36

Анонимен

преди 2 години

Това е само началото. Още много негови хора ще го изоставят.

35

славянин

преди 2 години

Най-накрая Русия и руският народ започнаха да се освобождават от ч.ф.тите-олигарси пиещи им кръвта от 30 години!

34

Анонимен

преди 2 години

Честно не очаквах че изобщо има толкова глупав държавен глава в света. Още по-малко пък го очаквах от държава като Русия. Но когато хората се издигат по партийна линия, а не по заслуги, явно така се получава. Най-глупавите са най-отгоре.

33

До Как да...

преди 2 години

Не им обръщай никакво внимание и бързо ще се изнесат.

32

Фашистъ

преди 2 години

Ей де е бил ключът за артелната. Фашисткият стейт Рассия, се бори с въображаеми укри-нацита. Егаси шоуто и шоуменът с ботоксното лице.

31

Как да...

преди 2 години

...различим тролове1. Нямат теза 2. Не ползват аргументи 3. Използват заучени епитети 4. Копи-пействат един и същ текст под различни теми 5. Използват псевдоирония за да компенсират интелектуална импотентност (напр. "Хахаха"). 6. Не си правят труда да отговарят на контрааргументи, а истерично реагират с обиди. 7. Истерични и агресивни - може би в опит да разбалансират другия, а може би просто осъзнавайки собствената си незначимост 8. Бъркат холивудски филми и видеоигри с реалния живот421

30

Анонимен

преди 2 години

Чубайс, ай чиба Шибайсе. Точно от тоя пример да взимаме. на тоя служил, на оня служил , но винаги с куфарите за странство налитал. Истинските реформатори не са напускали и лаели с/у Русия, а срежу режимите. Защи Сахаров и Солженицин не избягаха? нямаха как ли бе? Та от Чубайс и Навалняйс има да чакаме Гулак 2 и Гулак 3 на нанай. Едни образовани и крадливи капутетоидални презоши

29

Taню

преди 2 години

Вече става трагикокомедийно... Ще чакам до Шойгу, после тоя канал го трия!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Путин е велик ама на джобен тенис ! Аз по слабо изиграни карти мисля че в историята на международните отношения няма !

27

Браво

преди 2 години

От един голям б.*** се отърва! Като се отърве и от р.птила Герман Греф, нещата ще тръгнат към оправяне

26

Браво!

преди 2 години

Путин е велик! "Дръж приятели близо, а враговете още по-близо!" Използван и когато вече няма нужда от него - освободен! "Чубайс, който преди години бе шеф на кабинета на президента Борис Елцин" :)

25

Хахаха

преди 2 години

Започва разпада на властта в Кремъл.Министъра на отбраната Шойгу, началник щаба на руската армия Герасимов, шефа на ФСБ и още стотици генерали са арестувани, защото са отказали да си цапат ръцете с кръвта на украинския народ.Ето защо руската армия в Украйна е като муха без глава.Путин е отчаян ... след хода на Чубайс.Сега започват да напускат всички цивилни от управлението.Путин се гласял да отиде на срещата на Г20, за да си пазари свободата.Няма да го бъде ...Путин е пътник за онзи свят.

24

Анонимен

преди 2 години

Горките русофилчета... Отново изпаднаха в шок. Ха-ха-ха. Корабът потъва и умните се спасяват първи.

23

Дали

преди 2 години

е напуснал, или са го напуснали, този е доста съмнителен. Ще назначат по кадърен сега, тамън.

22

Анонимен

преди 2 години

Да почват да разчертават на картата коя част от русия ще се присъедини към европа и коя към сащ и да спират да гладува тоя изтормозен от толкова години народ! Милост за руския народ! Дайте им пица и им пуснете шампионска лига - те не са виновни

21

Анонимен

преди 2 години

Баща ми едно време беше 32 години кмет на нашето село, та като биеше селяните казваше: На човека само бой, само бой го оправя и само с бой разбира! И си е така...Путин си е прав.

20

Анонимен

преди 2 години

И е познал. Само е объркал точния термин. Нацизъм е в Русия в момента. Чухме омразната реторика на *** към Украйна и запада. Виждаме военните престъпления на руснаците, какво му трябва на човек, за да свърже двата края. Елементарно е.

19

Анонимен

преди 2 години

А жив,ли е?

18

Анонимен

преди 2 години

Че и Шойгу и Герасимов са напуснали Путлеер.

17

славянин

преди 2 години

Този изр.д толкова злини е причинил на Русия и руснаците, че трябва да бъде обесен!.