138

Антикомунист

преди 2 години

Биха се в Чечения, в Грузия и сега в Украния. Все от великия съветски съюз. Довиждане останки от руския комунизъм. Мумията се обръща всеки ден по 3 пъти в кремъл.

137

Анонимен

преди 2 години

Дръжте се Укри,братска България ви изпраща батальон баш бойци,начело с Монча пасито и Лигльоо поплювналиев барабар с още една дузина форумни "смелчаци"

136

Няма нищо такова

преди 2 години

Уркаинската "помощ за мир" на бай Издън за $1 милярд включва 800 преносни системи ПВО и 9 хиляди противотанкови комплекси, беспилотници, 7 хиляди единици стрелково оръжие, 20 милиона боеприпаси. Къв мир?

135

коко

преди 2 години

никакво спарузомение така каза Путин до пълна победа над фашизма и унищожение на Америка и неините лъжливи медии.В Литва вече е глад празни рафтове бият се по границата как да влезнат в Беларуския на пазар

134

Антикомунист

преди 2 години

Вярно е. САЩ пращат оръжие и гледат как бивши съветски войни се избиват един друг.

133

Анонимен

преди 2 години

До Антикомунистне бе просто вовата е милостив не иска да ги бие повече те казаха че повече няма да правят така защо да ги полага още няма смисъл

132

няма да има !

преди 2 години

бандерите са взривили хората в театъра в Мариупол - безчинстват защотот 100% ще ги дерат живи скоро!

131

Край

преди 2 години

до 191 то и теб са те обявили за недееспособен ама ей го на драскаш тук.

130

Антикомунист

преди 2 години

Абе не знам защо на мен ми се струва, че путин кляка...?

129

До Стоян

преди 2 години

Остави дамаджаната Таньо!

128

До187

преди 2 години

Абе шемеетли играта тук е САЩ ще се "борят"до последният тъъъп Украинец докато Русия бъде унижена и евентуално сложена на колене!Аман от пуберии,от къде ви сбират такива едни..........?????

127

До179

преди 2 години

И като бъде свален Путин,нима си мислиш че ще бъде курдисана някоя пионка като дрогираният шут Зеленски да управлява Русия?Абе вземете се събудете вече,Русия не е държава която може да бъде унижавана ако пък недай си боже се случи и видим някакъв разпад или вид федерализация явно нямате на идея какво може да се случи с тия оръжия ако те попаднат в незнайно чии ръце!

126

Анонимен

преди 2 години

Украйна да не се плаши! Западна Европа е с тях, а западняците са най-смелите на света. Носят се слухове, че след петия бустер на Датчани и Французи ще им поникнат крила на прилеп и ще отлетят на помощ на АЗОВ.

125

Анонимен

преди 2 години

Украйна да не отстъпва! Все повече хора във фейсбук си слагат Украинското знаме за аватар - ясен знак, че на Русия няма да им се размине. Който не знае за умствения капацитет на фейсбук хората, не си е имал взимане даване с капитализма!

124

вервайте ми

преди 2 години

Прогрес?Руснаците ги млатат яко те прогрес.Укрите безпомощни и озлобени пък от своя страна съсипват Донбас с касетачни бомби.И това е всеки ден.

123

Анонимен

преди 2 години

АЗОВ да не отстъпва. В България санкциите вече имат ефект, скоро щели да бъдат усетени и в Украйна.

122

Анонимен

преди 2 години

Хубавото е, че Путин в крайна сметка ще бъде свален и Русия ще има оправдание за поражението си в Украйна... Всички нормални хора мразят диктаторите...

121

Анонимен

преди 2 години

Фалшва новина. Няма я в другите медии. Нито в Руските, нито в Натовските. Явно червения сайт иска да печели рейтинг с лъжите си.

120

Анонимен

преди 2 години

Украйна да не отстъпва. В България почти окомплектовахме първия батальон. Само чакаме САЩ да намерят ресурси за предплатените изтребители и им ги пращаме и тях.

119

Анонимен

преди 2 години

Украинците никакво отстъпление! До месец в Украйна ще влязат 30,000 бойци на НАТО, състезават се кой ще го бомбардират най-много Руснаци за 250 евро на месец.