71

Хахо янев

преди 2 години

Много станаха маймуните и ще счупят клона. .Русофила янев ще е в конкуренция с бсп възраждане Майчето и славиту човека на Радев.за около 1/3 от гласовете в бг. Тези на *** и пенсионери.

70

Анонимен

преди 2 години

Този човек не е за политиката. Проваля живота си като се захваща. Незнам какъв професионалист е в работата си, но ако наистина е добър както се твърди - за чий хикс му е да се захваша с гьонсураткъка? Няма да му се получи, тотална грешка е това.

69

МЕЧ

преди 2 години

От "ФУРАЖКА" политик не става!Имаме вече нагледен пример!Ама понеже бала Мите никога не свършват какво пречи да се направи опит !

68

Анонимен

преди 2 години

До Реалист, Стефко Янев ще вземе по-малко и от Бялата Златка на последните избори.

67

Анонимен

преди 2 години

Аман от изветрели социолози. Половината т.нар. социолози са на надник в руското посолство, за Смилов не съм сигурен, но Буруджиев е дъртта кумунуиддна кокардджа. Скоро ще започне да вади наяве проруския си фашизъм и ще плямпа за НАТО както е угодно на Кремъл!

66

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 Що? Теб какъв ти е идеала? Северна Корея ли - един дебел и другите мършави?

64

Анонимен

преди 2 години

До Реалист Парламентарни избори скоро няма да има, така че какви хипотетични сметки правиш?

63

63

преди 2 години

*** за свезение означава С-В-О-Л-О-Ч!

62

Реалист

преди 2 години

Партия на Янев ще остави без гласоподаватели ПП и ИТН, а Демократична България ще остане само с гласовете на ДСБ. При БСП не е ясно. Ако Нинова остане начело на БСП, много от досега гласувалите з БСП ще гласуват за партия на Янев, но ако махнат Нинова, БСП ще увеличи значително гласовете си заради сега негласуващи заради Нинова. Възраждане са си отделен сегмент, който е различен.

61

анонимен

преди 2 години

И тази партия ще бъде еднодневка, като ИТН, мутрите на Мая и ПП! Докато ни управляват военни и неграмотни в политиката, влизащи за първи път, ще е така! Нагледахме се на всякаква *** в парламента и съставените набързо правителства, след майдана на Радев!

60

Таксиджиев

преди 2 години

Какво ли ще стане ако един американец застане пред ЦУМ и започне да раздава на всеки по 1000 долара. Като ще се нахвърлят ония ми ти комунисти,социалисте и путиновисти,честен и почтен до натовеца няма да може да препари.

59

Реалист

преди 2 години

Стефан Янев има предимството, че видяхме как се справя като премиер, а той се справи даже без действащ парламент, което е много трудно. Винаги има голям шанс за партия като неговата, ако я направи, защото поне 80% от хората са разочаровани от досегашните партии и искат промяна. По-голямата част от тези 80% не гласуват, защото няма за кого, а други гласуваха за някой, за да махнем мутрите от властта.

58

Анонимен

преди 2 години

докато идеал за държавен модел са западните канибали, не очаквайте реален (не виртуален) прогрес в каквото и да е

57

Реалист

преди 2 години

След още 4 години недоволни от НДСВ и ДПС, дадохме най-много гласове за БСП и ни управляваше трипартийната коалиция ДПС+НДСВ+БСП, която донякъде се справи, но бяхме недоволни и през 2009 година избрахме следващия спасител Бойко Борисов и ГЕРБ. След което 12 години не можахме да се отървем от мутрите. Сега имаме ново правителство от по-малко от три месеца, но вече сме недоволни, искаме с магическа пръчка новите да оправят България унищожавана толкова много години.

56

До 57 реалист

преди 2 години

Голям реалист си,няма що.Да не искаш един и същ сатрап като бай Тошо,Путин и Б.Борисов да ни управляват цял живот?Нали затова има демокрация,различни хора да бъдат начело на държавата,но задължително образовани.

55

Анонимен

преди 2 години

много ми е смешно как пишете, че ако дойдат руснаците щяло да бъде край на свободоата на словото и правата, а забравяте как преди точно 2 седмици запорираха банковите акаунти на протестиращите в канада, вкараха ги в затвора, хора ги бият по цял свят цели 2 години като протестират, пълна цензура на всякакви руски медии, но да, руснаците са лошите, а западът е добрият. Болни мозъци сте. Който и да ви управлява хубаво няма да видите, защото толкова можете.

54

Реалист

преди 2 години

32 години правим едно и също - искаме нещата в България да се подобрят и сменяме едни управляващи с други. Първи сменихме БСП със СДС, но не се получи. Пак избрахме БСП, но това не се хареса на САЩ и те ни докараха голямата инфлация от 1996-1997 години. Върнахме СДС с Иван Костов, за да го махнем с гръм и трясък 4 години след това и да го заменим с НДСВ през 2001 година, а Иван Костов си направи партията ДСБ с отцепили се от СДС, които сега се де факто коалицията Демократична България.

53

Анонимен

преди 2 години

Отново руски,антибългарски проект.Жалко ,че пак ще има доста хора да се вържат!

52

Дедо от село

преди 2 години

До Хичо от 49. Значи партията ще се казва Сър Пичук и винаги ще има долари.