142

Анонимен

преди 2 години

Вчера имаше интервю с Арестович, който каза че са възможни бомбардировки над Москва. Ето това очаква цялото прогресивно човечество - няколко бомби над Кремъл!

141

Осъдете Зеленски

преди 2 години

за да спасите мира! "Зеленски подписа присъдата за режима на Майдана на 19 февруари, на конференция по сигурността в Мюнхен, Зеленски обяви намерението си да се оттегли от Будапещенския меморандум и да започне разработването на ядрени оръжия. На заседание на Съвета за сигурност на Русия министърът на отбраната Сергей Шойгу заяви, че Украйна има технически възможности и човешки ресурси, за да пресъздаде своя ядрен потенциал."

140

Анонимен

преди 2 години

ДПС и БСП са добри партии и разумни партии, ДПС не е турска , а европейска партия, ако гласувате за тях , няма да сгрешите!

139

нелихристова

преди 2 години

***,хайде си оправи правописните грешки/до кой клас си учила?/Русия сгреши ,че нахлуе/това е твой цитат/как да го разбирам това,напиши го на български!Държава Никара Гуа няма,пише се слято! А за авторитета на г-н Путин недей да береш грижа,светът не е само америка и техните слуги -англия и европа

138

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, Русия и разума на някои хора от Европа, спаси Европа, ето ви заглавие: "Киев разработваше ядрено оръжие в Чернобилската и Запорожската АЕЦ"

137

Гиб Мелсън

преди 2 години

Не знам за западните звезди, но членовете на Луганската филхармония не само подкрепят Кремълския джудист, но бродят с калашници в ръка из Мариупол и се бият за да освободят земята си от украинските нацисти. Когато не са в битка свирят на китари и пеят. Напишете на ютюба ЧВК Филармония

136

До 162

преди 2 години

Плаща им таратанци. Много сте , набълбукани с пропаганда

135

Анонимен

преди 2 години

До 158 Щом им плаща милиони,за да му идват на крака за няколко снимки и вдигане на рейтинга дали не му пука. На онези "звезди"също им пука за хонорара.

134

Влади

преди 2 години

Тези звезди да си спомнят участта на Дийн Рид , американски певец и актьор, имигрирал на Изток през 70-те. Соцлагерът , в негово лице имаше оригинален екшън герой, в стил каубой. Кариерата му отиде към залез, а той живя в ГДР до странната си смърт в едно езеро. Кой го помни този ренегат сега?

133

XuTbP5bP

преди 2 години

На него му е през шмайзера за западните "звезди", на тях им е през западното съзвездие за него. Единствените заинтересовани са няколкото заблудени психично нестабилни блогърки + 2та симпа в тоя сайт.

132

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До До Оберщурмбанфюрера --- Засега путлеристите са от страната на булката и явно имат да си връщат. Трудна работа. Ще ги отстреляме още като си помислят такива работи, щото в нашата държава вся къща е въоръжена яко и понякога много яко.

131

Анонимен

преди 2 години

Путин нападна Украйна. Американците си събраха набързо нещата от био лабораториите и Ковид изчезна. От къде тръгна Ковид? От град, в който също имаше краварска био лаборатория.Звездите, ако искат, да се дупчат с поредния бустер.

130

Е

преди 2 години

Звездите са на небето .Тука на земята сме просто хора .

129

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Както вече беше казано и доказано съветския водещ топ-секретен паравоз Масква УТОНУЛ, или в превод ПОТЪНАЛ. Според руските "независими" масмедии, въпросният военен паравоз е доплавал до някакво пристанище, за да бъде отремонтиран. Така навремето плаваше по дъното и падводната лодка Курск, без да може да доплава.

128

Сурва Сурва нагодяи

преди 2 години

Оня циркаджия от филмите който във всеки филм пребиваше по-слабите от него,а в реалният живот излезе насилвач на беззащитни жени и момичета се скри като мишка в ботуш.И оня ,,гаргамела'' от Франция и той нещо се скатава с руският паспорт.

127

Анонимен

преди 2 години

'' Агентите на ФСБ '' .................................. всяка думичка, която излиза от Кремъл е ЛЪЖА !Вчера цял ден обясняваха как на кораба им Москва са се взривили боеприпаси, днес украинците вече пуснаха видео как потопяват фашисткото корито. Oказва се, всяка дума на Кремъл е лъжа и дезинформация.

126

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Поднасям извинение на уважаемата публика. Мненията ми под 143/144 се отнасят до статията "Агентите на ФСБ са недоволни от Путин, но не биха го свалили от власт"

125

Ванга

преди 2 години

Москва ке потъне!

124

Димби Провадия

преди 2 години

до ДО , ДОООООООО 10-15 дни , другаря Путин ще ви шашне ! неееее , не само България , СВЕТЪТ ЩЕ Е В ШОК . Така е . Така е , когато не се съобразяваш с много по-силния и си алчен на ниво над чичо Скруч . Жалко , ще има много тишина на Васил Найденов , ноооооооооо трябва , неизбежно е . Вижте в ГУГЪЛ и всички сайтове , кои и кои , и колко г3еейове - "президенти , са се ОБЕДИНИЛИ срещу .......... :) Русия ! не не , не срещу Путин а срещу РУСИЯ . А смятай какво ни чака

123

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Четена между редовете, статията подсказва, че има брожение в редиците на ФСБ, бивше КаГеБе, или това са младите и умни попълнения срещу одъртелите и превъртели червени динозаври. Младите искат да живеят в разкош, да ходят на курорти по света, да изпращат децата си в квалитетни университети - САЩ и Англия (UK), докато тамошните Лукановци предвещават тяхната гибел и приближаване на ТСВ. Няма начин младите да не вземат решение и се освободят от ***, като техен политически и житейски враг.