69

П

преди 2 години

Подкрепям Украйна. В тяхната страна трябва да се говори украински, а не руски! Който иска Русия, да се премести там. Ще бъдете ли съгласни, ако в Кърджали настояват да говорите на турски?

68

българина

преди 2 години

имах си аз Зеленски мачка само славяни, създава етнически славянски вируси и т.н. ще ви дойде реда споко! идете по нас север бе нещастници, в Донбас на алеята на изгорените деца, нали не са еврейчета, ко ви пука! НЕЩАСТНИЦИ

67

Анонимен

преди 2 години

Старият евреин, който години години продаваше от дукяна си най добрите връзки, вакси и четки за обувки казваше: синко не забравяй че думата мошенник иде от името Моше!

66

Анонимен

преди 2 години

Така наречения еврейски президент до вчера просеше оръжия. Днеска Ердоган го извика и миряса. Това което не знаеш или умишлено премълчаваш е че е марионетка на Коломойски, олигарха свързан с еврейската общност в ЕС сложени и даже самосложен за председател докато не го изгонят ит там. С тройно гражданство въпреки че конституцията забранява двойното и хич не го е срам и дагонказва публично че не можели да го пипнат щот не бил с двойно! Че тоя точно евреин спонсорира нацистките азов десен сектор!

65

Юдите са си юди

преди 2 години

Хазарски юди

64

Влади

преди 2 години

Голяма ирония на съдбата. Украйна, където преди мразеха евреите, по царско време е имало погроми, а Хитлер унищожи много украински евреи, сега два има поредни президента евреи. А Русия, големия борач срещу фашизма и нацизма, сега обвинява Украйна, с еврейския и президент в нацизъм! Все едно Не.гър в германската армия през ВСВ.

63

УМЕН

преди 2 години

Баба ми ми казваше :никога и по-никакъв повод не общувай с евреи и турци!

62

На "Любянка&quo

преди 2 години

- Гражданино Шаломов Мойсей Ааронович, вие имате нетрудови доходи, как ги придобихте? - Жена ми, ми ги даде, гражданино следовател !- А тя, откъде ги взе? - Извади ги изпод дюшека! - А кой ги остави там? - Ами аз.. - Ааааа, Вие от къде ги взехте? - Ами, жена ми, ми ги даде... - Аааа ттяя откъде ги взе? - Изпод дюшека... - Аааа коой ги остави там? - Амии ааз... - Аааа, ттиии...........................

61

става

преди 2 години

въпрос за еврейски нацизъм.

60

Анонимен

преди 2 години

Зеленият левкоцит от днес започна да произнася несвързани думи за неутралитет, отказ от територии, руско присъствие. Той е главният виновник за смъртта на хиляди украински деца, жени и мъже. Даже Западът се отвърна от неговите преднамерено по най-неумния начин произнесени словесни атаки и обиди с/у западни политици, журналисти и държавници. Кой изобщо е тоя левкоцит да се зъби на Кутц, на Байдън на Борет Джонсън

59

Анонимен

преди 2 години

Зелената листна въшка също е от одеса, ли? че така си приличат нехолкостирания, който даже и не казва че е направил всички за да спаси семейството си и позволил всички да бъдат избити като хора евреи. Вероятно такава теза го е гризяла 70 години и сега за подлостта и страха се зъби на тези които нямат нищо общо с това как се е държал и държи.

58

Анонимен

преди 2 години

Русия ще бъде унищожена!

57

Анонимен

преди 2 години

До ВЪПРОС 64 - Къде ги гледаш тези неща? Нищо подобно не съм виждал. Но виж на всякъде показват как руските войски взривяват цивилни сгради, училища и убиват оцелели холокоста евреи. Човек си мисли че чак кеф им прави да ги избиват оцелелите холокоста евреи.

56

ww

преди 2 години

днес бяха заловени нацистите които се гавриха с руските пленници,ревали и се молели да ги пощадят сега не искам да мисля как ги обработват

55

Анонимен

преди 2 години

Като добър евреин защо не се запише в полка Азов и да се закичи с пречупен кръст?

54

ВЪПРОС

преди 2 години

Гледахте ли как Нацистите от АЗОВ стреляха в Краката на Вързани Войници на Земята ?Кръвта им течеше отвсякъде . Тази Държава трябва да се Закрие .

53

Анонимен

преди 2 години

Боза на килограм. В Украйна фашизмът е не само в мисленето на азовци, десен сектор и сие. Не намира израз само в издигнатите паметници на Бандера и Шухевич, в подмяната на имената на улиците с имена на фашистки деятели. Тоя е в поругаването на жертвите и героите на ВСВ.Той е в структурата на държавата, по образец на Фашистка Германия! И това е ужасно! Това ще го види Европа през морала на бежанците...

52

Анонимен

преди 2 години

Евреите в Украйна наричат Путин Адолф! Приключихте с "денацификацията" сега трябва да гледате в Русия!

51

Анонимен

преди 2 години

12.06.2015г - "Американския конгрес блокира доставката на ПЗРК за Украйна, наричат батальона Азов неонацистки". "Благодарен съм, че Камарата на представителите единодушно прие моите изменения снощи, за да гарантира, че нашите военни няма да обучават членове на отблъскващия неонацистки батальон Азов, заедно с моите мерки за държане на опасните и лесно трафикирани ПЗРК извън тези нестабилни региони. , каза конгресмен Конърс.

50

Анонимен

преди 2 години

Бандера е бил английски шпионин, неговата жена също, нацизма в Украйна се реанимира с помощта на запада , като избягалите нацисти от Украйна и техните наследници, са били вече западни шпиони и след Перестройката връщат нацизма и масовите убийства в Украйна и срещу собствения си народ!