане достатъчно силна партия, за да може сама да управлява. В този момент на България е нужен държавник, а не мутроохранител! Боко Тиквата не може да спечели 2,5 милиона тикви, както можа царо! Ако можеше, до сега да го е направил. Горната му граница е някъде към 500-600 хиляди тикви.

62

59

преди 15 години

За съжаление голям част народа ни е прекалено търпелив,със слугинско и примиренческо поведение и мислене,но не мога да ги съдя за това.Не може да се очаква и друго има ред причини това да е така.Но аз мисля че ако човек желае може да се промени.Нека не бъдем така крайни и не си позволяваме да съдим другите,нямаме това право.Те са избрали да живеят така,на нас не ни харесва ,не можеш да промениш мисленето на голям процент от хората и ако те желаят да живеят така ок,на тези който не им харесва нека потърсят своето място извън България.Аз смятам да го направя.Това е моят избор,за да се самосъхраня,и да се развия и живея живот който желая.

61

Мамантос

преди 15 години

Надявайте му се... После май ще има да ревете като от царо. :-0

60

бай х. у. й.

преди 15 години

че не смяташ Сергейчо за свестен - само пълен *** би го твърдял; но за съжаление народа ни е стадо. къде ***, къде овце - но си е стадо.

59

57

преди 15 години

Айде да не ме сравнявяте с останалите и с техния акъл.Седнете отново и четете онова което съм написал,но четете и между редовете, ако можете!!Ако вие се имате за г..../в което се съмнявам/,то аз не съм,както и не смятам че народа ни е такъв.Най-малко сегашния премиер-министър струва или тези преди него.

58

бай х. у. й.

преди 15 години

и всички на твоя акъл, Бойко не ставал за премиер, щото бил мутра, а? А сегашния *** Сергейчо, а другия комуноид - виденов? това ли са ти "зрелите политици"? по-добре мутра, отколкото ***; а конкретно за българия просото се налага премиера да е "мутра" - демократичното управление е за развити граждански общества, а говедата си искат говедар. това е положението.