49

Анонимен

преди 2 години

Има снимки от посещението на Зеленски в Буча, как се смее между кадрите за репортажа, в който играе тъжен. Добър актьор е, признавам му го. Толкова бързо да сменя израженията си е професионализъм.

48

76

преди 2 години

Попе,къде беше ,когато в Одеса изгориха 40 руснаци, а в Донецк и Луганск избиха 13 хиляди руснаци!Къде беше тотава Ваше Светейшество!Защо мълча тогава?

47

Надя

преди 2 години

До Анонимен Лекуваи се съкровище ...

46

Анонимен

преди 2 години

От Възраждане: Това е истината, слушайте нас: Земята е плоска и война няма. Това е инсинуация. Всъщност е операция на извънземните, които се борят против фашизма. След като Путин победи с тяхна помощ, с радост ще се предаде сам на Хага, за да отстъпи мястото си на истинския господар на света - Костя Копейкин. Тогава Велика България ще има излаз на 100 морета и всички възможни ледници на планетата. Всички бедни и онеправдани ще ядат и пият на корем, без да работя. Слава Копейкину, слава!

45

Анонимен

преди 2 години

Искаме цирк "Буча" 2 -ра серия.

44

КРИМ НЕ Е РУСКИ

преди 2 години

Лабораторен анализ откри следи от човешко ДНК в два видаруски колбаси, производство на подмосковната компания Мортадел.. ОТ КЪДЕ ЛИ ВЗИМАТ ЧОВЕШКО МЕСО?

43

Анонимен

преди 2 години

А кога Ватикана ще заклейми убийствата заради органи?Това не е ли сатанизъм ?Да извадиш органите на човек,докато е още живГрехота е да се молим на Бога с кървави ръце и души,за да ни опрости непростим гряхИ лицемерието е грях,като кражбата на органи и от децаБоже ,Боже,къде си Боже, да видиш,що прави Сатаната по Земята днесСее война,жъне смърт и мъки днесНамат ли край,лакумията,кражбите,убийствата на невинни без съд и присъда.Обезчовечаването на човека го превръща в Скот по безмилостен и от Звяр

42

Анонимен

преди 2 години

А кога Ватикана ще заклейми убийствата заради органи?Това не е ли сатанизъм ?Да извадиш органите на човек,докато е още живГрехота е да се молим на Бога с кървави ръце и души,за да ни опрости непростим гряхИ лицемерието е грях,като кражбата на органи и от децаБоже ,Боже,къде си Боже, да видиш,що прави Сатаната по Земята днесСее война,жъне смърт и мъки днесНамат ли край,лакумията,кражбите,убийствата на невинни без съд и присъда.Обезчовечаването на човека го превръща в Скот по безмилостен и от СССР

41

Анонимен

преди 2 години

Папата е политическо лице и няма нищо общо с вярата. Още от отпадането от Православната църква започва светската политика - кръстоносните походи, горенето на клади на инакомислещите, инквизицита, а днес - подмолни съюзи с цел унищожаването на Православието.

40

Анонимен

преди 2 години

Сигурно са му потекли лигите като е видял децата.

39

Архиеретик

преди 2 години

Архиеретикът папата и мaрионетката му - вселенският патриарх направиха разкола на украинската църква, за да замамят повече невинни хора в лоното на архиереста на икуменизма.

38

Анонимен

преди 2 години

Крадлата Фандъкова искала да избяга от правосъдието с флага на нацистите. Ще дойдем, ама не да се включим в "протеста".

37

Човек с чувства

преди 2 години

Аз кога ще живея добре?Трябва ми любов, много пари и други ценности !Аз съм нормално момче, аз няма да ви викам и няма да бъда лош !Имам нужда и от трансформация и приятелка и т.н. !Запознайте се с мен, елате ми на гости в Аксаково, когато имате време !

36

Вашко Да Гама

преди 2 години

Утре в 9:00 / 07.04.2022 / има решение на кметицата Фандъкова в знак на Солидарност с Украйна, над сградата на Столична община да се издигне украинския национален флаг. Също е решено и да започне преименуването на улиците около Руското посолство в София !Елате на протест за да спрем тези неини незаконни прояви . . .

35

Людмила ЖИВКОва ФЕН

преди 2 години

Аз кога ще живея добре?Трябва ми любов, много пари и други ценности !

34

Анонимен

преди 2 години

По време на масовата миграция на "бежанци" от Близкия изток, тоя беше приютил цяла тумба във Ватикана. За украинските бежанци обаче се ослушва.

33

Анонимен

преди 2 години

Светлана Алексиевич, която руснаците също обичат да четат: "Руснаците не могат да живеят в мир. Те или водят война или се готвят за следващата". "През 18 и 19 век Русия в продължение на 128 години води войни. Мирни са едва 72 години.През 20 век не е различно: руският човек НЕ Е привикнал към мирен живот. Той винаги е живял във война и в името на държавата - никога не е живял за себе си".

32

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм се съмнявам, че тоя дъpт peптил ще подкрепи украинските нацисти! През Втората Световна война католическата църква също подкрепяше нацистите!

31

Анонимен

преди 2 години

Руската православна църква подкрепя военната операция.

30

Анонимен

преди 2 години

Ходи да измиеш макарите на Кличко.