303

Помак

преди 2 години

Т.н. запад много добре знае, че Азов, десен сектор и т.н. са свирепи нацисти кръволоци, много добре знае за геезиса на тези формирования - това е бандеровската нацистка идеология спонсорирана от завладяната украинска държава, като този демократичен запад няма нищо притив тях, сига да убиват и потискат руснаци, затова и ги е тренирал и въоръжил до зъби! Само Канада е похарчила над един милиард долара за обучението им, страховито!

302

Анонимен

преди 2 години

*** мразят Азов, но пък Вагнер са праведници, само защото са руснаци.Безподобна глупост. Азов поне си защитават своята територия, за Вагнер са международни терористи.Призовавам западните държави да се обединят и да започнат военна операциясрещу терористичния фашистки кремълски режим!

301

нещо повече

преди 2 години

Поради очевидната си глупост, Путин не само няма да привлече Украйна към съветската орбита, но и постигна силна омраза между Украйна и Русия. Ако Западът изпълни обещанието си да приложи план за възтановяване на Украйна ,като план Маршал, убеден съм, че само за 20-30 г. Украйна ще бъде предпочитано място за руснаците, вместо тяхната нещастна родина.

300

1357

преди 2 години

Нацизмът трябва да се унищожи от лицето на земята!

299

Анонимен

преди 2 години

Понеже съм ходил в Украйна доста пъти по работа и да обясня - ако не беше Русия да нападне хибридно Украйна 2014г. нямаше да възникне Азов. Дойдоха тогава в Азов страшно много крайни националисти и неонацисти от футболните агитки основно. Но то в сръбските войни - Аркан предвождаше доброволци - крайни националисти от футболнити агитки.

298

Анонимен

преди 2 години

"Групата възниква по време на революцията, обхванала Украйна през 2014 г." Яяяяя, интересно, какво е породило т.нар. "неонацистки" групи в Украйна. Впрочем, също както през 30те години движението (т.нар. бандеровци), което се е зародило, след като в Украйна няколко МИЛИОНА души са умрели от глад, след Холдомора на Сталин. Случайни съвпадения? Не мисля така!!!!

297

Анонимен

преди 2 години

Всеки който се бори за свободата си го обявяват за нацист в руската империя. Навремето Русите са обявили и Ботев и Левски за терористи.

296

Анонимен

преди 2 години

Само украинците извън Мариопол.

295

Анонимен

преди 2 години

Азов са герои които си брянат земята от чужда напаст и за наш късмет направо сцепват натрапниците

294

Анонимен

преди 2 години

Много ясно че са герой. Фашисти има само в Русия.

293

Глух Пор

преди 2 години

Азов полка и другите подобни може и да са фашисти, доказано - но пък са от добрите фашисти! Затуй и комика патриот ги бе включил в националната армия на Украйна на държавна издръжка, а и глобалистите ги финансират. И това решава въпроса. Точка!

292

noFreeman

преди 2 години

не познавам такива украинци дето да обичат азовци... из.ро.дите никой не ги обича

291

любопитен

преди 2 години

Днес - няма ли да публикувате информация какво се случва в подземните бункери на Азовстал? Каква лаборатория има там и как вървят преговорите за извеждане на натовските офицери?

290

Логичен край

преди 2 години

Азовските херои в Мариупол вдигат бялото зняме. Чака ги як лобут по Сталински от закоравели донбаски ***.

289

ZZ

преди 2 години

Ако трябва да обобщя - Сега нацизма е справедлива идеология койято в бъдеще трябва да се приложи в световен мащаб. Дано по - младото и ново поколние приемат тези ценности и да се борят за тях . Ние по - вързаните няма как да променим мисленето за нацисти но въпреки против волята трябва да ги укоражаваме .

288

До Т ...

преди 2 години

Тези нацисти трябва да бъдат заличени до крак ... Те са възпитавани да мразят ... Не виждам мирно разрешение .. :)))

287

Т

преди 2 години

Това са нацисти колкото и да ги омаловажават някой.Русия ще си свърши работата независимо от това колко плюете по нея. Украйна заедно с целият западен СЕКТОР са нациско сборище и го показват ще си получите заслуженото рано или късно.

286

Анонимен

преди 2 години

Аве хора не се ли кефите на битките, направо гледам в тубата нещо брутално? Двете възможни най - крайни фракции се трепят Нацисти вс Фанатици Мусулмани

285

Анонимен

преди 2 години

До 347На Майдана който беше за ЕС,и срещу който беше РФ,не стреляха месни,а другарите съседи," братя" православни от рашисткия сектор.Другото е руска пропаганда,сега е същата работа,и за какъв Донбас пишеш,окупираната част е под руски контрол ,че влезли азовци,простотии.Окопите между двете страни са на сто метра един от друг в края на жилищен квартал и когато има провокации може да се засегнат цивилни.Ноо има подробност че руснаците не са евакуирали цивилното население ,а го ползват за щит.

284

Анонимен

преди 2 години

Срам и позор за Путин, геноцид в 21 век