355

Наришкин

преди 2 години

Путин е ***!

354

Наришкин

преди 2 години

ПУТИН Е ВЕЛИК

353

Im-дртиВайТБ0Й

преди 2 години

Толкоз елементарно и близко до първосигналната причина, която е много проста: Не малкият Путин40 е направил тази сбирка да им чете морал и да им дава наставления специално за близкото им бъдеще на стюардесите, ами чисто и просто те са му сделали малка взаимна спявка+молитва, на която да го поуспокоят дълбоко и да му уталожат нервната с-*** след тази тежка депресиЯ и тежка безизходица, в която е изпаднало горкото КаГеБей-4Е след жестоката цинично проведена военна интервенция на типичен АГГресоР!

352

Истукан

преди 2 години

Путин, не плачи, загуби 10 000 войници и загуби още много милиарди заради санкциите и падането на рублата. Даже и да вземеш Украйна, няма какво да я правиш и ще си я завреш отзад, защото ще възстановяваш после щетите като стане руска тази територия.

351

Анонимен

преди 2 години

Пъчи се другарю, пъчи се - поне докато още можеш. Все с нещо можеш да останеш в историята. А до неграмотниците дето са чували за бомбардировачите ТУ160 , да им се напомни, че са на над 40 години и са на абонамент в реално време на GPS - военния вариант, който се ъпгрейтва всяка година. Примитивния руски аналог, разработен само за военни цели не може да координира даже военното базиране на дозвуковите бомбардировачи, камо ли и цистерните за дозареждане във въздуха . Образовайте се преди да плюете

350

Даа

преди 2 години

До АнонименНе са толкова много русофилите .Най-много са в северозападна България ,кадето са си най-бедни и най-мързеливи.

349

Накратко

преди 2 години

Тоя малкия компелксар от русия не разбра че воиски на НАТО няма да влязат но ще влязат воиски на Израел.А там воюват от 70 години.Точно Израел и украинците ще обърнат войната.Вече даже има и първите пристигнали.За това Баидън каза че Путин не знае какво го очаква.

348

Анонимен

преди 2 години

Международните полети на АЕРОФЛОТ в закритите за руски самолети държави ще се изпълняват със самолети ТУ-160 и ТУ-160М...... Честито на печелившите!

347

Анонимен

преди 2 години

Светът губи пари много пари от цялата каша която забърка Путин.Затова светът ще го разкара.

346

Анонимен

преди 2 години

До 424 - Не знам кой вярва на Русия и кой не, ама тя е 3 пъти по-голяма от този континент! Путин като си издуха носа и в Берлин, Париж и Лондон почват да кихат! Дерзайте, другари, дерзайте!

345

Глада

преди 2 години

До Другарят Путин "Всеки който нападне Русия ще бъде унищожен! Съпротивата е безсмислена, атаката е самоубийство!" Скоро мисля да нападам Русия. Надявам се, че Путин има план как да ме "унищожи".

344

Аз

преди 2 години

Мисля ,че е време НАТО да подпука руснаците в Украйна. Просто е въпрос на време да влезе в битка на украинска земя. Не се ли намеси след време ще стане страшно за Европа.

343

Анонимен

преди 2 години

До До 418/427 "Азиатският фонд за икономически инвестиции,в който ОСНОВЕН акционер е Китай,е отказал абсолютно да финансира Русия в какъвто и да е смисъл! Толкова по оптимизма за помощ от Дракона!" По-интересния въпрос е защо уж "великата" Русия, която имаше толкова много резерви, всичко върви по плана (както кава Великия Касапин) и е предвидила всички ходове на противника ... търси финансова помощ има няма 10 дни след като нападна Украйна.

342

До 418

преди 2 години

Азиатският фонд за икономически инвестиции,в който ОСНОВЕН акционер е Китай,е отказал абсолютно да финансира Русия в какъвто и да е смисъл! Толкова по оптимизма за помощ от Дракона!

341

Анонимен

преди 2 години

Почти целия свят го заклейми като фашист, всички големи наложиха санкции още и още и това, според бръщолевенето му не са участници в конфликта, приказва врели-некипели!

340

Анонимен

преди 2 години

Наш *** решил да вдигне цената на дизел и бензин ,заради войната..

339

Анонимен

преди 2 години

При членство на Украйна в НАТО, на 24. 02. щеше да се задейства член 5 на Пакта. Което значи ВОЕНЕН ОТГОВОР на агресия. Логично стигаме до извода, че Русия започна ВОЙНА, точно защото Украйна НЕ Е ЧЛЕН НА НАТО.Ето затова и Швеция, и Финландия,може би и С.Македония,Албания и Молдова в бъдеще ще кандидатстват за НАТО.Значи... цял континет срещу Русия,на КОЯТО вече никой не вярва.

338

Анонимен

преди 2 години

Кеф ми е, че ТОЧНО ТОЯ ще го пишат в историята като причината за разпада на Русия.

337

....

преди 2 години

Заспали овце сте беееее ,беееее.... А " "пандемията" си беше само репетиция.....

336

българин

преди 2 години

В България няма вече русофили само кликата на Радев и опитите му за марионетни правителства другото са хакери по форумите.