22

Анонимен

преди 2 години

Аууу че и луксозно значи жалките беднюги дето се изсипаха тука.

21

Анонимен

преди 2 години

стига с бежанците всеки ден трябва да има снимка на цените на бензиностанциите

20

боху

преди 2 години

До Анонимен 19////////Въпроса не е в това, а че по тв и радио колко са изстрадали но като ги види човек нищо им няма. Просто повечко се преувеличава.....

19

Анонимен

преди 2 години

Гай *** се пука от яд как украинците идват тук- квалифицирани, образовани, с нови коли. С джобните си пари купуват имоти и продължават да работят за западните си компании, които имат офиси и у нас. Лек жокер давам- специално за ИТ сектора в Украйна заплатите са по-ниски от нашите (пак спец взима около 10++к месечно), но там PLI е по-висок с тази заплата. Тук биха живели една идея по-"зле", но им индексираме заплатите. Само полза за икономиката от тези хора- успели, умни, кадърни.

18

Анонимен

преди 2 години

глупости

17

Анонимен

преди 2 години

До Глупости на едроЧаст от тези, които наричаме руснаци, всъщност са рускоговорящи - украинци, беларуси, но най-вече украинци. Има ги много по морето.

16

Бобу

преди 2 години

Бежанци пък търся луксозни жилища..... и какво да ги жаля тогава тези??????????

15

Анонимен

преди 2 години

Екстра! Само чакам да ми дойдат мишки в капана о да ми плащат наемче...хихихи

14

До 12

преди 2 години

А по-миналото лято онези глyпендери като бяха направили палаткови лагери навсякъде?

13

Варна

преди 2 години

До ШопоВ коя година живееш? Варна е номер 1отдавна и нормално всички искат да живеят тук

12

Европа

преди 2 години

Кой разреши на украинците да блокират снощи центъра на София с часове. Ние ходим на работа, а те миткат по цял ден из града правят си селфита и си мислят, че сме имдлъжни

11

Анонимен

преди 2 години

Бежанците тепърва ще разберат,какво е мизерия в ЕС.Тия експерти,който не са сътворили нищо полезно в живота си са само едни(извинявам се за израза)фабрики за фекалии.И не само те а всички в държавната администрация а и във всички власти и политиците.Освен да крадат от Народа си и да изтръсква презадоволените си стомаси в тоалетната чиния нищо друго не са сътворили в полза на НародаДаже някой от тях откровено го обиждат по медиите ежеминутно,като мятат фекалиите си от екрана по нещастния българин

10

Анонимен

преди 2 години

Бежанците тепърва ще разберат,какво е мизерия в ЕС.Тия експерти,който не са сътворили нищо полезно в живота си са само едни(извинявам се за израза)фабрики за ***.И не само те а всички в държавната администрация а и във всички власти и политиците.Освен да крадат от Народа си и да изтръсква презадоволените си стомаси в тоалетната чиния нищо друго не са сътворили в полза на Народа.Даже някой от тях откровено го обиждат по медиите ежеминутно,като мятат фекалиите си от екрана по нещастния българин.

9

Крадлив Путин

преди 2 години

Опоска си държавата и бегом в съседите.

8

Анонимен

преди 2 години

На тези ли даваме по 40 лв на ден?

7

АМИ..

преди 2 години

Крадливи "бежанци" опоскали си държавата и бегом в чуждия двор..

6

Освен

преди 2 години

руски има и много богати украински олигарси. Наистина много. Ама някак си се правят на разсеяни и не помагат на сънародниците си, а чакат балъците от Европа и ние в това число.

5

Глупости на едро

преди 2 години

Руснаците като започнат масово да продават апартаменти заради санкциите - цените ще паднат с поне 15%.

4

Шопо

преди 2 години

Варненските алчни гагаузи това чакат. Те навремето деряха туристите така за една мизерна таванска стая, сега към чужденците ще са пак безкрупулни. Дано най-накрая се наядат гладните гагаузи, но се съмнявам.

3

анонимен

преди 2 години

а къде са гражданите на тези държави които приемат толкова много чужденци??????!!!!!!нещо тук не ми харесва