72

Зоя

преди 2 години

Верно ли бе добре,че си ти да ни светнеш как щял да дойде мира.Като те знае колко си миролюбив ,затова в България поради голямата ти любов към мира направи пълен хаос и довлече пълни измамници и некадърници .Много,ама много обичаш да властваш, но се докопваш до кокала по най мръ..сн..ишкия начин.Долен си ти

71

От Вселената

преди 2 години

Румчо, на дядя Русчо момчецето, внимавай, ако прекалиш при ядене с чесъна, незабавно потърси в португалия на пазара нечесъна, невресана и да ти оправи устата да не мирише от чесъна....

70

Анонимен

преди 2 години

"Гениален" укропски ход с коня - вчера СБУ арестува лидерът на най-голямата опозиционна партия Медведчук и Зе-клоунът моментално го предложи за размяна срещу хиляди укропски военнопленици.

69

fact

преди 2 години

значи требват още убити.тази война е замислена да е дълга.

68

Червонец

преди 2 години

През последните 33 години все по-отчетливо се откроява следната тенденция: Докато някои се срамуваха от Сталин, дойдоха други, които се гордеят и възхваляват АдолфХитлep. Днес, но не от днес, най-откровените бендеро-нацисти са в Украйна.

67

Бай Гроздан

преди 2 години

За да няма повече жертви трябва да има мир,вместо това има очаквания в целият демократичен свят Украйна да победи,т.е. те няма да посъветват Зеленски да сключи мир.В останалият свят пък нямат илюзии как ще приключи всичко това,тъй като винаги са били по сметките.

66

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече намаляват наемниците в Украйна, толкова по-лесно ще дойде мирът. Забелязваме, че грузинските наемници започват да се изтеглят от Украйна. Разбира се, че се изтеглят останалите живи грузински наемници.

65

Анонимен

преди 2 години

Информиран ли е генералът-президент, че в Украйна терористическите отряди на фолксщурма убиват и тероризират мирното население?

64

Анонимен

преди 2 години

Относно ситуацията в Югоизточна Украйна: Тази нощ в Мариупол вдигнаха бялото знаме и се предадоха над 1 000 морски пехотинци от ВСУ.

63

Анонимен

преди 2 години

Генералът от НАТО в България-Румен Радев

62

Браво

преди 2 години

Велик! Баце немаше речник даже да изрече такова нещо. По БЕЛ сигурно има слаб 2

61

К1Д

преди 2 години

До До Г.ДДенацификация на Скопие ?

60

Анонимен

преди 2 години

Тоз човек наистина ли има диплома? Някой виждал ли я е? Защото ме съмнява тази работа, съдейки по ограничения му речник и липса на всякаква креативност

59

Анонимен

преди 2 години

Оф, по-добре беше като не го канеха никъде. Поне не ни излагаше с дълбокоумните си изказвания. Често пъти чупи ***.

58

До Г.Д

преди 2 години

И срещу кого е това оръжие, я да ни светнеш по въпроса???Явно срещу косоварите..............това не е проблем на нас, българите!!

57

Г.Д

преди 2 години

Сърбия трупа оръжие,това оръжие не е срещу албанците те са в НАТО ...

56

Zомби Vодков

преди 2 години

Той снима едно чекмедже ний-му взехме власта от двете му ръце,Рашко,Киро и Асен сме велик тандем.Ленчето окото радва ,а министъра на културата от Вселената информация ни дава.Като теглим по милярд на месец така може да управлява и неандерталец.

55

НЕ

преди 2 години

на Македония в ЕС.............докато престанат да крадат БГ-история и докато не изчистят лъжите си в учебниците си по история............тия предатели не заслужават да са в ЕС.........поне близките 100 години!!!

54

Стамболов

преди 2 години

Бавно ,но мърдо говори Радев ,само незнам как Асен и Киро му взеха властта с финес и без да се усети. Взеха му хората и махнаха тия дето не се продадаха и толкоз.Сега да си говори с портогалеца за размера на улува на аншуата в Портогалия този сезон и как повече жертви значело по-труден мир ,браво ... инче по милярд на месец теклят тия дето ни ги натресе и се точат за касата на БНБ ама Тошко поне има топки...

53

нищоправещият

преди 2 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!