25

Анонимен

преди 2 години

Ако Льо Пен спечели, това ще един голям пирон в ковчега на американския колониализъм. Дано!

24

Бигот

преди 2 години

Никъде няма да ги поведе, французите са дълбоко пропити от либерастия и спасение за тях няма. Ние обаче трябва да скъсаме въжето с потъващия кораб на запада,докато още можем, за нас не е късно.

23

Анонимен

преди 2 години

Радикално левите нео-фашисти, които до преди седмици продаваха медицинска сегрегация и брутално потъпкване на основно демократични свободи, сега отново взеха да си пеят познатата песна за "крайно десните" и за "края на демокрацията". Литанията звучи все по-изтъркано.

22

Анонимен

преди 2 години

Дори Льопен да победи, ЕС и НАТО да се разпаднат пак ще бъдат на светлинни години пред прогнилата Русия.

21

Отвратен

преди 2 години

Тръмп не воюва, а правише пари. "Демократите "дай им войни и цензура.

20

Анонимен

преди 2 години

Макрон беше слаб президент и освен с протестите на жълтите жилетки и насилието върху тях, с друго няма да се запомни. Сега се опитва да събере анти-националистически вот по жалък начин, вместо да изтъкне своите качества (каквито май няма в излишък).

19

Анонимен

преди 2 години

И двамата са ми еднакво противни, но се питам кой от тях е по-малкото зло. На практика през годините Макрон се превърна от ляв либерал в същият десен популист като Льо Пен и управлението му се превърна в диктатура.

18

1

преди 2 години

До Анонимен Народът във Франция над 50% е от Африка а те няма как да гласуват за Льо Пен.

17

Устатос

преди 2 години

Калеко Серос Устатос

16

Анонимен

преди 2 години

Можем да сме абсолютно сигурни в едно: ако льо Пен спечели, извъднеж ще се окаже точно както с Орбан, че изборите не били честни, че нещо нещо мрън мрън манипулиране на избирателите. Ако Макарончо спечели, тогава естествено няма да е имало по-сигурни избори.

15

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами ще бъде жалко за Франция, Европа и светът ако там победи френският фариант на Владимир Жириновски и нашият Болен сидеров ... Първо се издъниха Щатите с клоуна Тръмп, а сега недай боже това да се случи и във Франция с Марин Люпен, явно демокрацията в цивилизованият свят е застрашена от нарастващи вълни на анархия, национализъм и фашизъм, които магат да съсипят живота на хората от западноевропейските страни и да ни върнат във времена на разделение, войни, диктатури и разруха ... !!!

14

Живко от Варна

преди 2 години

Повечето държави всъщност са на БИ сексуални и хомосексуални жени, както и на БИ сексуални и хомосексуални мъже !Въпреки че те са такива, имат деца, щастливи хора са и всичко им е наред !Повечето от тези хора са и извратеняци , но понякога !Великите хора са тези, които се отличават от масата, независимо в какъв вариант !Аз кога ще живея истински добре, кога ще бъда истински щастлив ?Помогнете ми, за добро ще бъде !Обещавам !

13

Руски Гултакк

преди 2 години

Le pen la grosse vache

12

Анонимен

преди 2 години

Много са 2 седмици между изборите. Може да се спретнат хиляди неща, и още толкова да се нагласят.

11

Факт

преди 2 години

До 13К,о,м,у,н,я,г,и,т,е

10

Анонимен

преди 2 години

До ДДРОнег Не само, че ще гласуват за Макрон, но и ще бъде със звучно мнозинство, за да покажат на руската марионетка Льо Пен какво мислят за шефа й в Кремъл. :)

9

Факт

преди 2 години

*** и там ще прецакат нещата!

8

Анонимен

преди 2 години

Много сте жестоки. Давате на русофилите надежди, че финансираната от Кремъл Льо Пен може да спечели изборите и сега ще бълнуват с дни, докато реалността ги свали на земята. Или както при Тромпета ще твърдят, че е спечелила? :))))

7

ДДРОнег

преди 2 години

Колкото и да им се иска на 80%-вите тук, льопен няма да управлява, французите ще гласуват за Макрон, отново !!!

6

Анонимен

преди 2 години

До хммм ... каза Путин