242

анонимен

преди 2 години

трябва да сме на европейско ниво, без такива смешки

241

Напишете в Гугл

преди 2 години

Cargopedia.bg и ще разберете,че селският тарикат-шмекер,харвардски аферист отновоЛЪЖЕ "Алангро".Дори страни от ЕС и не само една,и не само такива като Турция и РСМ(кандидати с проблеми за преговори),имат по-ниски цени на горивата от нас.Този човек не знам за какви ни смята-неинформирани полуинтелигенти,които само като му погледнат кривата усмивка и изпадат в умиление що за дар божи ни е(по-вероятно обаче божие наказание).

240

Бай Ганьо

преди 2 години

ТАК ТОЧНА, в ЕВРОПА ХРАНИТЕЛНИТЕ СТОКИ и ГОРИВАТА СА колкото тук А ЗАПЛАТИТЕ НИ СА СМЕШНИ. ПРИ МАДЖАРИТЕ 1.10 ЕВРА Е ДИЗЕЛЪТ .. ЧЕСТИТО КИРЕ И ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ...

239

Gogo

преди 2 години

Заплатите какви са в България 500 евро и какви са в европа?

238

За България

преди 2 години

Принципно човека се старае, ама не му се отдават импровизациите. Направо почна да дразни и неговите си гласоподаватели. Нали има уж съветници - защо не му подготвят речите предварително, че да не се излага..?

237

Оставка

преди 2 години

Този ще си подаде оставката и пак ще излъже. Този е а морален психопат.

236

Анонимен

преди 2 години

Кога най-накрая ще излезе български политик и ще мери нашият стандарт с европейския не по цените е, а по заплатите. Няма значение какви са цените ако заплатите са достатъчно високи. Боко и той така се хвалеше.

235

Анонимен

преди 2 години

Оставка бе кретенче

234

Царя е ГОЛ

преди 2 години

То бива бива, ама много лъжат тия, пфффф! Все едно някой ученик да отиде в някое забутано село, пълно със стари хора и да каже "сега ще разкажа стихотворението - Опълченците на шипка" и да дрънка каквото му дойде на ум, ама глупост след глупост и нито една вярна дума от стихотворението, ей така да си измисля думи и фрази. Накрая да застане гордо усмихнат, все едно е рецитирал нещо вярно и да кажа, драги хора, това беше оригиналното стихотворение! Ей такива нагли са лъжите на тия ПП и Киро!!!

233

Анонимен

преди 2 години

13 690 лв е заплатата на правителствената говорителка Лена Бориславова.

232

Анонимен

преди 2 години

Петков е син на комунисти, няма как да не лъже постиянно.

231

Анонимен

преди 2 години

4 лв е вече бензинът по някои бензиностанции.

230

Анонимен

преди 2 години

Кики е просто патологичен лъжец. Ден не минава без да блесне, този deбил

229

Хаха

преди 2 години

Нашият ПростоСмешник го разнасят вече и по чуждите медии. Там го описват като треторазряден лъжец, който лъже за всичко. За последната му лъжа, че е пътувал до Сочи и се е опитал да обере лаврите за моряците направо го съсипват от подигравки. Полетът на фалкона го има записан от FLIGHTRADAR, който показва, че самолета е летял до Варна вместо до Сочи, както твърдеше тази ПростоМърша.

228

стоян

преди 2 години

А заплатите на работещите-бедни колко са бре?

227

Анонимен

преди 2 години

Горивата са най евини у нас и заплатите са най високи от целия ЕС. Явно Кирчо и Кокорчо живеят на планетата на Алф - Малмек. Господи с какво сме заслужили такива де.би..ли да ни управляват.

226

Анонимен

преди 2 години

ама те още от предизборната кампания така правеха слизат от рейса в даден град и сами се посрещат

225

Селски хитрец

преди 2 години

Разбрахте ли тоя ХарвардскиБоклук какво е направил - излетял от София за Варна с правителствения фалкон, качил се на самолета на моряците във Варна и след това слязъл пръв за пред камерите, все едно че е пътувал до Сочи да ги вземе. А моряците вече проговориха - капитанчето(очевидно вербуван от Петков) ги е лъгал през цялото време и ги е заблуждавал, че няма друг изход освен през Украйна, като е трябвало да пътуват без телефони и подписвайки декларация, че пътуването е на техен риск.

224

Анонимен

преди 2 години

пак сънува НАТО и сащ

223

Анонимен

преди 2 години

Другари и чалгари честита промяна. Най после се сбъдна мечтата на гласувалите за промяната, два три козунака, два три килограма агнешко и 20 - 30 яйця и хоп пенсията свърши. Сметките за ток, вода, парно , телефон и т.н. ще ги плащат лично Нинова и Радев.