112

TT

преди 2 години

Той и СССР мпого се сплотяваше от санкциите ама нещо не го виждам вече на картата....

111

Анонимен

преди 2 години

До gogo защото "Митко и Владко" са хем глупави хем не им дреме за русия и руския народ. Искат само да си карат бентлитата и да ядът черен хайвер. За друго не им дреме. Никъде другаде нямаше да ги търпят, но в Русия, руснаците са изключително търпеливи.

110

gogo

преди 2 години

А аз се чудя след като тези санкции са толкова полезни за руската икономика и за сплотяване на обществото, защо бе Митко и Владко, не ги въведохте сами още преди 10 -20 години. Ехеее, прахта щехме да ви дишаме сега

109

Анонимен

преди 2 години

Има известно право. Банковите санкции удариха не само олигарсите но и много обикновенни руснаци. Познавам хора - обикновенни работещи хора на които им замразяват сметката на която си получават заплатата. Това според мен има точно обратния ефект на това което се търси. Тези хора са избягали веднъж от Русия, защото не са харесвали това кото става там, дошли са и работят. Това са точно хората които имат диалог с роднини и приятели в Русия. Сега тези хора се настройват срещу запада.

108

Анонимен

преди 2 години

В Северна Корея обеството също е много сплотено и народните маси не изразяват никакво недоволство

107

бай Тодор

преди 2 години

Така ви сплотяват, че едни духнаха към Турция, дуги Израел ,Дубай.

106

Мили руски приятели,

преди 2 години

не сте нито мили, нито руски, нито приятели.

105

Анонимен

преди 2 години

До: номер 97 И аз се сетих за един виц от времето на бай Тошо. Пак за София. Не случайно източните квартали на София се казват "Дружба" и "Изток", а западните квартали носят имена като "Свобода" и "Надежда"!

104

Striker

преди 2 години

Доообре. Значи този ще е втори след тра-вес-тита от Кремлин по ред на обесените:))) Народа им е доста тъ-п , но ти той свикна с удобствата. Никой не иска СеСсере 2, хахахх!

103

Анонимен

преди 2 години

До 101Ми те дори русофилите не искат да живеят там, това много говори за "неубятните им, ледени територии" :)) Да имаш толкова територия и да мръзнеш като кученце не е работа, то затова са толкова сбъркани като народ :))

102

Калеко Алеко

преди 2 години

Интересно ми е след като на жужи му спретнат едно вътрешно-кремълско превратче, дали този гном ще се отрече от Вожда и учителят си, какъвто му се явява Кремълският военнпрестъпник и ще запее ли и той друга песен ... ?!

101

Анонимен

преди 2 години

Не знам каква е заплатата на руските крепостници, но знам какви са доходите на 2 милиона българи. Някаква всеобща лудост е обхванала света. И всичко е за нашата кожа. Когато Господ реши да накаже някого, първо му взема разумът. Колко осъзнават пред каква катастрофаа сме изправени? Колко осъзнават, че и мишките трябва да направят нещо за себе си? Който подкрепя въоръжаването на Украйна, е убиец и самоубиец, едновременно!

100

Анонимен

преди 2 години

Незнам как ще се сплотят братушките,обаче вече е сигурно че Путин ги тласка към крепостничеството.От 20 век сега се връщат в 19 век!Русия никога няма да има стандарта на развитите държави!

99

Анонимен

преди 2 години

По същество Русия е последната колониална империя на света, която подтиска и изсмуква жизнените сили на десетки малки народности. Тя е била и си остава тюрмата на народите.

98

ПОМНИТЕ ЛИ ГО ТОЗИ ?

преди 2 години

. . . . Към пенсионерите - пари няма но вие се дръжте някак си там . . . . Кагебейски комунизъм !

97

№18

преди 2 години

Болни мозъци, болна нация.....

96

Анонимен

преди 2 години

100 нации , 80 държави сте събрали насила със заплаха в измислена азиатска федерация. Свобода за народите които сте окупирали. Свобода за народа на чукчите!

95

Анонимен

преди 2 години

Солташака на масовия убиец. Го прави също масов убиец.

94

Анонимен

преди 2 години

Не очаквайте някакви вълнения в Русия. Крепостниците винаги са залъгвани със смяна на царя-батюшка. Старият беше лош, новият ще е най-добър.

93

Жоро Сороса

преди 2 години

Бас хващам че ако Путин падне ще има празненства по улиците на Русия както при нас 89г.