105

Variola

преди 2 години

Поредната глупава статия, без смисъл дрън-дрън та пляс, елементарни журналисти, драскачи.

104

Solar Power

преди 2 години

До ууу 124: "Германия също не е обявила война на никой между 39-та и 41-та.Там, викаш, също е нямало война. А ако погледнеш историята ще видиш,че всичко започва с Анексията на Австрия през 1938-а година,срещу която никой нищо не прави - бая кат Крим.После следва 1939г нахлуване в Полша с валшив поддтекст занападение на Германци(баш същото като сега).Война е обявена чак 1941г, и то война със САЩ."

103

Анонимен

преди 2 години

Защо точно сега Путин започна война. Не в 2014 когато украинската армия беше слаба, не през останалите 8 години а точно сега. Предполагам че Зеленски е започнал тайна програма за производство на ядрено оръжие. Гранична неприятелска държава с ядрено оръжие в ръцете на неонацисти - това е пресякло червената линия за Путин. Авно и американците знаят и НАТО не се намесва

102

Алекс

преди 2 години

До ууу Както и да го въртиш и сучеш,агресорът и окупаторът е Русия.Днешната руска армия по нищо не се различава от хитлеристката армия през ВСВ.НАТО не завладява.Самите държави искат да са членове на НАТО,защото знаят какво ги чака,ако не са в НАТО.Справка/Украйна/.

101

ууу

преди 2 години

До АлексКак и кога беше нападнат СССР? Когато Хитлер завзе цяла Европа. Сега НАТО завзе цяла Европа, но понеже си спомнят войната сега искат да обградят Русия от всички страни. Но сега Русия удари първа, защото Путин каза, че война на тяхна територия вече няма да има. И че ще удари ако се наложи по причинителите - комаднните центрове в САЩ. Затова е и безсилното квичене на англосаксите и копоите им. И хвърлят милиони за дезинформация и пропаганда. Губят обикновените хора. Ти какъв си?

100

Анонимен

преди 2 години

Решението е взето.Русия ще бъде НУЛИРАНА в идните 20 години.Путккин я съсипа.На всичкото отгоре ще загубят и войната в Украйна както се провалиха в Грузия и Чечня.Зкарали са в Украйна цялата си армия и се балтаят на границите като прассе с тиква.Смешници.

99

Анонимен

преди 2 години

То и в Ирак така ама никой ни пищя.

98

До 115

преди 2 години

Не бе тапир. Някои хора не са нито русофили, нито русофоби. Просто мислят и поставят под съмнение цялата бълвоч, с която ги заливат медиите. Такива като теб са с опорки и заучени твърдения без никаква доказателствена част. Цялата ви аргументация се свежда до "еди кой си КАЗА еди какво си значи е вярно". Или еди кой си е е русофил, конспиратор и т.н. И не не ми трябва да съм русофил за да виждам една проста истина в днешния свят - че САЩ са тези, които разпалват военни конфликти.

97

Анонимен

преди 2 години

Пак някой заревал на чужд гроб. Вземете си по-надеждни и обучени спациалисти в пропагандата.

96

Анонимен

преди 2 години

И скво ша са топлиш ве на високите тейнологии ли или на *** ми? Кухата лейка си мисли че плющи Уърлд оф Вар и ще рестартир като не мунхареса нивото. Гледай кви не 2 амин 20 години мъка ще е д тези горива венергетиките.

95

Анонимен

преди 2 години

Интересно кога едн война е законна?! Тея са елементарни догматици и улични латерни.

94

ники

преди 2 години

Както всички диктатори свършат обикновено, така и този ще свъши. Сам, в бункера, самоубил се защото не може да периеме истината - че е един г-н никой, който освен със зверствата, с друго няма да бъде запомнен

93

Анонимен

преди 2 години

Кефи ме тъпака 99!И какво ще спечели еврейна или си мислиш,че за правда е тука,ти си точно от тия промити кавали дето ни обиждаха на антивакъри и ни спряха достъпа до паркове и бизнеса и обещаваха хладилните камиони като преди това пуснаха всички китайци за новата година дето като турците по байрям дойдоха от цял свят и разнесоха заразата ама слабичък се оказа китайския та му трябваха подобрения като омикрон и пак отворено затворено!Кво стана що не пишеш за короната парите за тролене отекоха!

92

До 101

преди 2 години

Мисля че надценаваш много англосаксонците и западния манталотет изобщо. Не мразят никой (то и за да мразиш се иска малко или много някаква душевност). Просто "ценностите" им се измерват само в материално изражение и за пари, службичка и т.н. нямаъ никакви морални задръжки за каквото и да е. И тъй като нивото на интелигентност на масовата аудитория е много базово, дори не се налага да мислят добре издържана пропаганда. Каквото пуснат на стадото като инфо, то с готовност пасе :)

91

Альошкин,

преди 2 години

До Майна Кримските войни са били доста, водили са се около 150 години на пресекулки. А преди това чий е бил? Ми ако рече бай Ердо да си го поиска? С цялата им сдържаност, японците вчера се обадиха за Курилските острови. А китайците си траят и чакат удобния момент за сибирските си територии. Пу**ин просто не осъзнава в какво **йно стъпи.

90

Боби

преди 2 години

За вас знам, че ви е платено да мразите Русия и всичко Руско. Вие сте платени американски клакьорки при това жалки.

89

Анонимен

преди 2 години

Ами като гледаме в Европа какво става с горивата само народа ще го усети 2.29 бензина в Италия, 0,90 цента газ в Германия и дизел 2,00 евро, в Франция 1,90 а колко ли ще стане в България много интересно ако ЕС не се разруши преди Русия.

88

999

преди 2 години

Русия никога няма да изчезне за разлика от ЕС. РАЗПАДЪТ ЩЕ Е ПРИ НАС. ПРЕДРЕЧЕНО ОТДАВНА. И ТОЧНО БГ НАЙ- МНОГО ЩЕ ПОСТРАДА - ИМАМ ПРЕДВИД САМО НАРОДЪТ.

87

Асен

преди 2 години

До АлексАбе Алекс Путин не е призовавал деца/или си мислиш,че възрастен ще му се върже на пропагандата/ да му бранят *** със самоделни молотовки нито пък е връщал хората които бягат под дулата на автомати ама познай кои го е правил!И войната отдавна да е приключила кървава както искаше ония кавал ама Путин не е използвал ужасните нови оръжия които могат да превърнат за минути Киев и останалите градове във Берлин след втората световна!

86

Анонимен

преди 2 години

Окрайна има 1 вагон олигарси... Порошенко (президент им беше) Ахметов, Пинчук, Коломойски, Фирташ, Тимошенко и т.н Самите те не давал 5 гривни за украинците... Стига с тая Окраина и с тея сълзи.