85

Даскал Кольо

преди 2 години

Информация от преди минути: 1 Крим остава руски 2. ДНР и ЛНР се възстановяват в границите на съответните области 3. Украйна няма да влиза в НАТО 4. На територията на Украйна няма да има бази на чужди войски 5. Украйна няма право да разработва или притежава ядрено оръжие. Това са договореностите от Истанбул. И това е под нареждането на САЩ.

84

Неутралитета

преди 2 години

Означава много лошо за Украйна: тогава вече няма да им дават пари да се ежат на Русия, а ще си налягат на парцалите да работят. Ако са се отучили и неутралитета ще им иде на кино.

83

Помнещ

преди 2 години

Путин направи това,което Америка със своят уж " въспиращ" военен блок НАТО уж " отбранителен"! Който от създаването си в Европа под натиска на САЩ.Не къде да е,а точно в Брюксел! Е бил само НАПАДАТЕЛЕН и Нищо друго! НАТО го " помнят" и Ирак,Либия,Афганистан,че даже и Сърбия,която бомбиха с уранови ракети 2 месеца! И защо за САЩ беше приемливо за Европа а сега За Русия НЕ? Никой от ЕС не им предложи тогава оръжие! Сега защо на Украйна? Лицемерие! Брюксел е виновен лично за мен!

82

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето е на скоростни влакове на ток. Правете си извода какво иска Путин от Украйна

81

Ако светът

преди 2 години

Иска мир е задължително украинският катун да влезе в състава на Руската федерация. Всяко друго решение ще бъде цъкаща бомба, която ранни или късно ще избухне. Украинците са наивници и много бързо ще бъдат превърнати в плацдарм на натовските нацисти. Ще ги набълбукат с оръжия, възможно и ядрени и после пак ще ги настроят за бой срещу Русия. Селските народи не могат да се самоуправляват. Те са в постоянно търсене на протектори и чуждестранни началници.

80

Определено

преди 2 години

Никой не се интересува от Донецк, Луганск,Славянс. Олигарсите искат украинските железници и АЕЦ! България си плати и за железниците на Турция и за АЕЦ на Русия.

79

АЗОВ

преди 2 години

Слава Украине СЛАВА

78

Ясен Желязков

преди 2 години

Грешката е, че от историята няма поука. А анонимен преди 32 минути, напиши си поне името, че да знам как да се обърна към теб.

77

Нека е ясно

преди 2 години

Никой не се интересува от Донецк, Луганск,Славянс. Олигарсите искат украинските железници и АЕЦ!

76

Веднага,ама веднага

преди 2 години

Оръжие за Украйна !

75

Анонимен

преди 2 години

До тълпоитиЖелезниците и АЕЦ, руснаците са ги строили и са влагали средства, това са техните имоти, макар, че са в Украйна!

74

Слава Украине

преди 2 години

В конституцията на Украйна е записано че Украйна трябва да стане член на НАТО. Украйна никога няма да е неутрална.

73

Трябва разселване

преди 2 години

На Путинофили,кой в Москва,кой във Владивосток,кой при Мадуро,кой при Ким Чен Ун...

72

тълпоити

преди 2 години

Никой не се интересува от Донецк, Луганск,Славянс. Олигарсите искат украинските железници и АЕЦ!

71

Анонимен

преди 2 години

Русия се готви да изнася питейна вода с влакове през Украйна

70

Свобода!

преди 2 години

Забелязахте ли, как едно лоби,се опита да вкара и европейските държави и Белорусия в конфликта в Украйна? Добре,че европейцитре са по-умни и опитни от някои *** тук и не се вързаха за капана за война!А Украйна,задължително трябва да влезе в състава на РФ,ако искаме да има мир в Европа.Нито европейците,нито украинците са доволни от укро-нацистката власт в Украйна,самите украинци са убивани и са ЖЕРТВИ на укро-нацисткия режим+чужденците,които са сложили вилата на врата им и не им дават свобода

69

Вярно е

преди 2 години

Путин иска украинските железници и АЕЦ!

68

Запомнете

преди 2 години

Балканския полуостров ще е руско-китайския Тайван.

67

Разбери

преди 2 години

До Анонимен 78...никой не се интересува от Донецк, Луганск,Славянс. Олигарсите искат украинските железници и АЕЦ!

66

Анонимен

преди 2 години

Всички държави, целящи да влязат в НАТО и ЕС печелят по-високи стандарти и вътрешен обмен на стоки и работа на гражданите им, но губят своята независимост и централизират управлението, политиката и държавността си със САЩ. Което е равно на зависими държави колонизирани държави. По важни въпроси, нямаме думата. Но за съжаление на хората това им харесва и искат това за държавите си.