43

Анонимен

преди 2 години

Аз си подавам документи за украинско гражданство щото искам да ми дават по 40 лв да ден

42

До Анонимен 36

преди 2 години

Ти си един абсолютен тъ.пак!!!Военнопрестъпници са Буш (старши и младши), Обама, Хилъри Клинтън, Мадлин ол'Брайт и т.н. !!!

41

Украйна

преди 2 години

вече не съществува като държава...................това напишете по-добре, така е решил елита на света...........масони, банкери, финансисти, висши политици и т.н.!!!

40

не може да бъде!

преди 2 години

Ако т.н.украинци не бяха толкова нагли,злобни и неблагодарни нищо нямаше да им се случи.А те приеха за национална бандеровската идеология-една човеконенавистническа и антируска идеология .Такива неща не са прощават.Западът,който сега поради користни интереси подкрепя тази идеология,също ще си плати за това.Жалко е само за невинните жертви.А в ВВС са коварни лицемери

39

Анонимен

преди 2 години

Който е против Путин, да мята пушка на рамо и джа в украйна да воюва срещу него.

38

Анонимен

преди 2 години

На война като на война. Това ви е натресено от президента който сте си избрали. Има и други държави в същото положение, ама за тях нищо не се говори.

37

Анонимен

преди 2 години

Ния не сме в Украйна обаче от 33 години не сме видяли мира ,ни спокойствие,ни нормален живот. Излъга ни и нас западният свят.

36

Анонимен

преди 2 години

Както каза една рускиня (етническа) с украинско гражданство и живееща в Украйна "Путин ме "освободи" от апартамента ми, колата ми, мирният ми живот".

35

Анонимен

преди 2 години

Те украинците дължат всичко на Русия. Апартаментите им от съветско време ги плати Русия. АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ, ЗАВОДИ ЗА МЕТАЛИ И ВСИЧКО ДРУГО. излязоха от ссср с 0 % външен дълг. Всички дългове го пое Русия. Е Горбачов живее е сащ и се пече на плажа в маями. Същото го чака зелето. Така че СЪБАРЯЙТЕ БРАТЯ ТО СИ Е НАШЕ.

34

Анонимен

преди 2 години

Все пак не Светът нападна Хитлер, а Хитлер нападна Светът. Путин нападна Украйна.

33

факт

преди 2 години

В Украйна никога не е имало нормален живот, там по улиците маршируваха фашисти,затваряха опозицията ,забраняваха езици,спираха тв.канали,събаряха паметници и тн.

32

Анонимен

преди 2 години

То путинска Русия е много по-фашистка страна от Украйна, защото в Украйна има избори за президент, на които печелят различни кандидати от различни партии, като даже е имало и про-руски президент. Докато в Русия печелят все кандидатите на "Единая Россия". Да не говорим пък за медиите, защото в Украйна има про-руски медии, има про-руска пария в парламента и про-руски депутати. В Русия всички големи медии са държавни. Няма независими медии в Русия. Путин е фашист диктатор, военнопрестъпник.

31

Анонимен

преди 2 години

Има градове, в които няма да разбреш, че се води война на територията на страната.

30

ретертер

преди 2 години

след Сара чакаме някой Дейвид да напише нещо. Че и да му вярваме.

29

Анонимен

преди 2 години

25 Прав си има хубави анализи а най хубавия е на Любо Желев които с кадри доказва колко смешни са азиятците (турците)Прав си

28

Анонимен

преди 2 години

Путин одавна си е направил сметката за инвазията в Украйна, проблема е,че много бързо реагираха САЩ :)) Целия свят ги оплю, а пък се пишат за "освободители"

27

ГРОБАР

преди 2 години

За всичко ще си плати изверга

26

А това е истината

преди 2 години

Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите....Петко Добрев анализатор 9.2.22 в Епицентър.... Когато Путин ни казваше: "Посъветвайте Зеленски да изпълни Минските споразумения", какво правихме европейците? Ами занимавахме с вредата от мусаката и *** стремленията. Е, не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите. И европейците трябва да си отговорим на най-важния въпрос щеше ли да има война, ако бяха изпълнени от страна на Украйна Минските споразумения? Не, нямаше да има.И защо трябва тогава да се правим на *** и да търсим вината единствено и само в Пyти

25

Анонимен

преди 2 години

Е то във всяка страна има нацистки организации (и в Русия също има, като там също правят паради, въпреки, че не са разрешени).

24

Анонимен

преди 2 години

И украинците и руснаците говорят за огромни загуби на противника.Значи реалната ситуация е пат.Един месец война е доказателство за това.Време е за мир и разбирателство.