46

Анонимен

преди 2 години

Киро откри самолетна линия до македония и нулева корупция. В светът никъде няма такива открития! Киро е параван на крадливите комунисти.

45

Анонимен

преди 2 години

Четворната коалиция се крепи само на кражбите на милиардите нови кредити!

44

Sostin

преди 2 години

Пак да питам. Какви точно показания и какъв подяволите свидетел може да бъде Киро язовиро , за неща които ако въобще са се случвали а не са художествена измислица на дубаеца с цел отърваване на кожата. Та той е бил на маки си у баба си и как точно дава показания за нещо на което няма как да присъствал??? Кви са тия циркове, кво е тва чудо???

43

Анонимен

преди 2 години

Бил свидетел на какво? Казал ония на тоя, че еди кой си уж бил носил пари за рушвет. Алоу преди във всяко министерство имаше регистър на посетителите записвани къде отиват и при кой и часа на влизане и т.н355. За друго може и да не го осъдят Киро простото, но за лъжесвидетелстване е в кърпа вързан и ще бъде осъден без никакъв проблем! Той в момента лъжесвидетелства! Няма как да се яви юридически като свидетел на нещо на което не е присъствал, и не е видял лично, и не само Киро, ами и онази ***

42

Любезния лос

преди 2 години

Всичко това са глупости за отвличане на вниманието. Помислете за парите и имуществото си. Намерете начина да съхраните колкото може повече. Обират ни и докато се усетим Бойко, Влади, Черепа, Гешев, Кирчо, Асен, Прокопиев, Лена... и ще останем голи и боси. Така че, съграждани, опичайте си акъла и взимайте незабавни и безкомпромисни мерки.

41

Надблюдател

преди 2 години

Аз ли нещо не разбрах? Всички искат и са разпитвали Божков за някакъв "рекет", но никой не го пита, включително и Киро, кога смята да плати тези 560 милиона които дължи! Защо за всичките тези е по-важно да се злепостави Горанов/ако въобще може да се вярва на Черепа/, а не дали ще върне парите? Явно дължимите пари ще отидат в джобовете на тези, на които Божков им плати преврата! Колкото до "едната" фирма, ако е имала капацитет и се е явявала на конкурс, няма нищо незаконно!

40

Ай Сиктир

преди 2 години

Виждал съм Бойко Борисов с толкова доволна физиономия. Обикновено с ножица в едната ръка и лентичка в другата. Кирчо какво ли е открил? Торба с го вна. Това е открил. И пропорционално на количеството е и доволството му. Честита ви промяна, бъ дъ ни.

39

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА!

38

Анонимен

преди 2 години

Вие, какво очаквахте, да се сложи всичко в ред ли? 30години едни и същи циркове, обвинения на прежде управляващите. Нищо няма да стане и този път. Всички българи, знаем поименно всички мутри, олигарси, перачи. Само Темида сляпа. Полицията си спинка, прокуратурата не я коментирам и съдиите. Те не са за коментар.

37

Анонимен

преди 2 години

За 48ч можете, всички да ги съберете, не искате отново. Няма ли да се намери, българин с топки да окошари крадците на България?

36

Киро Тъпото

преди 2 години

Помните ли, че една жена ми каза, че щом жена ми може да прави торти ставам за премиер!

35

Анонимен

преди 2 години

Имахте достатъчно време, за да затворите всички крадци. Освен едни локуми, нищо друго. Жалко, че гласувах за вас. Да не говорим за външната политика, пълен провал. От къде я измислихте Генчовска, нямам думи.

34

Мхмм...

преди 2 години

Баси цирка, баси прокуратурата и полицията и всичко. Тука когото и да хванеш, всеки знае кои са големците в града или селото в което живее, всеки им знае схемите и далаверите. Разследващите журналисти ги нищят от А до Я. Обаче накрая излиза че няма нищо...

33

м....да

преди 2 години

Някой лъже, ама много лъже! Киро започна кариерата си на политик с лъжа! Предлагам прокуратурата да го подложи на детектор.

32

Анонимен

преди 2 години

Само си представете, цял министър председател е кошаревски свидетел на лице с 19 обвинения.

31

Масови изтезания

преди 2 години

Петков знае ли, че в България се изтезават Българи от Милиции близки до Борисов, сигурно знае от МВР и ДАНС са му докладва ли!

30

Анонимен

преди 2 години

Кажете на простия Киро, че Божков все още дължи тези пари.

29

Анонимен

преди 2 години

Роднина на Кирил Петков пред ПИК: Той се върна от Брюксел заради съмнителен бизнес, после се скри в Дупница. "За мен е подготвено всичко и има легендиране - Харвард и престиж. Той се върна с 60 млн. евро в джоба", посочва чичото на министър-председателя. Тези 60 милиона евро да не се окаже, че са изпраните пари на Черепа?

28

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че този *** на снимката стана говорител на Васил Бижков и всеячески го защитава.

27

ПЕТКОВ

преди 2 години

кога ще бъде освидетелстван