45

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

Нещо ИСТИНСКО, дирил е зърно - пшеница, овес, ечемик. Колективните евро-наемници и конете трябва да се хранят, а Египет по това време е световна житница. Наполеон подчинява Египет и осигурява безплатна продоволствена безопасност за пълчищата-завоеватели.

44

До анализатор

преди 2 години

Путин е сринал Айфеловата кула ли? Май само тъ.пана.рите не разбраха, че това е укрофейк.

43

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е колко можем да вярваме на укрите като ни пробутват видеа за разрушения, пострадали и жертви в Украйна, след като могат да покажат бомбардировките на Париж?

42

анализатор

преди 2 години

Когато Хитлер превзема Париж, той не е сринал Айфеловата кула. Даже напротив - снимал се е на фона на кулата до него!Сами си правете изводите кой е по-лош диктатор - Хитлер или Путин?

41

Ако има съд в Европа

преди 2 години

Всички автора, екипа и тези, които го излъчват това НЕЩО трябва да бъдат осъдени и да лежат в затвор за престъпление срещу човечеството.

40

Евролибералска Пропа

преди 2 години

Много долно срам и позор за Франция и за Европа и всички евролиберасти. ХУБАВАТА СТАРАН е че СЕГА НЕ МОЖЕМ за НИЩО ДА ВЯРВАМЕ на ЕВРОПЕЙСКИТЕ МЕДИИ. ДАДОХА доказателство СЪЩИТЕ клипчета ФАЛШИВИ могат и за Украйна да пускат. КАКВО СТАНА С БОРБАТА С ФАЛШИВИ НОВИНИ? ТОВА СИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ правенето на ТАКЪВ КЛИП ЛЪЖА. ВСЯВАНЕТО НА СТРАХ И УЖАС ТОВА Е ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ ОТ ЕВРОЙПЕЦИ.

39

Анонимен

преди 2 години

ИСКАМ ТАКОВА ФИЛМчЕ за ФАЩ КЪДЕТО УБИВАТ 8 ДЕЦА И УЧИТЕЛЯ ИМ В АФГАНИСТАН И ПОСЛЕ СЕ ПРАВЯТ НА РАСЕЯНИ.

38

Анонимен

преди 2 години

ПРОПАГАНДА! всичко това промива мозъжите на запада.

37

Нещо ИСТИНСКО

преди 2 години

СЕГА нещо истинско за ФРАНЦИЯ от Историята. Този военно престъпник НАПОЛЕОН и ОКУПИРАЛ Египет интересно какво е дирила Франция в Египет - Инвазия на Франсетата. Та НАПОЛЕОН е стрелял с оръдие и е РАЗБИЛ НОСА на СФИНСКА в Египет. Кога Франция ще ОТГОВАРЯ за ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ и СЪЩО и ЗА ПОРОБЕНИТЕ ОСТРОВИ част от Франция.

36

Анонимен

преди 2 години

А в Лондон кога?

35

Ау Леле Мале

преди 2 години

ИНТЕРЕСНО защо НЕ НАПРАВЯТ клипче за военните престъпления от войните на Франция, която също е имала инвазия и колонии с роби. ЗАСРЕМЕТЕ СЕ ФРАНСЕТА престъпници и колониалисти с нищо не се сте по-добри злодеи правещи се на евролиберасти.

34

Анонимен

преди 2 години

Видеото показва бъдещото, ако путин не бъде спрян.Нужно е възможно най-скоро някой да гътне ***, за да се върнем към нормалния свят.

33

Анонимен

преди 2 години

Другите украински победи и те ли са рисувани ка компютър като този клип?

32

Зеленски Рекламира

преди 2 години

Какви би станало важното е да пощури и подлуди европейците този Зеленски иска да умират не само украинци, а и европейци. Този човек е пълен психопаат.

31

Браво на Украинците

преди 2 години

Водят умело информационна фейк война. Зеленски като кисело зеле вече се вкисва и замирисва иска да въвлече във война всички този болен мозък. Призовава украинците да умират и също европейците призовава да умират.

30

Анонимен

преди 2 години

Е как да вярваш на всякакви новини и видеа след подобна манипулация??? Това е индустрия за фейк информация и пропаганда.

29

Анонимен

преди 2 години

Барко, Леви, голяма френска компания специализирана в специалните ефекти и други хора : "Никой не ни е платил, никой не ни е финансирал. Работихме за слава. ВЕрвайте ни"

28

Анонимен

преди 2 години

Масово разни *** говорят за трета световна,как Путин нямало да спре само в Украйна и т.н.Много им се иска явно да се подпали целият свят.За какъв *** му е на Путин да напада Европа.Не може да воюва срещу целият свят.

27

Анонимен

преди 2 години

Ей туй само да кажа, трейдърите вече опипват нива не от 180, а от 200 долара за барел. Ама иначе споку ша си ядем пастите.

26

Анонимен

преди 2 години

Показаха как се твори пропаганден материал нагледно, хахахах. От наркотиците съвсем са изчаткали тия укри.