39

Анонимен

преди 2 години

Дерзайте *** герберстки под мене. Скоро ще ви секнат паричките и на вас. Леете ли сълзи и сополи? Само най-голямата и3мет подкрепя Герб, ДпС, Възнождане или мвро. Ревизия ко5еленца проклети! От Станишев и Доган през Бойко до сега и пълна лустрация иначе цирка няма да има край.

38

54

преди 2 години

54 милиона липсват от ХЕМУС ама не открили нищо викаш ....СМЕШНЯК такъв !

37

бг смешки

преди 2 години

До Анонимена Борисов не окраде България така ли.....КАКВИ смеш***Ници имало у БГ-то .....НЯМАМ думи

36

Анонимен

преди 2 години

Божков избяга в Дубай! Божков е престъпник! Божков е крадеца, не Борисов!

35

Анонимен

преди 2 години

Кирчо в предизборната си кампания многократно заяви, че Боко крадял по 8 млрд. годишно. Тоест някъде 80-90 млрд. общо. Сега го обвиняват само за некви 556 млн., които се оказва, че са неплатени данъци от Божков.

34

бг смешки 2

преди 2 години

До Анонименкак да не откриха като липсват 54 млн от ХЕМУС !?!!? или само вие на разбрахте това нещо ....

33

Анонимен

преди 2 години

Значи след като не откриха нищо за откраднатите милиони от магистралите, след като така и не доказаха обвиненията, че Бойко е крадял по 8 млрд. лв. годишно, накрая решиха да арестуват Боко по обвинения, че Божков не е платил 556 млн. лв. данъци? Браво! Браво на Рашков!

32

Чочо

преди 2 години

Вместо да разследват сигнала......те ще обвиняват подалите сигнала.Да ти.......таковам специализираната прокуратура.Както винаги сами си показват,че работят в полза,само и единствено за пожарникарския генерал!!!!!

31

БОЙКО БЕ ОТВЛЕЧЕН

преди 2 години

ОТ ХАСКОВСКАТА МАФИЯ........ НАГЛИТЕ, ПАК СА ТУК....!!

30

Антон

преди 2 години

Харвардските шарлатани с фалшиви дипломи, Кирчо и Кокорко. По-вече какво да говорим по темата?

29

Млрд

преди 2 години

А за какво бяха изхарчени 9 000 000 000 лв в края на миналата година?

28

Майора

преди 2 години

Срамно и жалко държавата да се управлява от протежета на олигарси! И как може да се вярва на човек , напуснал страната и финансирак бунтовете срещу предишното управление? Ако си невинен няма да бягаш в чужда държава и да се криеш!

27

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам какъв е резултата от делото за КТБ? Намериха ли виновни? Осъдиха ли някой? Каква сума възстановиха в бюджета на държавата?

26

ХАСКОВСКАТА МАФИЯ

преди 2 години

ОКУПИРА БЪЛГАРИЯ... ДЪРЖАТ "ДОНДУКОВ" 1 И "ДОНДУКОВ" 2===100 %ВЛАСТ.....

25

е то май

преди 2 години

До Анонименгоранов като бивш мин. на финансите ПОЛУЧАВАШЕ заплата за да НЕ ДОПУСКА такива като божков да не плащат данъци . според теб ако не се е облажил горанов защо услужливо е оставил божков да скатае едно 600 млн ??

24

до 25

преди 2 години

Абе малоумно гербрче казах ли ти да отидеш на ремонт да ти ремонтират развалената ти ГРАМОФОННА ПЛОЧА в простата ти глава че с тези лъжи, манипулации и опорки вече тотално издишате

23

Анонимен

преди 2 години

Десет години си е било чиста печалба,а накрая народа *** и глупав?

22

пияница мистик

преди 2 години

Ама какво му търсите маана на Кокорчо бе :))) Не виждате ли, че те всичките са тотално неадекватни как се управлява и не стават за политици. Постоянно газят законите, предполагам от незнание и не знаят къде се намират :)))) Човекът си е като мен - крадец. От крадец политик не става, ако щеш не Харвард, ами след това и Оксфорд да си завършил :)

21

Никола

преди 2 години

ГЕРБЕРЧЕТА ОТИДЕТЕ НА РЕМОНТ ДА ВИ РЕМОНТИРАТ РАЗВАЛЕНИТЕ ВИ ГРАМОФОННИ ПЛОЧИ В ПРОСТИТЕ ВИ ГЛАВИ ЧЕ С ТЕЗИ ОПОРКИ, ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ ВЕЧЕ ИЗДИШАТЕ

20

Тираджия до Даскала

преди 2 години

По добре в Миг-овете и за Украйна да бранят небето че последно време много се загрижиха за нея.Радев ще им направи един бърз инструктаж от къде са пали самолета и кой копчета да не натискат и са готови