34

В.

преди 2 години

Е, сега няма как да го вържат с пропагандата.

33

Анонимен

преди 2 години

Ей големи манипулатори са от Възраждане. Лъжци и манипулатори.

32

Надя

преди 2 години

До Гост ПИЯН ЛИ СИ ИЛИ НАДРУСАН

31

Гост

преди 2 години

Аз на информация от руските *** Възраждане не вярвам. Не знаем нищо за конкретната ситуация. Ако корабът потъне в следствие на бойните действия кой ще е виновен? На руснаците не може да се вярва, че ще го пуснат. А това да се евакуират хора защо да е участие във войната. Глупости на Възраждане. А зелките им вярват.

30

АМИ..

преди 2 години

Прочетете история на укрите-само войни,предатели,най-много са служили на германците,по концлагери,затвори..Нямат приятели,не помагат на никой,обичат аванта,сланинка с чесън и горилка-ракия тяхна..Не дружи с укри-ще те изоставят в тежък момент,ще изнасилят жена ти,децата..Крадливи и алчни.Чикотило-сериен убиец-тяхна кръв..Убиват най-много евреи..И сега викат "дай,дай",а после един шут-и ги няма..

29

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!

28

Анонимен

преди 2 години

Русофилите-в Сибир!

27

отец Нафърфорий

преди 2 години

Словосъчетанието " украински националисти" е неправилно защото смисълът на думата националист в БЪЛГАРИЯ беше изкривена от хора като Волен и Копейкин с РУБЛОЛЮБЕЦ = националист .

26

Българин

преди 2 години

До Аман...... ужда държава а върви ти родоотстъпнико...... Единствено русофилите сте родоотстъпници и национални предатели. Вие никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

25

Анонимен

преди 2 години

Възраждане продължават с пропагандата на фашисткия режим на Кремъл. Време е прокуратурата да се самосезира.

24

Да му мислят

преди 2 години

Тези, които изнасят оръжие за Украйна.

23

Аман

преди 2 години

До българин Не карай другите да се бият за чужда държава а върви ти родоотстъпнико да се биеш за бандеровци но неможеш да го направиш защото си страхливец

22

Торчен си

преди 2 години

Не българин

21

Само питам

преди 2 години

Докога в България ще продължават да се разпространяват елементарни руски фейкове оправдаващи руските зверства в Украйна? Защо тезе предателски пропутински партии не се забранят? Колко украински деца трябва да загинат за да спре проруската пропаганда? 200, 500 или хиляда? За 21 дни руска агресия "освободителите" на Путин са избили 97 деца. Спрете проруската пропаганда!

20

Точен си

преди 2 години

Не българин

19

1.........

преди 2 години

Ей нищо не разбирате от политика. Питайте Кирчо, той знае за кораба, и кораба не е пленен от Украйна а оставен от Кирчо да пребере някой и друг украинец бягащ от войната. А екипажа само си реве щото Кирчо им е казал, че ще ги измъкне. Само че Киро докато говорил със Зеленски забравил за кораба щото Зеленски много му благодарил за подкрепата и наш Кирчо се възгордял. Това е.

18

Анонимен

преди 2 години

Тъй, тъй.... подкрепяй, Киро, укрите!

17

Анонимен

преди 2 години

А чий го дири БГ-кораб в Маирупол? Или той си е блокиран там от 25.ФЕВ., ама ние чак сега разбрахме за това?

16

Киро

преди 2 години

Защитавайте ги още тези бандеровци Така ви се полага Жалко само за екипажа които както и други невинни хора страдат заради дълбоки деменции на дълбоката държава

15

Ха сега

преди 2 години

Ко стана Наши бяхме братски народи Показаха ли ни го Така ви се полага изменници