17

Мека пухена възглавн

преди 2 години

Добре лельо Кристалина, ще си лягам аз. на пухината възглавничка.

16

Анонимен

преди 2 години

План Б да им бяхме дали на Америка парите само да ни оставят на мира, но не спряха АЕЦ Козлодуй наполовина дори, спряха южен поток послеспряха АЕЦ Белене, после искат да вкарат РСМ с условия да изнудват България в ЕС и незнам си какво още и всички подкрепящи това са скицирани като герои, а тези, които искат да пазят интересите на България, като отпадъци, руки агенти и какви ли не.

15

Анонимен

преди 2 години

Щото, ако не бяхме слушали ЕС ,НАТО и МВФ щяхме да построим АЕЦ Белене и сега да правим яко пари, но не ние ще платим за 8 самолета от преди 50 години и не получаваме нищо е по-добре. Добре.

14

Коце Керестето

преди 2 години

Малко бонбандеровки над Кремъл наебанирускини и икономиката ще отбележи ръст

13

Анонимен

преди 2 години

Към момента запада изглежда жалък пред Китай и Русия и нямат нито ресурсния капацитет нито вече човешкия а да го обърнат.

12

Анонимен

преди 2 години

Някакъв туупан дето коментираше тенис турнира от големия шлем в Ню Йорк вида през 2021 година как събирачите на топките извадиха две духалки и каза, че сигурно в Китай бършат със стирки, ама е жалко понеже в Китай вече са много по-напред индустриално и дори технологично от САЩ.

11

Анонимен

преди 2 години

Що не годите да видите, че в Китай имат влакови линии с магнитна технология дето в такива мащаби го няма никъде в сащ реднеците се клатушкат с по с 120, а магнитните лъзглавници позволяват да са най-бързите в света. В Китай правят програми в които се залесяват пустини в ЕС не съм видял програми оттакъв мащаб а залесяване.

10

Анонимен

преди 2 години

Тия що неотидат да видят соларна ферма в Китай и да видят и че такъв мащаб няма да им свърши работа, понеже ще трябва да изсекат всички дървета и всичко ипак няма да стигне да захрани Германия. Някой виждал ли е селскостопански машини с индустриално значение, които не са захранвани от петрол и газ?

9

Ламята

преди 2 години

Ха,в края на краищата ще излезе,че полезните изкопаеми са с по холяма стойност от безболезната пропа.ганда.Забележително!Не че нещо,ама е обидно, да кълвете на го.ла кука.

8

не ни дреме

преди 2 години

за растежа дреме ни путлера да не вземе да продължи да напада и да завладява, като няма пари няма да строи танкове и ракети и ше се кротне

7

да бе

преди 2 години

вместо да говорите глупости, вземете да изключите русия от МВФ изцяло за да може оня сатрапп там да спре да напада други държави

6

Коменданте Че Говада

преди 2 години

Тази не я ли разбраха че е руска шпионка

5

Анонимен

преди 2 години

До вчера всеки обясняваше каква бензиноколонка нили Русия, пък днес ревът как всичко поскъпвало. Както на комунистите навремето им пречепе Запада, за да стигнат светлото бъдеще, сега е обратното.

4

Не съм заразен

преди 2 години

Предпочитам да се върна 10 години назад в социално-икономическо положение но само това лудо джудже лилипутин да го няма!!!

3

Анонимен

преди 2 години

За да може повече страни да се откъснат от колониалния долар трябва по едно и също време да предприемат действие, както при откъсването на 13-те колонии от Британската империя и да се създаде САЩ също е имало такива събития дажи имперска Русия е помагала след това през гражданската война на Линкълн, после британците индоктринират САЩ и ги правят тяхно оръжие.

2

Анонимен

преди 2 години

"Това би довело до по-дълбока рецесия, смятат от Фонда" Затягайте коланите запада може да прави дизайни и прототипи, но не може да произвежда серийно ии да задоволи търсенето, тоест тези стоки ще са достъпни за доста малко хора, които имат доста пари.

1

Анонимен

преди 2 години

Очаквано, първоначалните оптимизъм и еуфория от налагането на санкции бавно, но сигурно започва да отстъпват на наченки на здрав разум.