173

Анонимен

преди 2 години

Гледайте в канала на Навални в ютюб за тоя неадекват Големият разузнавач който преди е работил за Филип Морис От цигарен бизнес с '' гнилата Америка '' изведнъж става най- големия специалист по разузнаването в Русия Смешници Такива ''разузнавачи '' като него обещаваха на джуджето че украинците ще посрешнат с цветя руските войски в Украйна ...

172

Анонимен

преди 2 години

Колко цинично... В официалната пропаганда на кремълските идеолози отпреди месец, публикувано в РИА Новости, убеждаваха, че Украйна трябвало да бъде разделена на две, а сега изведнъж - Полша и САЩ го искали... Изумен съм от това безочие и от неуважението към собствения им народ, от когото се очаква да е забравил какво са му писали преди едва месец.Потърсете статията "Что Россия должна сделать с Украиной" от 3 април в РИА и прочетете сами.

171

Ssss

преди 2 години

Изглежда невероятно, но е въпрос на време Полша да вземе под една или друга форма Галиция. При това същото ще се направят и Унгария и Румъния, а може би и друг. Вероятно новата граница между НАТО и Русия ще е Днепр. Това е прогнозата за следващите 20-30 г.

170

ТВ

преди 2 години

НаДришкин го видяхме как щеше да напълни гащите от страх, когато шефът му го изгледа лошо, че не казва дали признава ДНР и ЛНР за независими. Интересно клипче е...

169

Анонимен

преди 2 години

Предсмъртна агония .

168

popa ot razgrad

преди 2 години

тоя не беше ли започнал да заеква когато Путин го сряза на едно събрание...стана за резил на целия свят, а сега се перчи....

167

...

преди 2 години

Наришкин е пропуснал да спомене,че в тези пъклени планове е включена и България,която трябвало да присъедини част от територията на Украйна,населена с българи...

166

ДДРОнег

преди 2 години

Техният лавров излъга пред цял свят, че русия не е нападнала Украйна !!!___Какво друго да очакваме от руснаците, освен ЛЪЖИ !!!

165

как пък

преди 2 години

не ви стигнаха ни пари ни земи съсипаха света няколко изкуфели старци и златолюбци и овцете по света стоят кротко докато те унищожават бъдещето и планетата ни Докога ще търпите сатанинските слуги да ви отнемат всичко Докога ще вървите против Бог Докато един ден земята бъде отровена и тръгнете с противогази Време е да се надигнете срещу САЩ Израел И Европа Убийци на деца Военнопрестъпници и расисти

164

Анонимен

преди 2 години

На рашистите все им се присънва разделяне на държави, поделяне на света. Накрая те ще се разделят на няколко републики.

163

L.

преди 2 години

Абсолютно исторически лотичен завършек на тази война. Интересно ми е - ако Украйна престане да съществува - бежанците с украински документи чии граждани ще са вече?

162

Анонимен

преди 2 години

Полша и САЩ осъзнават в кой век живеят, за разлика от Русия.

161

Анонимен

преди 2 години

Нация от параноици начело с диктатор. Какво може да се обърка?

160

отговор на наришкин

преди 2 години

Разделянето на Украйна е планирано от русия, а не от САЩ и Полша. Нещо си се объркал. Абе вие нещо съвсем се побъркахте там, в русия! Какво ви става? Алкохол ли пиете повече, хапчетата не си ли пиете? Какво става с вас?

159

Анонимен

преди 2 години

Е, че поляците отдавна имат мераци за западните части на Украйна. В интерес на истината Лвов си е полски град. Като цяло Украйна е по-измислена държава и от Македония. Подарили са и унгарски територии, полски територии и най-много руски територии. Реалната големина в историческите и етнически граници на Украйна е не повече от половината сегашна територия.

158

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че източна Украйна и западна са две различни държави с различно население и не могат да съществуват заедно. Не се понасят. Така че, нормалното е да се разделят. Като не става с добро, ще стане с лошо.

157

Анонимен

преди 2 години

Тоя ли е Наришкин,дето трепереше като роб пред своя господар фюрер П.у.т.л.е.р на 22 май,когато публично беше унизен?Нали ужкм учения,нямало да нападат,пък после точно обратното стана?Който копа гроб другиму..сам пада в него.Да не вземе вместо Украйна,вашата РФ-Руски Фашизъм да се разпадне,както преди агресията ви предсказа генерала от Руската Армия Леонид Ивашов

156

Това Ви е капацитета

преди 2 години

на службите.Ако преди е имало и капка съмнение,че Украйна е единна държава с единен народ,то Вашата "специална операция" окончателно реши въпроса и стана кръстница на Украинския народ!

155

Анонимен

преди 2 години

А то само това да беше.

154

Анонимен

преди 2 години

Аз това го подозирам от самото начало. Летят искри само да се замажат очите на простолюдието и после лека-полека, преди да се усетим кво става, нещата ще си дойдат на мястото.