240

хахахахааааа.....

преди 2 години

До 283 Абе-------БГ-Цивилизования свят?

239

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХХАХААХАХАХАХХАХАХХАХААААААААААААААААААААА.........................

238

ха-ха-хи

преди 2 години

Пак се размечтаха евро-атлантиците...Ако баба им беше мъжка,то футболните и *** щяха да са без ластик и да и стигат до колената...

237

Анонимен

преди 2 години

Путин нали каза че искал само буферни и неутрални държави м/у Русия и НАТО,като предпоставка за инвазията? Мисля че това долна и очевадна антилогична лъжа с цел заблуждение на истинските причини които разбира се са други.Та нали едно такова ,,освобождение'' на Украйна ще доведе Русия до обща граница с НАТО в лицето на не една държава членка на Алианса.Лъжат та се късат тия от Кремъл.Тази война е за енергийни ресурси,и свободен транзитен достъп до Европа без плащане на налози и такси за трансфер

236

Анонимен

преди 2 години

Само заради заглавиетто си направих труда да прочета статията. Направих го с идеята да прочета, казал ли е Специалистът, какво ще стане, Ако Русия спечели тази битка (което в действителност) ще стане. Разбира се, че нямаше отговор! - Евтина пропаганда!

235

отговор

преди 2 години

До Въпрос- Според експертите , под поражение за Русия се разбира, Путин да не превземе цяла Украйна, а само моретата и целия Донбаз, като го свърже с Крим завземайки геополичическо предимство. А под победа за Зеленски се разбира, че не е позволил цяла Украйна да бъде превзета, а само моретата и целия Донбаз, свързан с Крим и да само да се откаже от НАТО.

234

Въпрос

преди 2 години

"Ако Русия претърпи поражение"- Нито тоя, нито Зеленски обясняват какво разбират под "поражение" за Русия и "победа" за Украйна! Като как си го предствят?

233

Анонимен

преди 2 години

"Масква"-та е строен от украинци в Миколаев, когато Украйна е била под съветския ботуш в СССР. Наистина има Видов ден и Господ бави, но не забравя. Интересно ми е кой вариант си избират пу_тлеропитеците като най-малко болезнен за тях - 1. флагманският кораб да е гръмнат от героичните украинци 2. самите ор_ки са си го взривили с някой фас; 3. просто техническа неизправност на главния кораб на непабедимия рускиЙ Черноморски флот, част от магучаята армия с безаналоговите оръжия.

232

Анонимен

преди 2 години

Мечтите на българските алкохолци. Самоим вижте торбите под очите и се сещайте какво сънуват

231

пияница мистик

преди 2 години

Според мен анализа на тоя изобщо не е верен, особено в частта, че ако загуби войната тоя е края на диктатора убиец Путларах и кохортата му. Дори и да я загуби, той ще оповести по медиите си, че войната е спечелена и той понеже е благороден е решил да се оттегли от Украйна и да остави братския украински народ на мира. И майките на убитите войничета ще повярват, както вярват и сега, че джудженцето Путларах не е агресор и не води война и че украинците са виновни за мъртвите им синове

230

Кики

преди 2 години

Русия победи собственната си алчност.Отхапа дял който и запуши лакомата паст.Агресивни , арогантни и примитивни самозабравили се болни хора се опитват да предизвикат световна война.Може и да я получат.Мечката е с изкъртени зъби а нашенските русофили са в истерия.Търсете друг идол , мики маус късият е на крачка от Ленин.

229

Анонимен

преди 2 години

...претърпи,не претърпи,краят му трябва да дойде.Вреден за Русия и Света..

228

NightWatch

преди 2 години

почти никой не *** в темата за крайцера "Москва", май там не им ойдисва да пишат глупости. Хайде и там някой да напише колко е велик Путин, че там е скучно в коментарите, а и ще заработите някоя друга рубла към надника

227

Путин събира

преди 2 години

Откраднатите от Украйна дамски прашки,лаптопи,телевизори,смартофони и дрехи за парада на гвардейските му части на 9.05.2022 в Масква.За тежката техника ще са откраднатите перални,хладилници,бяла техника,камиони,трактори!Ура!

226

Ментора бай Иван

преди 2 години

Трябва да си много наивен , че ще стопираш Русия в момента с война или санкции!Русия завърши своето превъоръжаване , с модерни оръжия , каквито САЩ и НАТО няма да имат поне още 5-10 години и сега ще вземе своето!Страните от бившия Вършавски договор ще бъдат натирени от НАТО и ще обевят неутралитет!На САЩ остава сплотяване около англосаксонския алианс!

225

Абе...

преди 2 години

Обаче пък ако победи (а тя вече е), това ще е краят на Зеленския клоун ! А Путин не го мисли. Гледай си в канчето. И помисли как ще обясняваш на хората в България, че трябва да се радват на 200(двеста) % инфлация, защото сме наложили санкции срещу Русия ? Иначе в Москва сметките за ток парно вода и газ на месец са...80лв ! А заплатите са по високи от тук. Пък вие им се смейте колкото искате. И чакайте Русия да се предаде или пък да умре от глад и липса на горива храни и ресурси ?!? Чакайте си...

224

Да бе

преди 2 години

До Абе-----Кое му е цивилизованото на света за който говориш? Лицемерието, грабителският капитализъм, консуматорското отношение към природата,безбожието и незачитането на божиите и природни закони в отношенията между половете.На света живеят 9 милиарда души .Колко от тях споделят Западните ''ценности''= Земята е за всички включително и за Русия. Проблемът и е че има природни ресурси а англо-саксонците ги искат за тях само за тях.

223

Абе

преди 2 години

Независимо от развоя на войната основното е постигнато - Русия е изолирана за вечни времена от Цивилизования свят.

222

Luci-Luci

преди 2 години

Путин никога няма да загуби. Само болен мозък с дистанционно управление от САЩ може така да мисли /ако има с какво/. Случката в Банско показа, що за стока са укрите, получили шанс без проблеми да довтасат в ЕС. Сега ще гледаме сеира. Вижте как бият в ЕС наглите украинци, които вместо да воюват на фронта, изселват се в чужбина за постоянно. А за Путин не берете грижа. Той е човекът, който държи на думата.

221

да видим

преди 2 години

какво ще стане,ако не претърпи поражение.Това е по-интересно.