29

Татул

преди 2 години

Личи си, че днешните пик'льовци са държали автомат само в някоя игра на компютъра. Всеки мъж, който е служил ще ви каже, че противогаза си е основно защитно средство. И всеки войник го имаше и у нас когато служех. Плюс плащ или наметало или защитни предпазни дрехи, което предпазва от химически атаки и това си част от бойната готовност на всеки войник. Това с химическото оръжие вече няколко пъти го отиграваха, краварчетата, тоя път няма да им мине номера.

28

сиромах

преди 2 години

Само абсолютен профан може да дрънка,че специално са раздадени противогази на руските войници.Даже у нас при строеви занятия се носят противогази от военнослужещите,а какво остава при военни действия.Много лъжете,поослушайте се малко!Падна украински дрон в центъра на Загреб пълна тишина,а ако беше руски щяхме да го направим световен проблем!Малко повече истина,пишете за донбаските жертви и загиналите деца там,а не само за жертвите сега!

27

Чичу Би ли?

преди 2 години

Би ли?

26

Анонимен

преди 2 години

Нормално. Руският бедняк става за смях във войната и вече всякакви мерки ще прилага. Малко му остава на Путин. И край с Русия.

25

Анонимен

преди 2 години

Очертава се голям котел в източна украйна в голям район където няма населени места заключат ли ги около 50 хиляди нацисти напрво да ги обгазяват

24

Анонимен

преди 2 години

Е то остава да не им раздадат след като намериха лабораториите... айде сега...

23

Анонимен

преди 2 години

Само с маска срещу химическо оръжие? Трябва облекло за химическа защита и противогаз. Много са им плоски лъжите на краварите и техните уктопитекски слуги.

22

Анонимен

преди 2 години

35 - само ти си най-умен, но момент: как се нарича човек, който чете и коментира в прости медии?

21

Анонимен

преди 2 години

Простнарод=прости коментари и още по простимедии

20

Анонимен

преди 2 години

Все едно съм в детската градина. Русия специално каза, че иска да разруши складовете за химическо оръжие на украинците и какво става? За да отвлече вниманието от този факт западната преса изкара Русия виновна - те щели да пускат химическото оръжие. Но нас няма как да ни заблудите. Това е все едно да подложа на някого крак и после да кажа - "внимавай къде вървиш".

19

Анонимен

преди 2 години

Британците добре са проучили руснаците и им знаят всичките тактики. Русия се готви да нападне с химическо оръжие, тъй като е безсилна срещу градовете с конвенционално такова.

18

Анонимен

преди 2 години

скапани руснаци! Ще запалят наистина световна война и олиото ще ни е най-малкия проблем тогава.

17

Алко

преди 2 години

Може ли снимка на такава маска, моля? Вие съвсем изперкахте бе! Имате ли идея как действат химикалите? Виждали ли сте въобще как изглежда противохимическо снаряжение??? Знаете ли за колко време сте защитени при такава атака? И после какво почистване ви чака /ако случайно оживеете/? На кого ги пишете тея глупости???

16

Батко

преди 2 години

Ще ви го напиша по друг начин. Украинските войници ще използват химическо оръжие срещу собственото си население, за да предизвикат още по силна реакция на запад и евентуално трета световна, за която ще заплатим жестоко всички.

15

ПроСоТо

преди 2 години

хм!....Ега ти "логиката" !...Ако наистина руската армия "снабдява с маски против химическа атака" войската си,това не означава ли ,че ОЧАКВА употреба на химическо оръжие от Украйна ?!..И какви са тези "маски" ?..-Нещо като тия "против коковида" ?!...Ей,доморасли симпатяги,в армията за тая цел се използват "ПРОТИВОГАЗИ" и специални защитни облекла!...НИКАКВИ "МАСКИ" !!!!!.../до кога ще ни ПРОБУТВАТПРЪДНИ като "достоверна информация" ?!/

14

Анонимен

преди 2 години

Байдън и той е на доизживяване. Ядрената война е близо.

13

Анонимен

преди 2 години

На колко години е Путин? 70? Да му остават още има няма 10-тина години живот в добро здраве. Какво толкова има да губи? Като нищо би натиснал ядрения спусък.

12

Анонимен

преди 2 години

В сегашно съмнително време ли е това инфо?

11

Анонимен

преди 2 години

баси пропагандата..."разнебитената войска на путин" ... "украинското министерство казало" , "химически оръжия" , "маски от втората световна война" "втората армия в света е мит"

10

Анонимен

преди 2 години

Първо химическо а после и ядрено.