231

Анонимен

преди 2 години

Така и не се разбра въпросните шпиони какво са изшпионирали и каква вреда са нанесли на България. Петков, въпреки че е млад, е редно да знае, че благодарение на руските шпиони в Турция не стана преврат, Ердоган, а и с него Турция запази самостоятелната си политика. Ако не беше се намесила Русия да го уведомо навреме, не се знае дали САщ нямаше да си правят каквото искат и там, да стане жив ужас.

230

...

преди 2 години

Няма да позволим никой да се меси във вътрешната политика, каза марионетката на САЩ, вигайки панталона си след срещата с поредния никаквецъ от там.

229

Петков пионката

преди 2 години

Петков е начело на правитеслвто събрано в един мол с единствената задача да върне парите на олигарсите отнети законно в полза на българския народ, което се видя ясно пресконференцията му с Рашков, където десетина пъти и двамата развиха тезите на Васил Божков по неговите 23 обвинения, обявявайки за измислени.

228

Анонимен

преди 2 години

До СТРАНДЖАТА Ти го каза --- принуди. Всички наши демократи са бивши социалисти/комунисти

227

Кириле

преди 2 години

Ти си доказателството, че ни се мешат във вътрешната политика. Скоро пътуваш.

226

Анонимен

преди 2 години

А, налага се да се вкара тежката артилерия на демократите с ценностите - Странджата. Положението отива явно на зле... НАТО има нужда от защита.

225

Анонимен

преди 2 години

От както сте премиер от сутрин до вечер водите активна политика да се харесате на ЕС, НАТО и САЩ. България няма собствена позиция. Русия е дявал , Украйна ангел е няма толкова овце. Русия си защитава територията и народа . Искате мир давате оръжия и приемате войски. Това да ни пазяите от Русия е смешка... Не гласувах за Вас защото блокира машината и спрях отказах да продължа с гласуването. Оценката ми за Вас е Слаб 2 за управление на инфлация , социална и външна политика, здравеопазване всичко

224

Анонимен

преди 2 години

A щатите що се месят тогава?

223

Анонимен

преди 2 години

КИРИЛЕ, ЗАТВАРЯЙ ГРАНИЦИТЕ ЗА БЕЖАНЦИ, ЧЕ СКОРО ТАКАВА ХУМАНИТАРНА КРИЗА ЩЕ НИ УДАРИ, ЧЕ ЩЕ ВИЕМ НА УМРЯЛО!!!

222

Анонимен

преди 2 години

Този смешен човек кога ли ще спре? И как? В ДАНС имало специален отдел..?? Прилича на малко дете, което сега е открило огъня и ди играе с кибрит, но е седнало върху купа сено! Човекът още много неща ще открие в държавата Баси якото е да си премиер, а?

221

Анонимен

преди 2 години

Според водещи психолози Петков е с интелигенстност по-ниска от средната. Вероятно затова не прави разлика в политическите последствия от това да си говорител на Васил Божков и да арестуваш лидера на опозицията, който го натири да си плаща данъците.

220

Анонимен

преди 2 години

ТОВА НЕ Е ДОБРЕ

219

"няма да допусн

преди 2 години

някой друг.... "Кики Снежинката има в предвид друг освен краварите ли?!?

218

не може да бъде!

преди 2 години

Твърде лековато изявление -опит за нещо като оправдание за допусната глупост!А някои си мислят че дипломата от Нарвард е ваксина срещу глупости!?Всъщност за да се слагаш и подмазваш на едно посолство не е необходима никаква диплома!

217

Анонимен

преди 2 години

Този е голямо зло за България. Понеже черепа от Дубай му е платил да търси мъст. В същото време за държавата не се прави нищо, всичко е изоставено, на се строи нищо.

216

Daskala

преди 2 години

А във външната може, а ... тъй звучи поредното "хардварско" изказване. :(

215

Анонимен

преди 2 години

Отложили екстрадирането на чужд агент понеже имал дете ученик. Мили Боже! WTF?!? OMG! Ти нормален ли си, бе Киро? Ми това дете може да е за прикритие, а и дори да е негово детето, деца му може да ражда всяка година и да не напусне агента още 10г. България. Щом е агент да заминава! Да си е правил сметка, че има дете! Или така ти нареди ХерОмикрон?

214

Анонимен

преди 2 години

Демек американската кукла на конци казва, че няма да допусне други кукли на конци.

213

Анонимен

преди 2 години

Кире, ако уредиш България да е 52-ри щат на САЩ или поне канадска провинция, бутаме *** и ти слагаме паметник там.

212

Анонимен

преди 2 години

До Петров Позна. Точно той.