27

айде

преди 2 години

кво стана и аз имам 1 милион блокиран

26

#

преди 2 години

Е и??? Какво от това???Дайте да им вземем парите, защото са руснаци ли???На Запад няма ли милионери и милиардери??Я кажете, селяни прости!!!

25

от народа

преди 2 години

За това бългапския президент разчита на обкръженито си в Дубай с безсметни богатства от ирите "тука има. тука нема".

24

оФци??

преди 2 години

До БългарияКоте, върни се обратно в пещерата, и наново започни развитието си. Първо се научи да си пишеш името правилно, което е оВца. После не дрънкай на глобални теми...

23

Анонимен

преди 2 години

Ето, тъкмо Запада ще сложи ръка върху тези пари. Смяна на собствениците чрез санкции. Да им е честито на Западаьте нищо друго не искат освен пари, и богатствата на Сибир. За това се трепкат.

22

Приятел на България

преди 2 години

Човек който е неприятен и токсичен, така е защото ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА са му повлияли много сериозно, за да не го искат хората!Става въпрос за мен !

21

АНАРХИЯ

преди 2 години

Там нема държава положението е изпуснато отдавна и виждатели какви са последствията от корупцията и прането на пари,тоталитарните режими и диктатурите.

20

Анонимен

преди 2 години

Страшно става в тази държава българи ако може въобще да се нарече държава,всичко е пропито в корупция до мозъка на костите си,като започнеме от навални и стигнеме до путин и неговата федерация,и там фалшифициране на избори няколко пъти,а колко милиарда е откраднал путин и неговите приближени и къде са отишли парите.

19

До Това са

преди 2 години

До Анонимен Успели са грънци! Високо платени кагебейски чиновници, "купували" корабостроителници и металургични фабрики през 90-те в зората на путинската кариера в ленинград. Така беше и у нас, но "изкуственият подбор" си каза думата. И в рашката доста са дали фира, астанали са най-правоверните. Потърсете руски източници и ще ви се изясни всичко. Кукловодът е малкото нещо с големите амбиции.

18

Фен на Барса

преди 2 години

Жал ме е за феновете на Челси,видяха някви успехи 20 години и сега пак в посредствеността..

17

България

преди 2 години

Руснаците са мизерници защото са просто прости офце!Което важи и за нас!

16

Анонимен

преди 2 години

Стадото руски 0вЦе тук обиняват Запада за бедността в България, без да си дават сметка, че моделът е същият като в любимата им расия. Всички активи на държавата бяха раздадени от ДС на "правилните" хора - некадърните от тях ги изконсумираха, без да съградят, по-читативите завъртяха парите. В същото време умишлено разрушиха здравеопазването, унизиха институцията училище, дирижираха безнаказаност и установиха фасадна демокрация. Резултатът - българите станаха соцносталгици. Същото е като в Русия.

15

Анонимен

преди 2 години

Путин иска да отслаби Европа, Обаче САЩ е единствената държава у свето, дето може да се издържа сама, без да зависи от други държави :)))

14

Анонимен

преди 2 години

Не се побърквайте за чужди пари......

13

Анонимен

преди 2 години

Ако им спрат газа, икономиката ще се срине в Раша :)) Петрола им идва от Чечня и Кавказия, той не е толкова важен :))

12

Анонимен

преди 2 години

Да са живи и здрави да ни плащат да хвалим Путин и да громим Запада че иначе сме безработни

11

Ой

преди 2 години

Колко милиарда имат приятелите на Бай Дън?На Б. Джонсън? И тъй нататък..Плоски аналогии и плитки конструкции. Трябва ли да познават само пролетарии и хора на социални помощи?

10

Смешна смешка

преди 2 години

Вчера цитирахте проверени и отговорни източници , че само Путин има лично богатство 300млрд., а общо олигарсите поне 800млрд в офшорки- та значи тези с 15, бълха ги ухапала

9

Анонимен

преди 2 години

Оставка на Бойко Борисов и затвор за всеки който клевети Путин и неговите приятели.

8

Анонимен

преди 2 години

Това са успели хора, учили и работили. В Русия е така, не им завиждайте ами работете и вие.