64

Освен че е диктатор

преди 2 години

На всичкото отгоре Путин е евреин по майка. Четох в уикипедия по майка фамилия Шаломова

63

Анонимен

преди 2 години

Убитият украински представител от преговорната делегация е човек на бившия президент на Украйна Янукович. Това е знак,че всеки който се постави в услуга на руснаците го чака същата съдба. Посланието е ясно - Всеки който стане руска марионетка да си е написал завещанието и некролога предварително.

62

Анонимен

преди 2 години

Днес пратеник на Синедриона е бил при Путин за да му съобщи решението, което трябва да изпълни. На този свят има само един единствен народ, които смята ,че целият свят му принадлежи.

61

Анонимен

преди 2 години

Това е имитация на преговори. На тях нищо не се решава. Участват треторазрядни фигури и от двете страни.

60

Анонимен

преди 2 години

Уж преговаря, а набира наемници и оръжие. Чудна работа...

59

От 80

преди 2 години

Вин-вин както се казва. Само да му мислят нашите ИТ-та с кредити по половин милион и горница за 4 стени до бизнес парка и с гледка към околовръстното.

58

Анонимен

преди 2 години

Украйна в ЕС!Това е целта на занятието за Европа. Много хора евтина и качествена работна ръка. Нов пазар за бok.лyчивите стоки на ЕС.Но какво би означавало това за нас Българите? Дори в момента всеки ни подминава въпреки, че сме най-евтините. Представете си ИТ бизнеса как се измита от България за денонощие. Бизнес парка и без друго вече е празен. А каква е целта на СAЩ - дестабилизация на Европа. На тях им е нужна война, за да оправдаят бездействието на ФЕД за инфлацията и да си обезценят дълга.

57

Истукан

преди 2 години

Има ли полза от такива преговори като Русия не спазва уговорките за временно спиране на огъня.

56

Анонимен

преди 2 години

Да нападнеш съседна държава и да накараш милиони хора да се страхуват за живота си, да ги бомбардираш, убиваш и да говориш, че е за тяхното "добро"... Това е истината за диктатора Путин. В целия свят, само той и кликата около него виждат "нацизъм" в Украйна... Защо чакаха толкова години? Терорист и oткачалник...

55

Анонимен

преди 2 години

Щом всички женоря в нашето село, включително бабите взеха да разсъждават на тема Войната, значи пиши я бегала! Тая война си е чиста фейсбук провокация.Всички по цялото земно кълбо я обсъждаме, а през това време някой ни краде парите и живота.Зеленски, предавай се и си ходи в Маями. Знаем за имението там!

54

До 76

преди 2 години

А Разия е първата демокрация след Нидерландската революция

53

Мдам

преди 2 години

Дори си утрепали единия от преговарящите си заради държавна измяна! Добре, че руснаците завлядяха АЕЦ-ите, че украинците като нищо щяха да ги вдигнат във въздуха.Очаквам грозна сеч на цивилни като следваща провокация. Пълна пародия на политика, щом успяха да изнервят дори Путин. Дето от 6 месеца трупаше армия на границата, само и само да ги вразуми, но не би, Зелката послуша приятелите си от запада, които сега ще му пратят розово плюшено мече Падингтън за морална подкрепа. Този е за трибунал.

52

До 70

преди 2 години

Всички вярват, като в Исус

51

АнонимеН

преди 2 години

ФАЩ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ СЕ ВКЛЮЧВА ВЪВ ВОЙНАТА ! СЕГА ЩЕ ДАДЕ САМОЛЕТИ, ОРЪЖИЕ И ДОСТА ПАРИ!ХОДОВЕТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА СТАВАТ ОГРАНИЧЕНИ!

50

Анонимен

преди 2 години

Имаше един с костюм от укрите, но бандеристите днес са го гръмнали защото вчера се е бил съгласил с някой искания на руснаците.

49

Анонимен

преди 2 години

Само абсолютен фашист, *** и лицемер може да подложи на терор милиони, под предлог, че ще ги "освобождава" от нацизма... Във всяка една държава има нацисти, комунисти и какви ли не... Путин какъв е, че да решава кой ще живее и по какъв начин? Тези бомбардировки с ракети по градовете хуманни ли са. Че той разрушава и съсипва цяла държава под предлог, че ще я денацифира...

48

Анонимен

преди 2 години

Аве ще има нова Октомврийска Революция, то не може само с пропаганда, мизерия и войни! Империя дольжна умереть!

47

Fax

преди 2 години

До АнонименТо се вижда как губят.+ 1 град днес.

46

Анонимен

преди 2 години

Тя войната е спечелена одавна от руснаците.Какви преговори?Това е за протокола.Тези нацисти ще бъдат унищожени, за съжаление с цената на много невинни жертви.

45

Анонимен

преди 2 години

Така и не разбрах защо *** нападна Украйна.Уж украинците тормозели Донецк и Луганск.Ами нормално: две области се отделят от територията.Нима,ако Кърджали и Хасково примерно решат да се отделят и да си сътрудничат с Турция,българското правителство ще го допусне? Всеки български патриот ще се опита да го предотврати и ще бъде нацист по съвременната терминология?Руснаците нахлуха в суверенна демократична държава.Те са окупатори.