21

Анонимен

преди 2 години

Вие вярвате ли на всичко което се пише? Румънски гражданин ще се интересува кой ще е управител на БНБ и ще изпраща заплашителни SMS-и дрън- дрън.

20

До20-АБЕ НАДЕ

преди 2 години

Не са от 4 месеца а вече една година Бяха си и. във предишните правителства и сами си се узакониха и разпределиха.! Хайде стига вече Герб,те се боричкат помежду си Герб им е виновен! Управлението на България не е училище за недорасляци и популисти с измислени дипломи!

19

Аз знам

преди 2 години

Който заплашва кариманскиЕ същият който се е обадил в Украйна да каже че шефа на парламентарната група на Възраждане агент на Русия сигурен съм че много българи въобще няма да се чудя ти ще кажа Кирчо и кокорчо

18

Анонимен

преди 2 години

плешо не е срещу теб, а срещу дон Чалгаре

17

Анонимен

преди 2 години

Какво се кефи те, всички са навързани,като свински черва. Много сте заблудени.

16

възрастен

преди 2 години

Много ченгеджийски номера станаха бе?То не бяха куршуми и заплахи за прокурор в плик,и то в строго охраняема сграда,сега това с Каримански ! По същият начин беше и с Мата Хари аранжираното шкафче с кюлчетата и спящият Борисов!?Всичко това го вършат ченгета от поколението на ДС и Рашков които имат достъп по някакъв начин!!! .....з2 години минаха.колко години ще върлуват тези бе ???,

15

Анонимен

преди 2 години

Сега стана ли ви ясно, за колко време могат да се разкриват, всички престъпления. Ама не искат. Факт.

14

Анонимен

преди 2 години

И по еена случайност ще излезне че въпросния румънец е свързан с някой гербераст налЕ?

13

АБЕ НАДЕ

преди 2 години

Какво са виновни промяната?!?? Стараят се хората. Млади са от 4 месеца са на власт. Война е криза е. Цяла Европа са така. Оставете ги поне 6 месеца на СПОКОЙСТВИЕ.

12

ЕТО НА.

преди 2 години

Човека ще си каже. КОЙ и ЗАЩО.А МОЖЕ И ДА ИЗЛЕЗЕ НЕКОЙ ОТ НАРОДА КОИТО ГИ НЯМА НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО.

11

Каспър

преди 2 години

Абсолютно тъпанарска история.Това съобщение може да се пусне и от България, без да се правят подобни въртележки.Стига картата да е предплатена и да е регестрирана на лице което е починало.Ако не те хванат по време на осъществяването на разговора, ченгетата ще "духат супата"

10

Надя

преди 2 години

Зрелища безкрай , във всички сфери.Това е промяната,яжте зрелища,топлете се със зрелища.

9

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА..!!

преди 2 години

РАДЕВ, РАШКОВ, ПЕТКОВ, НИНОВА, БОЙКИКЕВ, ТРИФОНОВ.............??

8

Анонимен

преди 2 години

Кой контролираше телефонните измами! И кой ги погна с няколко акции, та им свиха сърмите.Да отбора е от същите, дето сега се напъват за промяна.

7

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-аджийски постановки. Мафията в България не заплашва ако реши да ликвидира някого, а действа. Примери много - Крушата, Илиев и т.н. да не изброявам защото няма да ми стигнат 400 символа.

6

до 8

преди 2 години

не го познавам, но със сигурност не е долнопробно същество което да заплашва другите като мишка.

5

до 5

преди 2 години

еми ей сега ше ти цепат дупарата за заплаха на държавно лице...хак да ти е

4

L T

преди 2 години

Поздрави от Констанца. Аз пратих смс-а . Малко да разведря кандидатите. На другия ще пусна писмо с текст на най новия хит на Славчо : продаваме се за кинти, джан Джун, глей как се прави

3

Анонимен

преди 2 години

да не е онзи романиец дето си биеше файзери за евро в Гърция?

2

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо,ама единственото което е установено, това е името на лицето на което е регистрирана някаква сим карта. А кой точно е изпратил съобщението не е ясно. Собственикът може да е оставил сим картата пред тоалетната,а той вътре клечи и пъшка напънат от внезапно проявил се cюpгюн .