108

Анонимен

преди 2 години

До Какво против...Щото повечето са комплексари и некадърници, затова.

107

Анонимен

преди 2 години

Важно е кинти да има, иначе живота на село е в пъти по добър от този в града, много приятно е че срещаш много по малко нприятни хора като пишещите тук.

106

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХАХА ТО БИВА... ХЕПТЕН ГИ ПИШЕТЕ ПРЕЗ ПРОСОТО ЧИСЛАТА... ЕДВА ЛИ НЕ ХУКНАХМЕ В СЕЛАТА! СМЕШЕН САЙТ!

105

АНОНИМЕН

преди 2 години

Така де всеки който се научил да коди мисли, че е програмист, а всъщност е равен на оперативен счетоводител, научил се да прави едно и също, често без да осъзнава цялостно, но сме велики. Ми не сте!

104

Прост бачкатор

преди 2 години

До 119 - Баце - ако изкарваш по 60-70 000 лева за един месец, халал да ти е! Кажи как ги правиш. Помогни и на нас, бедните! В даксало казаха - оди у миннугиоложкия и аз одих, завърших и ся по минит инженерче го раздавам,а *** ... не ми се знаимава веке!

103

Съвет

преди 2 години

Та така - ако искате живейте и на връх Мусала, но виждaм много грешки сред хората ... Не си губете вреемто с простолюдието. Неговото така или иначе е изтекло! Не им трябва да им се казва, къде живеете и раобтите, нито колко изкарвате - рискувате крадци и подобни. Моят друг съвет е, да не си купуват най-голямата къща в началото, а да инвестирата е местната политика - кампании, заеми, прокети. И отново - коденето е до време. АКо още кодиш на 30, значи си губиш времето.

102

Съвет

преди 2 години

В бизнеса всичко опира до пари. Всичко друго са глупости. Титлите не значат нищо, ако не идват с големи заплати, диспропорционално по-големи бонуси и акции. Коденето е до време - след това трябва да се насичиш на горе. Любов към кода, технологитя, бла бла бла ... лошо ми става - ако не се ориентираш, как да генерираш повече средства, да правиш повече продукти, да си по-добро човешко същество - губиш в един момент. Няма правила в тая игра, освен - най-гадният печели. Няма приятели, няма милост!

101

Анонимен

преди 2 години

До до 115 - Причината да се разгранича от някой от колегите си е, че мнгоо имат едно осбено мнение за живота, все едно са малко богове.

100

до 115

преди 2 години

Защото масовият бачкатор без никакви знания и търсени умения си избива комплексите върху тях, че печелят не месец толкова, колкото той за 2 години. Просто е.

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114 - Чакам примерите за хроата, пиещи бутилак вино на обяд ... А после и за тези, даващи по 2000 лева за него. Чакай - аз имам няколко - Васил Божков, Бойко Борисов, Владимир Горанов, Митьо Очите ... други трябва ли да давам?

98

до 114

преди 2 години

Прочетох "работници" и ми стана ясна картинката. Работник от времето на Работническо дело. "Керлив"?! C'mon... Не им били давали да влизат във FB?! Боже, опази... КНДР ли е това?! Накратко- затъваш още повече. Ти до обява за 6к не можеш да се доредиш и твърдиш, че са 20, а те са 20 000, камо ли до такава за 60к..

97

Анонимен

преди 2 години

До до 111 - А и сайтът на компанията не е в LinkedIn. Повярвай ми, като дойде инвеститора и ще иска хубав маркетинг, хубав сайт, добро присъствие в социалните мрежи, така че, освен ако не продавате някакъв алгоритъм, за повече попадения в LinkedIn, ще е трудно, да наречеш страницата си там "сайт". Но какво разбирам аз ...

96

Какво против...

преди 2 години

...програмистите имате, аджеба? какво им е на тези хора, защо винаги отнасят такъв голям хейт?! Интересно ми е да чуя защо, тъй като аз познавам няколко такива, и са си пичове, хич не ме избива присмех и обиди... Защо не се хейтят така да кажем математици, лекари, сътрудници от БАН, които имат сходни занимания, а го отнасят IT- тата?! Интересна народопсихология имаме...

95

Анонимен

преди 2 години

Влязох в коментарите да се позабавлявам. Винаги го има сблъсъкът на заможните и успелите и слепите по рождение, на които трябва да им се обясни какво е жълто. Разберете, винаги ще го има този спор. Пазарна икономика. Всеки сам избира какъв да стане, има всякакви хора. Такива, които кретат с 2000лв. на месец и такива, на които бутилката вино за обяд им е 2000лв..

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 - АХХАХА! Сигурен съм, че анекдотите събрани от компрометиран сайт известен с тролщианта си, са ПЕРФЕКТНАТА доказателствена база и научният й сътрудник ще е във възторг, когато трябва да чете случайни коментари от случайни хора! И каква е "тезта"? Хората е нета приказват глупсоти? Колко бюджет получи момичето? Как ли е направила статистиката си, на базата на коментарите? Сигурно по брой буквички, нали?

93

до 111

преди 2 години

Това е професионална мрежа, не е сайт. Всичките ни обяви са там, както и в сайта на компанията. Накратко си наговорил тотални небивалици. Та, мисълта ми е, че там има над 10 000 обяви за България с над 6000лв. заплата. Има и такива за 60 000, прочее.

92

Анонимен

преди 2 години

До до 107 - И "принципно" LinkedIn е рикруйтърски хел със самохвалещи се CEO-то, надпреварващи се да излъжат поредното VC, промотирайки токсична култура, прикрита под поредната пропаганда - LBTQ, зелени, спокойни, сега всеки втори се надпреварва, да каже колко украинеца ще приюти ...Така че - имай едно на ум за тоя керлив сайт.

91

Анонимен

преди 2 години

Имам близка приятелка пише мастър теза в сферата на психологията. Да й се чуди човек- има си работа прекрасна момичето, има и бизнес, ама учи психология- много й се кефи. Тя ми е разправяла разни интересни Use cases от тезата й. Вика как влиза в днес.бг в коментарите и разлайва кучетата с различни провокативни коментари. Изследва кой от какво се засяга. Най-често българинът се дразни от заможни хора. Полудява, че и той не е като тях и веднага търси измамата.

90

Анонимен

преди 2 години

До до 101 - А ок, ок, извинявай. А YouTube канал имаш ли! Човек като тебе, трбява да е инфлуенсър! Маркетинг, финанси, крипто, преподавател, съпруг, пичага - А я кажи, бре тигре, днеска вторник, работа за тебе няма ли? Аз съм лесен - 39 градуса температура имам и си го изкарвам на алпинчето, ама на тебе къф тий дерта?

89

до 107

преди 2 години

Тия обяви къде ги гледаш? Че обявите с нормални заплати са в LinkedIn, а не по сайтовете за продавачи, склададжии и шофьори. И принципно не ги пише заплатите, освен за изброените позиции в предното изречение.