101

Анонимен

преди 2 години

Народеца искаше промяна и си получи промяната. Управляващата четворна коалиция загроби България с кредити за 100 години напред. Нещата няма как да са по зле но ще станат защото корнела управлява икономиката! А тя от икономика идея си няма, разбира само кражби.

100

Глобалиста

преди 2 години

Катастрофата идва тепърва ще става по зле.Идва краят на консуматорското общество на запад.С яко печатане на пари до тук се стига.Войната само ускорява вече тръгналите процеси на обезценка .Идват фалити глад и мизерия за съжаление.Стагфлация през 2023.

99

Анонимен

преди 2 години

Кризите са тежки. Но за капак ни управляват абсолютни аматьори. Ето и за Украйна - март твърдяха, че оръжие няма да се прати, април, че ще се. Така са с всичко. На проба-грешка, ако това не проработи, другото. А в кризи, времето е от съществена важност.

98

СПИРАЩ МЕТРОТО

преди 2 години

ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ ЕЛЕНКО БОЖКОВ СЪВЕТНИК НА НАЙ МЪДРИЯТ РАДЕВ ЗА ДА РАЗБЕРЕМ ЧЕ АКО СПРЕМ ТОКА/ЮЛИ 2020Г/В МЕТРОТО НИЕ НЕ ИЗВЪРШВАМЕ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ ЗАЩОТО ЗАПЛАШВАМЕ ЖИВОТА НА ПЪТУВАЩИТЕ В МОТРИСИТЕ И В ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ НИ ОСЪДЯТ ЗА ТЕРОРИЗЪМ А БГ СЪД ЗАЯВИ- ЕЛЕНКО Е НЕВИНЕН ДА СПРЕ ТОКА В МЕТРОТО Е НЕГОВО КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО ЗАЩОТО Е ФОРМА НА ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ- А АЗ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА МИСЛЯ ЧЕ ТОЙ Е ТЕРОРИСТ, НО ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ СЪВЕТВА....

97

SS

преди 2 години

Обръщайте си спестяванията ( ако имате такива) в злато,Британска лира и Швейцарски франк ! Това засега е най сигурно ! И се въоръжавайте !

96

Анонимен

преди 2 години

Пеканов е много умен и енергичен бивш министър. Не е хвалипръцко и вятърничав като Просто Киро, не мисли с друг орган на тялото си като Кокорчо, не е алчен за власт без нужня запас знания и професионален опит като А.Гюров, нито пpoстak като ошмуления министър на енергетиката, който нищо не разбира, а му се налага да говори и дава мнение, горкият.

95

Пара нема

преди 2 години

Нема и да има. 6 милиона трябва да плащат същият масраф, който са плащали 7 милиона. Светлото бъдеще не го чакайте, то вече е тук и не е за вас, никога няма да бъде за вас. За вас е да платите сметката. Ако още не сте разбрали какво се случва и накъде отиват нещата много ядове ще берете. Войната е само прелюдия към лошото, което тепърва идва.

94

?!?

преди 2 години

С вашата простотия това беше ясно, но сега и скъпите горива я подхранват яко. Това,че си признавате не значи, че няма да ви изхвърлим и съдим за кражбите и безстопанството което сътворихте. Оставка и съд.

93

Хаха

преди 2 години

Добро утро... Добре, че са управляващите, че да разберем.

92

Max

преди 2 години

И ако трябва да приемем еврото, пак ще има спекула поскъпване на всичко.

91

Анонимен

преди 2 години

Харесва ли ви управлението на Партията Продължаваме Поскъпването?

90

Пикаещ на Орлов мост

преди 2 години

Резултатът от управлението *** Румен. Радев и неговата шайка *** е все по-видима.Оставка!

89

tanas

преди 2 години

Когато ни управляват аджамийчета като пеканов , така ще е.

88

кире

преди 2 години

абе нали лошия Бойко вече не е на власт , що се оплаквате ?

87

Важното Еврото

преди 2 години

Гепиха парите новите юпита с харвърдски хартийки нищо друго не е важно откраднато е на високо равнище огромни пари, а робите обикновени хора да умират и тънейки в мизерия и дългове.

86

Евтаназия

преди 2 години

Спасението е масови групови самоубийства. Няма промяна няма надежда само смърт има в България друго няма мизерия, бедност, болести и смърт.

85

Анонимен

преди 2 години

Я някой тук да се ангажира да обясни защо влязохме в ЕС и НАТО? Някои хора точат еврофондове и стават приказно богати, пълнят чекмеджаци с евраци и златни кюлчета, повечето стават все по-бедни и светлина в края на тунела се не види.

84

СПЕШНО

преди 2 години

Да се легализира доброволната евтаназия друго нищо не остава като вариант на обикновените българи останали в България.

83

Анонимен

преди 2 години

Пеканов, наши ти беше министър на Радев, нали много всички разбирахте от икономика.Докъде докарахте България?

82

Вие нормални ли сте

преди 2 години

За Русия се загрижили как щяла да фалира? Що ги мислите ще продадат половината Сибир на Китай ако трябва. След като сте ок с парите на майките и бащите ви работили 40години да осигурявате охолен живот на украинци на морето си мълчите и ще плащате колкото трябва. Какво мрънкате? Утре нафтата ти е 5 лева, тока 50 стотинки, хляба 3 лева плащате си и натискат парцалите. Нали сте солидарни, това струва пари. Киро ли да плаща? Киро вече каза за пенсионер 360 лева, за бежанец 1200 и осигуровки.