79

Анонимен

преди 2 години

Европа е бита карта.

78

Мефистофел

преди 2 години

Може! Но не иска! Му-ха-ха, пуста му и лакомия, черна му простотия.!.

77

анонимен

преди 2 години

Разбира се,че можем да се откажем от руския петрол и газ. Ние сме" много богати" и двойно увеличение на всичко ще е като "бълха да ни е ухапала".

76

Анонимен

преди 2 години

Не може да се откаже от руските ресурси Европа колкото и да иска. Войната във Сирия се започна с цел прокарване на газопровод през територията на Сирия за Европа и разбира се заграбване на залежите от нефт от САЩ но не им се получиха сметките! Навсякъде е Русия или Русия помага на бедните държави да не ги окупират както до сега и САЩ заедно със ЕС да постави свои правителства поне за известно време за да прокарат изгодните за тях проекти или да "продават" на изгодни цени петролат си!

75

До Мистик

преди 2 години

Тая работа с икономиката преди падането на желязната завеса хич не ти е ясна, СССР, а и България (макар малко) изнасяха за западния свят, има природни изкопаеми дето ги има само в Азия, разбирай СССР и Китай, тва че не знаеш не е повод да се хвалиш

74

Анонимен

преди 2 години

Шоросляци, що крякате, отивайте да живеете в Америка. Там всичко, е бизнес, както казва лидерчето ви.

73

П.К.

преди 2 години

До Анонимен 79 Абсолютно верно е това, което казваш. И това прави решенията на всички правителства по Света още по-трудни за разглеждания голям проблем.

72

До88

преди 2 години

Отче,а пък най изклатени от всички ще бъдат пуделите Европейски и поданиците на стара Европа!

71

отец Нафърфорий

преди 2 години

Настъпват времена , когато Жълтият дракон ще клеца баба Меца почти безплатно .

70

Криво Е Ес огледало

преди 2 години

Пацифист, излиза, че ще е по-хуманно да се купува нефт от Саудитска Арабия, въпреки че тази последната само преди 10 дни извърши масова публична екзекуция и обезглави 81 човешки тела.

69

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик -А симпатизантите им в България какво да ги правим ?

68

Анонимен

преди 2 години

Значи рашките създадоха ДПС, създадоха и други клонинги, обаче българите са виновнии :)))Русофилска логика, ще кажеш, че мутрите не беха техни чеда :)))

67

Анонимен

преди 2 години

За моженето може,ама след като почнат да падат правителства из цяла Европа като зрели круши,меракът за отказване ще секне!

66

Анонимен

преди 2 години

П.К. (67), важно е, че най-апетитните и големи територии от Арктика се владеят от Русия, но още по-важно е, че РФ е единствената държава в света, която е почти готова за реален добив на арктическите изкопаеми чрез съществуваща и активно развиваща се инфраструктура, мощни ледоразбивачи, корав северен флот и армия от подготвени и изпитани във времето професионалисти.

65

Анонимен

преди 2 години

ЕС в лицето на ЕК си копаят само гроба! Европа е бедна на ресурси! Залежите са в Русия! Без тях умираме прави!

64

Анонимен

преди 2 години

Раша въобще немат влияние върху световната икономика, дори ако се затрие Монголия, нема въобще да се усети това русофилчета :))) Таз опорка за бензина и газа се изтърка, дайте нещо по фрапиращо :)))

63

Пацифист

преди 2 години

Излиза, че ще е по-хуманно да се купува нефт от Саудитска Арабия, въпреки че тя подклажда гражданската война в Йемен и страната е в хуманитарна криза. Изкривен свят.

62

Анонимен

преди 2 години

Някой да е чел,че Русия вече направи рублата със златно покритие?!Знаете какво следва след това и от къде е този бесен вой на краварите!Не знаете ли?Скоро ще узнаете!

61

Некъф

преди 2 години

Строят се АЕЦ-овем преминава се на хибриди и електричарки и готово!!! Рашките стават бедни като бангалдеш! Много сложно!

60

Анонимен

преди 2 години

Никва файда да сме с ЕС даже ставаме много зле и нарочно от тези лицемери.Всичко унищожиха и народа не се ли осеща 1% българско няма на трапезата ви унищожени предприятия стандарт на живот вече сме след развиващи африкански страни и некой викат ние сме в ЕС и НАТО и какво от това това е страдание голямо за българина