181

распутин

преди 2 години

В Русия никога живота не е имал цена и при царете , и при болшевиките , и в СССР и особена сега при агента на КГБ . Затова цивилизования свят е шокиран от жестокостите на руската армия а те руснаците го приемат за нещо нормално ........това е битка между цивилизацията и варварите дошли да завладяват оше територий , всичко друго са празни приказки и пропаганда за празноглавци.

180

Анонимен

преди 2 години

До УРА УКРАЙНА! Съдът в Хага отсъжда , но еиновните хора съответната държава трябва да ги предаде сама или да позволи охранителните органи на съда да влезат в тази държава и да вземат от нейната полиция осъдените от Хага. Да заповядат в Москва, да арестуват и транспортират до Хага командващите и щабовете на различните родове войски.Как ще стане това?Досега затворът към съда трябва да е пълен с американци от агресиите в Ханой, Ирак,Либия, Сирия, Афганистан!Има ли поне един американец там?

179

Вова Шаломов

преди 2 години

Ке се гътна скоро ясно е !

178

Анонимен

преди 2 години

Войските на този град сами доведоха до неговото почти пълно разрушение. Сега бойците на Азов са се скрили в тунелите на МК Азовсталь. Ацетиленът С2Н2 не принадлежи към БОВ. Получава се при реакция на СаС2 с Н2О. Калциев карбид би трябвало да има в много големи количества в металургичния комбинат.Сипвайте карбид в изходите на тунелите, покривайте отгоре с флюс от пясък , наливайте вода и те или след 10-15 минути ще избягат от тунелите, или ще умрат задушени от ацетилена.

177

О неразумний

преди 2 години

Осъзнавате ли, че Варна е по-близо до Одеса, отколкото до София? Мариупол е на 760 км от Киев и на 1200 от София. Войната не е някъде, тя е тук.

176

УРА УКРАЙНА!

преди 2 години

13 мобилни крематориума - за да няма следи за разследване като в Буча. Иначе Хага чака. Късно е вече руски варварчета - бесилката чака всички в генщаба - начело с оня строителен инженер Шойгу ден се прави на военен. За Путин директно раз стрел то е ясно. Сателити е горе записват в реално време. Военните могат да видят надписа на пакетче цигари така че споко в Хага има килии за всички.

175

Анонимен

преди 2 години

До реалистПреиждат украинските бежанци понеже никой не охраняма границата ни.

174

Viki

преди 2 години

от 189 По думите на министъра на външните работи на ДНР българските моряци не знаят как да се върнат в родината си.

173

Viki

преди 2 години

Министърът на външните работи на ДНР Наталия Никонорова съобщи за игнорирането от официална София на информацията за освобождаването на българските моряци в Мариупол . Тя нарече действията на българските власти демонстрация на русофобска политика и добави, че специално се създават фалшификати за това, че уж украинските наказатели не са завзели кораба "Царевна".Тя отбеляза, че специално се хвърлят фалшификати за предполагаемата неизвестна съдба на българските моряци, които в момента живеят в хотел в Донецк и получават храна. По думите на министъра на външните работи на ДНР българските моряци

172

Анонимен

преди 2 години

Според мен скоро украинците сами ще предадат зеленски на Путин.

171

Анонимен

преди 2 години

Не познавам българин на страната на украйна.

170

Анонимен

преди 2 години

Бойци от полк "Азов", украински морски пехотинци и мотострелци продължават да защитават Мариупол - от статията разбираме че се крия в някакви заводи, и нещо не защитават

169

Анонимен

преди 2 години

Да си свалят президента украйнците - това е начина.Ако зеленски не бъде свален скоро то цяла украйна ще потъне в руини.

168

володя

преди 2 години

Така е в руский мир. Само останалите да си опичат акъла, щото могат и да повторят!

167

Анонимен

преди 2 години

Скоро всички ще сме нацисти, ако не сме за Руската империя. Нацисти е съкращение от националисти и в момента това са руснаците.

166

Анонимен

преди 2 години

Ще има зверства до Парада на победата. Хора с болни мозъци ги управляват. Интересно дали жужето ще посмее да го приеме или поредният двойник.

165

Анонимен

преди 2 години

Големи герои путинистите. Месец и половина бомБят и разстрелват мирни жители и се бият с неколцина украинци от подземията, след което се хвалят, че са изгубили скъпи ракети, за да треснат някакъв авиотранспортер, за който никой, освен тях, не е чувал.)))) Пъчат се и заплашват някой, сакън, да не прател оръжие на Украйна, щото си знаят, че са лабави с талашитеното си въоръжение. Те отдаван си продадоха оръжията на ислямистите и ги изпиха, сега плашат гаргите с бойни викове и копчета.

164

Ей

преди 2 години

Много войнолюбци тук. Отвътре ли ви идва, плащат ли ви или е обикновен хейт. Там умират хора от едната и другата страна!

163

Анонимен

преди 2 години

Ами не ги щат руснаците, а и каква работа имат там. Русия бе силна в Отечествената война. Сега за Украйна е отечествена. Жалко за хората, били те и войници.

162

нато

преди 2 години

благодарение на Азов и ВСУ