329

Дерусификация

преди 2 години

На България....Обещавам твърдо

328

Анонимен

преди 2 години

И тая тема *** от руски тр0лове през нощта.

327

Анонимен

преди 2 години

След предоставянето на комплексите С-300, всички чуждестранни инвеститори ще се изнесат от България по най-бързия начин, включително хипермаркетите. Друга последица ще бъде рязко спадане цените на имотния пазар в България, което ще доведе до срив на банковия сектор подобно на периода 1997 година. Последваща хиперинфлация и тотална мизерия в България. След това искайте Соломон Паси да ви храни.

326

Атанас Велмазов

преди 2 години

Дано господин Пу.тин натисне червеното копче !

325

Атанас Велмазов

преди 2 години

Дано господин *** натисне червеното копче !

324

Принципът е

преди 2 години

ВСИЧКИ ЗА ЕДИН! ЗА Този, когото бият без причина! Утре ще сме ние!

323

Теди

преди 2 години

Няма да ни рушат държавата и без това едва оцеляваме - да си воюват на други места искат бял ден не видим изобщо

322

Долу Русия

преди 2 години

Вън всичко Руско от България

321

Анонимен

преди 2 години

Ние отдавна сме мишена за ракетите им и всичко останало е пълнеж. Набиите си го в *** глави, никви братя не са ви тия. Дайте им оръжие на хората да се защитават от руските сатрапи и купете за нас модерно от американците. Никаква милост за убийците на деца и цивилни.

320

Стар човек

преди 2 години

До АнонименАма харесваш западните стоки. Я се похвали колко руски стоки имаш, гледаш ли телевизор Юность, слушаш ли ВЕФ или Селга? Лада или. Осквич караш? В Русия ли ходиш на почивка?

319

Готвача

преди 2 години

Правилният въпрос е: "Кога полибюрото ще вземе решение България да е плацдарм на ЕС"

318

Анонимен

преди 2 години

До Проучване Защото като гори къщата на съседа може да си седиш на дивана и да чоплиш семки спкойно, защото *** не е луд диктатор и няма да нападне никогео след Украйна, нали .

317

Анонимен

преди 2 години

България е вече мишена за нападение ние сме най слабото звено заради безотговорната политика на Руски агенти през последните 30 години.Атака от Крим и Руски кораби от една страна и атака от Сърбия от друга страна.Правете си сметката добре, АКО не сме в НАТО и не се подсигурим ще ни заличат завинаги. Руснаците винаги са искали да си припишат нашата история !!!

316

Gy

преди 2 години

До този момент Украйна снабдяват с оръжия почти всички страни от НАТО!.НАТО официялно подкрепя Украйна. Официялно целия свят без комунделските диктатури подкрепя Украйна. А България е в нато и в Европа. Културата ни е европейска, децата ни са в Европа, работата но е в Европа, търговията ни е с ЕРОПА. От Русия само смърт мутри убийства атентати нищо хубаво

315

Анонимен

преди 2 години

Незнам какво си мислят хората от столицата. Обаче аз съм от североизточна България и Украйна ми е по близо от София. Тъй като гледам интересите на Путин са най вече по черноморието. В обсег сме на ракети от Крим. На НАТО не разчитам за нищо може да ни дадат оръжия да се сражаваме като на украинците. Армията ни направо е от музея. Освен хуманитарни помощи всяка друга намеса е безмозъчна.

314

Гого

преди 2 години

Българското общество трябва да види също рисковете от ситуация, при която Русия унищожава украинските войски и окупира Киев и Украйна. Такава ситуация е също много рискова за България и трябва да се работи за да не се допусне. А не само да се снишаваме.

313

това правителство е

преди 2 години

ЗЛОКОБНО!!!!! ОСТАВКА

312

Баче Кико

преди 2 години

Значи всички останало държави да очакваме да ги бомбят така ли? Кога руснаците ще зачаластрят Букорещ и Прага? За един преател питам. И кога ше превземат Киев? Отговора и на двата въпроса е един и същ - на куково лято.

311

1913

преди 2 години

Не, Русия не би ни нападнала, нали сме братски народи ;)

310

Анонимен

преди 2 години

Мишена сме и в двата случая, тъй че за нас е най-добре да си траем и да не се врем излишно между шамарите. Тези оръжия е възможно и да ни потрябват по някое време.